PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Svijet-Medija.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=288520)

Nixis 11.10.2017. 00:13

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3112798)
ma cijena je bila dobra ali ne bi nikad uzeo blower da nije 5 god garancije

ponudili su povrat i to je fer ali ja sam htio sto sam platio, 5 god garancije jer uz ovaj porast cijena ne mogu za to nista uzeti. Nisu nudili popust i povrat vec jedno ili drugo

Aha, a jbg šta je tu je, greške se dešavaju koliko ti god to možda bilo čudno/nevjerojatno. Ljudski faktor.

Desilo mi se par puta da sam kupio nešto nepotpuno, kao i svima nama.

Bitno da buš dobio kaj si htio uz malo prepiske sa mailovima.

buljaka 11.10.2017. 00:15

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3112800)
Aha, a jbg šta je tu je, greške se dešavaju koliko ti god to možda bilo čudno/nevjerojatno. Ljudski faktor.

Desilo mi se par puta da sam kupio nešto nepotpuno, kao i svima nama.

Bitno da buš dobio kaj si htio uz malo prepiske sa mailovima.

Ma sve 5 da, razumijem ja da svi grijese, ali kazem npr abrakadabra se odmah ponijela odlicno i ispravila gresku a sa ovima sam se morao natezati. Nisam trazio nista sto mi ne pripada nego ono sto je pisalo i u naslovu i u opisu :)

Nixis 11.10.2017. 00:31

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3112802)
Ma sve 5 da, razumijem ja da svi grijese, ali kazem npr abrakadabra se odmah ponijela odlicno i ispravila gresku a sa ovima sam se morao natezati. Nisam trazio nista sto mi ne pripada nego ono sto je pisalo i u naslovu i u opisu :)

Al kolko sam skuzio dobavljac od abrakadabre je potvrdio grešku ili tako nešto si napisao, a ovdje je za*eb dobavljača bio odnosno ZOTAC-a.

Nebitno u krajnjoj liniji, bitno da je riješeno. :goood:

buljaka 11.10.2017. 00:55

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3112809)
Al kolko sam skuzio dobavljac od abrakadabre je potvrdio grešku ili tako nešto si napisao, a ovdje je za*eb dobavljača bio odnosno ZOTAC-a.

Nebitno u krajnjoj liniji, bitno da je riješeno. :goood:

Ista stvar je bila kod abrakadabre, na stranici pisalo 5 godina a na jamstvu 2. Greska je bila abrakadabrina ali su mi poslali prepisku sa uvoznikom i potvrdu da mi se garancija na njihov račun podiže na 5 godina

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Garro 11.10.2017. 09:15

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3112758)
Evo samo da javim da su mi se javili u roku sat vremena nakon sto sam ukomponirao onaj odgovor od Drustva za zastitu potrosaca.

Odgovor mi zvuci onako sakrasticno i podjebljivo :D mozda grijesim... :D :D
ali ako stigne jamstvo briga me

Poštovani,

Kako je kolega Ivan zaposlenik u ovoj firmi koji radi za plaću, i očigledno se želio okoristiti time što je greškom naveo jamstvo 5 godina umjesto 2 godine, dovodeći vas u zabludu – očigledno je kako to nije mogla biti slučajna pogreška, on će kupiti dodatno jamstvo od tri godine i poslati ga vama na kućnu adresu. Na jamstvu će biti navedeno na koji proizvod se jamstvo odnosi.

Primite naše isprike i nadam se da ovo zadovoljava vaše prohtjeve, a ujedno će za njega to biti opomena da mu više ne pada na pamet da se povodi zavaravajućom poslovnom praksom.

Srdačan pozdrav,

Anđelko Ćurić

Anđelko mojih para vidjeti neće... dobro da si ovo okačio ovdje, sad znam s kim ne želim poslovati.

syss 11.10.2017. 09:55

ideš koje dno dna od odgovora i komunikacije.

killuminati 11.10.2017. 10:06

ni više ni manje, Ćurić u potpisu, baš dno dna..

Disco 11.10.2017. 10:33

A Ćurić je gazda?
I da, odg je definitivno sarkastican i neprimjeren.
Ivan je 99% izmisljen, i to je neki kvazi pokusaj nabijanja krivnje kupcu, jer je naravno kupac kriv sto trazi ono sto je platio.
A da ne pricamo o tome da prodaju OEM opremu, sto mislim da nebi smijeli.

buljaka 11.10.2017. 10:48

Citiraj:

Autor Disco (Post 3112887)
A Ćurić je gazda?
I da, odg je definitivno sarkastican i neprimjeren.
Ivan je 99% izmisljen, i to je neki kvazi pokusaj nabijanja krivnje kupcu, jer je naravno kupac kriv sto trazi ono sto je platio.
A da ne pricamo o tome da prodaju OEM opremu, sto mislim da nebi smijeli.

