![]() |
Citiraj:
Sound Blaster Live! 5.1 Digital, kaj znaci taj digital? :confused: Citiraj:
|
e ovako imam Creative Labs SB Live! 24-bit digital, SPDIF, zvucna je 7.1 sa digitalnom izlazom da creative decodere a kako koristim i dolby digital inspire 5500 sve radi kao curica jer je i kartica manje opterecena obradom zvuka zbog dekodera tako da za creative labs imam samo pohvale - osim sb live! 24bit, DD inspire 5500 koristim i inspire 5.1 5100 koji isto nisu losi :D
@ CyRuS nemoj prodavat karticu samo zbog toga sto ti neradi skini drivere ili javi na PM jer je steta karticu dat za 100kn i onda da netko driverima to sve naredi. a sto se tice spajanaj boje pasu samo kada koristis creative labs zvucnu i zvucni sistem tek onda ide boja na boju a inace spajaj onako da radi sve kako je spojeno: spojeno je na digitalni izlaz jedno kabelom, ide cetverostruki (cetiri zice na jedan line-in) line-in a to ide na coaxialni kabel i na decoder takodjer na coaxial i sve radi super :D http://img195.imageshack.us/img195/2...04106ta.th.jpg |
Ajd pa ti se onda javim na PM Illusion...jer koje god sam drajvere skinuo sa neta, pola njih mi nisu davali zvuk na centralni zvucnik, a pola njih nisam mogao instalirati jer mi nije dao (price tipa da to nisu drajveri za moju zvucnu)
Al fakt brijem da mi zvucna nije 5.1 vec 4.1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |