![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon ovih pocetnih konstruktivnih poteskoca cu malo bolje prouciti poolove.. |
da se upisem posto sam novi, 1x l3+ i jedan d3 , ko bubice ne isplati se to prodavati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
s tim da je l3 ispatio sebe jer sam ga uzeo ima 3 mjeseca al drzao sam lite coin tako da sam skoro duplo u plusu. sada majnam u btc nekig 20-25 $ dnevno. ovih zadnjih par dana je d3 porastao na zaradi tj bio se smanjio difficulty, bit ce da je koja tvornica explodirala u kini :D... baikal x10 je trenutno hit, al i s9 ne zaostaje puno sto opet o cijeni btc sad zavisi... btw ima nova ekipa sto proizvodi pa mozda baci oko https://obelisk.tech/ prvi su batch prodali za 5 minuta.. |
Koliko se može sa, ovim strojem dnevno dobiti?
|
Citiraj:
|
@ https://obelisk.tech/
*orders are estimated to ship on or before August 31, 2018. LOL mogli su i 8 promjeniti u 9... |
Vi koji koristite ova čuda, koji je ASIC majner najtiši?
|
Između s7 i d3,razlika oko 30% u korist D3.Lp
|
Citiraj:
ali imas foru uzmes prijenosni frizider, izbusis dvi rupe od15 cm promjera, jednu malu sa strane za napajanje i internet kabel. mozes eventualo stavit dvije cijevi za dovod i dovod zraka... smanji buku na pola |
|
poz isplati li se kopat DEM sa antminerom
|
Šta ti je to DEM?
|
Pa njemačka marka. :D
|
Citiraj:
|
|
Ekipa koja jirusti asic minere, ima što novo?
Mislim na problematiku šti se tiče minera ponajviše kvarljivost? |
Citiraj:
|
Bitmanov odgovor na oblelisk za pola sata započeti će prodaja novog minera A3 Blake(2b) algoritma.
|
|
majner s kojim se jedino majna sia coin zlatna koka?
mislim da baš i ne... |
Pa trenutno da, samo kako dugo :)
|
po trenutnom difficulty mina oko 400$ danu. i dapadne na 50$ jeben aje koka, ovo ce se prodavati sad po ebay za 15k $.
|
Javit cu za 20ak dana da li je stvarno zlatna koka :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Javi kak to brzo kopa siu :goood: |
Citiraj:
takodjer kopanje sa grafickima ce nakon kad dodju u ruke minera ovi asicsi postati ajmo rec totalno neisplativo :D |
Da, i samo si jedan mogao naruciti...
Zaustavili su prodaju nakon desetak minuta ali bi trebali jos nastaviti prodaju jer je bilo nekih tehnickih poteskoca pa obrati pozornost ako te zanima.. Ja sam u kratkoj racunici prije kupnje dobio da ce biti nekih 30ak $ dnevno, a prvih par dana prije nego se svi prikljuce mozda ce biti i puno puno veci dnevni prihodi.. Postoji i opravdana bojazan da ce taj miner zavrsiti kao D3 ako opet izbace previse komada ali eto, budemo vidjeli :) |
Citiraj:
|
Znam, vidjet cemo, zanimljivo je ovo :)
Sia team (koji su i sami napravili i prodali Obelisk miner ali dolazi tek na ljeto) je objavila da postoji mogucnost da naprave soft fork i onesposobe ove minere. U svakom slucaju iz vedra neba je stigao ovaj miner pa sto bude, bit ce ali da su Sia Teamovci dobili kajlu - jesu... |
Obelisk je obećao isporučiti 1. batch do 01.06, ali ljudi kreću dobivat siacoin asice već od 01.02, prema njima oko cca 1/3 će isporučit tokom 2. mjeseca.
|
@qw47 si ti naručio od obeliska šta? ne pratim njihov kanal, ali ako sad naručim bi upao u prvi batch 01.02.?
|
Htio jesam, ali sam odustao jer sam skužio da je puno isplativije sačekat pa ako se sia probije lupit te iste pare u čistu kupnju sie nego kupovat asic. Sad ako naručiš dobit ćeš između 01.08-01.09.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A nije ti vise $400, blize oko $160 sto je i dalje super ali ja racunam da ce biti cca $30 kad stigne sto je meni isto odlicno :) Bude li $30 dnevno to je ROI za cca 4 mjeseca a to je u bilo kakvom investicijskom svijetu (osim pohlepnjaka u cryptu u zadnje vrijeme :D) i vise nego odlicno :) |
Citiraj:
|
Evo, stigao miner, obradovao me DHL oko 3 popodne nakon sto sam vidio da je posiljka u RH pa sam ih zvao da to malo probaju ubrzat.
Spojio sam ga odmah pa mozda i zaradim neku pinku dok ga jos svi nisu dobili :) Evo @losos znam da tebe mozda zanima pa mozes vidjet kako radi u realnom vremenu.. https://goo.gl/vEMaHy Inace sto se postavki tice, kao i svaki antminer, namjestis pool i backup poolove i to je to.. u principu plug and play :) |
Nice! Koliki ti je ROI? :)
|
Bit ce ista prica kao sa D3, ako ne i gore
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:01. |