Ma odgovor je definitivno ono prcanje na fino, sarkazam. A Ivan postoji, sa njim sam se dopisivao do sada,do ovog prigovora. Da, Curic je gazda...

Čekam da vidim hoće i poslati to jamstvo uopće 😂😂

Mommistake 11.10.2017. 10:50

Ovo je za ne povjerovati.

Dno dna.

Tko je taj Ćurić?

xlr 11.10.2017. 12:16

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3112895)
Tko je taj Ćurić?

Cappo dei cappi
http://www.poslovna.hr/lite/subjekti.aspx?show=95309

"Jedini osnivač: Anđelko Ćurić"

syss 11.10.2017. 12:41

mislim uopće uvlačiti svoje interne spike i međuljudske odnose kao predstavnik svoje firme u komunikaciji sa klijentom je krajnje nekulturno, neprofesionalno i blago rečeno jadno.

poštovani,

dobiti ćete dodatne 3 godine garancije na kućnu adresu.

lp,

uprava

i bok, kakvi ivani, kakve opomene, kakvi bakrači.

buljaka 11.10.2017. 13:01

Ma to je pokušaj sarkazam kao u stilu da ovaj radi za plaću i da nije sigurno namjerno napravio gresku jer on od toga nema nista.

Pokušao mi ga je metnuti pristojno a ispao kreten.

Svakako mu nije trebao ovaj način komunikacije, pogotovo kad zna da nisu u pravu ali nije mi se dali natezati pa sam mu zahvalio 😂😂

Pupo 11.10.2017. 13:31

A što ste mislili da će se desit? Pa dobro jutro da će Ivan dobiti neki oblik kazne + što će kupiti dodatno jamstvo.

A ovo o koristi Ivana piše da je nešto napisano. Pitajte nekog djelatnika Linksa koliko je puta dobio 100/200kn financijsku.

De5tr0yer 11.10.2017. 13:45

Ne znam točno kako to ide, ali račun koji se izdaje bi trebao vući podatke iz knjige ulaza-izlaza robe, zar ne? Ako je na ulazu robe ime artikla upisano pogrešno, to nije krivica onoga tko je napravio račun, osim ako se ne radi o istoj osobi.

Ako se račun stvarno ispisivao ručno, pa tamo stoji 5 godina garancije, a ne bi trebalo prema knjigama, onda je greška onoga tko je izdao račun. Međutim, tvrtka je i dalje dužna isposlovati ono što stoji na računu/ugovoru. :)

Pupo 11.10.2017. 14:21

To nabava radi, bar bi trebala. Ona dobavlja artikle, dogovara uvjete i u konačnici, stavlja ih u cjenik. Pa neće tam neki Ivan s kase te podatke unositi.

syss 11.10.2017. 15:36

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3112971)
Pitajte nekog djelatnika Linksa koliko je puta dobio 100/200kn financijsku.

ma stotara mjesečno minimalno, pa makar ti se wc papir zakeljio za cipelu.

smirnoff 11.10.2017. 15:46

skoro bi reko da je ta firma kao i ona vinkovačka "boso"...uzima radnicima dodatno kako bi gazda imao...nebum više kod njih navraćao..

Munjara 12.10.2017. 10:10

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3112758)

Poštovani,
/crap
Srdačan pozdrav,

Anđelko Ćurić

Čitam i ne vjerujem.
Sama ideja da direktor jedne prilično ozbiljne firme ide uopće, a kamoli na ovakav način komunicirati s kupcem mi je iz wtf kategorije?

Brko 12.10.2017. 10:30

Ozbiljna firma... kao i ona TopProdaja.eu sa 10 kuna kapitala.
Sad se barem vidi tko je profić a tko amater koji je u nekom trenutku došao do neke love pa počeo biznis.

