![]() |
Ja imam Intel Billings 2 D845EBG2, i da vas pitam: kažu da se Intelove ploče ne mogu OC. Jel to istina? Ja ne mogu nikako dignut procesor, memoriju mogu, ali nisam još.
|
Čisti Intle= NO OC!:D
|
di je intel na listi ploča?? i ja imam isto intel bilings 845,sve što sam na pravio i mogao napraviti je stavio latencije na 2-2-2-5:clap:,ploče intelove su stabilne ali nema klokana.
|
Nema našeg Intela, ali ne bi ni glasao za njega.
|
...soltek frn2-l prejebena ploca,nikad nikakvih problema s njom,sad imam solteka i prezadovoljan sam s ovom plocom,zbilja soltek radi izvrsne ploce,nisu
neki clockeri ali su im ploce iznimno stabilne i daju puno za relativno povoljnu cijenu koliko su kostale....na ovom linku se cini da je soltek jos ziv i da imaju nove proizvode....: http://www.soltek.com.cn/main.html ...premda u ve-milu vec dugo nema njihovih proizvoda mislim da su samo za strano trzste orijentirani trenutacno:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa valjda i mi spadamo na strano trziste:) ,ili im mi spadamo pod domace trziste:clap: |
...ma mislio doli na japance,kineze i ostale kosoke ljudove :D
|
ja bi glasao za matsonic radila je 3god i vec sada radi u drugim rukama 3 god NIKADA ni bip a kamoli da odbije poslusnost naspram abita i dfi-a ....
Kada bi glasao za overklouk ploce :D onda bi glasao za dfi radje neg za abit. |
Stare ploce su bile bolje...najbolji su bili iwill i soyo, a sad ih vise nema...BIG steta
Imam iwillicu za pentium iz 1997, podrzava sdram, prezivjela je kurenje proca, napajanja, rama i hardova, a dandanas radi kod mene doma i tjera pentium mmx 133 na 233 mhz... A soyovka je tjerala 486 na 200 mhz... Inace glasam za epox, nikad s njom brige! Sto se tice matsonica, 99.99999% via kt266 ploca je bar dobra, pa tak i ova |
Citiraj:
Citiraj:
|
soyo je bila the ploca... :D
imao SY-6KD za dual slot1, to su bili dani... : goood : |
@Bubba: pa da! sabirnica 50 mhz, a mnozitelj na amd 486dx4-100 je 4, sto daje 200 mhz, jos treba dic napon...a na cpu stavit neki jaci hladnjak za pentium ili npr. titana za p3...
Ovo spada pod rubriku overclockanja... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:03. |