@mob

Munjara 12.10.2017. 10:42

da ne bude samo kenj moram priznati da su dosadašnja iskustva sa svijetom medija i brzinom i kvalitetom usluge a i cijenom u pravilu bila odlična.

dadoremix 12.10.2017. 10:52

Meni isto
Do sad imao 4 kupnje na webshopu
Uredno doslo brzo, i naj jeftiniji bili

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Brko 12.10.2017. 11:26

Imao sam i sam nekoliko webshop kupovina, sve bilo najnormalnije. Sve ono što očekuješ da bude je bilo.
Ali referirao sam se na ovo. Direktor da se javi i sere po zaposleniku, to je stvarno dno dna.

@mob

1v@n 12.10.2017. 11:32

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3113042)
skoro bi reko da je ta firma kao i ona vinkovačka "boso"...uzima radnicima dodatno kako bi gazda imao...nebum više kod njih navraćao..

Tom logikom ćeš onda biti gol, bos, gladan i žedan jer je svugdje isto.

Nije ok javno istupanje s informacijama tko je zajebo i kako. To se rješava interno, ali ako je zaposlenik zajebo (krivi upis informacija) i to mu nije prvi takav zajeb, valjda treba biti nekakvih posljedica za njega. Ili stvarno misliš da možeš napraviti trošak poslodavcu i reć: "jebiga, događa se" i nastaviti dalje po svome?

Dosad nikakvih problema s njima nisam imao, pa ne vidim zašto bi sad trebao prestati kupovati od njih i kakav je to sad trend da se odmah prestaje kupovati kod nekog čim se dogodi neka greška. Ljudski faktor, idemo dalje.

buljaka 12.10.2017. 11:35

I ja sam do sada imao par super iskustava. Ali to ne znači da je ok biti glup😂😂.

Brko, Ne sere on po zaposleniku nego sarkasticno mene podjebava zbog onog članka na koji sam se pozvao, namjerno zavaravanje kupca.

mamutarka 12.10.2017. 11:39

u većini dućana je jednostavno tako, oni nevole kad im ''pročitatate svoja prava'' kao ono kako se samo usuđujemo citirati zakon itd.

ultradebilno

Mario92 12.10.2017. 11:39

Da, sad kad opet čitam mi se čini da je sarkastičan i da te zajebava :D

Prilično lijep odnos prema kupcu, nema kaj.

Newmie 12.10.2017. 11:53

Kakav seljo, da ne povjeruješ...

syss 12.10.2017. 12:44

ja sam isto u kategoriji da nisam apsolutno nikakvih problema s njima imao, štoviše prilično dobra iskustva, ali ovakva "reklama" stvarno ne treba nikome.

Rista 12.10.2017. 12:56

Nije da ikako opravdava odgovor, ali ispalo je vjerojatno kao da ih jesi optuzio za namjerno zavaravanje kupca a ne ljudsku gresku. Mislim, po meni je ok od njih sto su odmah ponudili povrat sredstava. Jer da je isto tako ljudskom greskom pisalo 50 godina jamstva, jasno je da to nebi mogli ispostovati.

Nixis 21.11.2017. 23:49

Što je na kraju verdict ove trakavice, jel kolega dobio 5godina jamstvo ili?

buljaka 21.11.2017. 23:59

Citiraj:

Autor Nixis (Post 3129142)
Što je na kraju verdict ove trakavice, jel kolega dobio 5godina jamstvo ili?

Potrajalo je još malo pa sam ih opet podsjetio i dobio protecto jamstvo na dodatne 3 godine.

Sve 5

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

G.ost 14.12.2019. 09:43

Moram pohvaliti Svijet medija, uglavnom zakasno sam na onu Diners akciju, napisao im na facebook komentar kako je akcija trajala vjerovatno sat vremena ili manje da bi na taj moj komentar odogovrili tako da su mi dali kod od 50% na kupovinu...
Sve pohvale , stvarno su ispalii i više nego konkretni...

borisko 05.06.2022. 23:03

Tražio sam friška iskustva pa vidim da ih nije bilo dosta dugo, uglavnom evo moje;

Kupio preko weba D-Link mesh (COVR-1103) na akciji, bila je dobra cijena i baš mi je tako nešto trebalo pa reko ajde. Pospajao tamo gdje sam htio i jednostavno nije radilo zadovoljavajuće (bolje od postojećeg jednog AP-a), što čak mogu i razumijeti, ali su se pojavili neki povrmeeni i misteriozni problemi sa wifijem, obratio sam se D-Link supportu i kad sam skužio da ništa od toga, odlučio sam vratiti.

Zapakirao sve uredno nazad, vratio u poslovnicu, ispunio obrazac za jednostrani raskid ugovora i sve je prošlo u najboljem redu. Vratili puni iznos novaca (plaćeno karticom). Svaka pohvala i kupovat ću opet :)

Visage 06.06.2022. 00:09

Citiraj:

Autor syss (Post 3113354)
ja sam isto u kategoriji da nisam apsolutno nikakvih problema s njima imao, štoviše prilično dobra iskustva, ali ovakva "reklama" stvarno ne treba nikome.

Pitam tebe, ali i druge, sto tocno, konretno, ides tamo kupiti u 2022? Taj dio mi nije jasan odnedavno, jer za razliku od ranije, ne znam u cemu je SM danas specijaliziran? Po cemu se izdvajaju od konkurencije?

Trazite po Nabavi, a ona izbaci nesto povoljnije kod njih?

Ne svidja mi se nacin na koji centralno komuniciraju s drugim ducanima, kad nesto i pise da je na drugoj adresi, ne mora obavezno biti. A ljetos sam na dvije adrese Koledinecka i Ibler, ustanovio jako nisko poznavanje materije onoga sto prodaju. Ljubazni su bili, nije do toga, ali nisu mi bili uvjerljivi u prvom dijelu.

Da ne bude zabune, nisam ikakvih problema imao u kupovini, samo, nekako su mi se pretvorili u zivotarenje s ponudom.

...

nepalac 06.06.2022. 00:20

Imaju u ponudi neke stvari koje drugi nemaju i neke specifične brandove.
Ono što moraju mijenjati pod hitno je prahistorijski sajt koji se nije promjenio valjda 25 godina.

tskarda 06.06.2022. 11:13

1 privitaka
Oni su uvoznik za LG TV, često imaju modele kojih nema drugdje i za veće količine se može i cijena dogovoriti.

btw nepalac, samoubio si se u 1 koraku!

nepalac 06.06.2022. 11:44

A jbg :D
Ali definitvno bi im dobrodošao redizajn.

devaa 06.06.2022. 12:28

Citiraj:

Autor Visage (Post 3604379)
Pitam tebe, ali i druge, sto tocno, konretno, ides tamo kupiti u 2022? Taj dio mi nije jasan odnedavno, jer za razliku od ranije, ne znam u cemu je SM danas specijaliziran? Po cemu se izdvajaju od konkurencije?

Trazite po Nabavi, a ona izbaci nesto povoljnije kod njih?

Ne svidja mi se nacin na koji centralno komuniciraju s drugim ducanima, kad nesto i pise da je na drugoj adresi, ne mora obavezno biti. A ljetos sam na dvije adrese Koledinecka i Ibler, ustanovio jako nisko poznavanje materije onoga sto prodaju. Ljubazni su bili, nije do toga, ali nisu mi bili uvjerljivi u prvom dijelu.

Da ne bude zabune, nisam ikakvih problema imao u kupovini, samo, nekako su mi se pretvorili u zivotarenje s ponudom.

...

Uvijek prvo odem na nabavu prije odlaska u bilo koji dućan. SM je okej dućan, nepoznavanje materija onoga što prodaju je više tvoj problem nego njihov.
Jer njihov posao je da ti uvale i prodaju, što znaći da nezanje o proizvodu više treba tebe jeb*** nego njih. ti češ završiti opećen. :D
a doslovno izguglaš danas boga i vraga danas prije kupnje ičega.

Visage 06.06.2022. 12:55

Citiraj:

Autor tskarda (Post 3604418)
Oni su uvoznik za LG TV, često imaju modele kojih nema drugdje i za veće količine se može i cijena dogovoriti. btw nepalac, samoubio si se u 1 koraku!

Hvala Tskarda,

kako u HR nije neobicno da postoje i nekoliko distributera za neko vece ime. Gledam detalje firme, vidim parterski dio, nesto uvoza, ali ne vidim LG?

Nije li Santa Domenca i dalje uvoznik LG-a za HR i BiH?

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3604381)
Imaju u ponudi neke stvari koje drugi nemaju i neke specifične brandove.

Zato sam i pitao, pa bih te zamolio da navedes koje konkretno? Koja specificna imena? Za koje ime si nedavno isao, koje samo SM ima?

Citiraj:

Autor devaa (Post 3604428)
nepoznavanje materija onoga što prodaju je više tvoj problem nego njihov.

Ma, nije problem, samo konstatacija.

Citiraj:

Autor devaa (Post 3604428)
a doslovno izguglaš danas boga i vraga danas prije kupnje ičega.

Ne, izduckiras ;)

...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55.