![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas Li-Heat na ebayu a prvo pogeldaj na njihovoj stranici koji model ti treba A, B ili D (lijevi, desni i centralni slot za grafu). http://cryinginthenight68.wixsite.co...t/custom-price imas tu cijene, patente i testove na njihovoj stranici i super su brzi i dobri u komunikaciji. Ja sam moje istestiroa sa TitanX grafom i 0% gubitaka, ponasa se kao da je ustekana u MB :). |
Trebao bih 4 risera. Ima tko za prodaju/posudbu?
Nisam planirao tako rano uzet 4 grafe al eto ponjelo me. :D |
Citiraj:
|
hvala legi shamanix....
|
Citiraj:
|
Zar nitko nema 4 risera za prodaju?
|
imam nešto javi se 091 129 9161
|
Naletio na ovo....
adm mining kitovi U ponudu je ukljucen 3 ili 4x risera pa je za pretpostaviti da ih imaju i odvojeno, mada nisam nasao u ponudi... |
Cijeli set ovako košta cca 14895kn bez risera. Uopče ne loša stvar.
Još da masovno nabave risere i prodaju ih nama po cijeni sa ebaya...:D |
A jel ima preporuka gdje kupiti neke da je dostava iz EU?
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
ima u adm-a uzet i samo risere, koliko vidim na slici verzija 003 su, pronac ih na webshopu medu grafickim karticama kao najjeftiniji proizvod
|
Citiraj:
|
ne znam sad pravila foruma da stavim link, al bas su oglaseni kao zaseban proizvod i daju garanciju na njih 12 mjeseci pa ne znam zasto ne bi proslo
|
Citiraj:
riseri
Citiraj:
Bitno da imaju nesto,i trebali bi stalno dobijati,jest da je cijena 50% veca,ali je jeftinije i brze nego iz Uk ili De... Da mi ne stize nekoliko komada,odmah bi uzeo koji... |
Citiraj:
ja uzeo 4, platio, stižu im u petak. |
ako kome trebaju riseri non powered neka se javi na PM
|
I ja čekam kod njih 6 komada, navodno stižu krajem tjedna.
I još mi stižu 14 komada iz Kine. Za Božić. Nadam se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
I meni stigao jedan.
Ovaj lik šalje avionom, stiglo za 15 dana. link Verzija 0005S. Jedini problem je što meni ne da da kupim više od jednog itema u 10 dana. Pitao ga zašto i rekao mi je da je samo kod mene problem, da inače nema takve limitacije. |
jel ko kupio u adm-a?
|
Jok, još mi nisu ništa javili.
|
Citiraj:
Rekli da stižu u petak. Pošaljem im mail u ponedjeljak Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Ja ih (adm) danas zvao da vidim jel imaju ali ma kakvi, cim nesto dobiju odmah se rasproda pa veli da rezerviram online ali posto ima ispred dosta rezervacija ne zna kad bi i dal bi uopce dobio, oni nemaju pojima kad ce i koliko toga uopce doc
|
nece ih imat 2 tjedna dovoljno. Dolazit će u pon i petak al to sve za rezervacije.
Prije mi sa ebaya dođe :D |
Poštovani,
još uvijek čekamo pošiljku iz uvoza. lp, Toliko o tome |
10 komada :D
|
Jel ima itko 1 riser za prodati na podrucju Osijeka? (fali mi 1 riser i 1 grafa da kompletiram rig do kraja)
Btw, meni je s fasttecha za 10 dana dosao paketa (nadoplatio sam 1.5$ da mi posalju DHL-om, V005S 60cm kabel - 5.1$). |
Krenuli danas riseri iz ADM-a.
Dobio obavijest na e-mail :) |
Verzija?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanima me koja je verzija risera... |
:D
Evo, stiglo taman dostavom, poslikam ti ...... |
Izgleda ko 003. Lijepo si pokrio verziju usb kablom :D
|
To je V006 koliko znam, nema V003 sa žutim...
Što si sve dobio uz račun? Jamstveni, deklaraciju ili ništa od toga? |
Citiraj:
Jebga, nisam ništa dirao, poprilično je dobro zapakirano, puknut ću još jednu sliku. |
Meni isto stizu danas iz ADM-a pa ce mo vidit... imao sam zute Ver002 i uzasni su :D
|
Citiraj:
Ovaj bi mogao biti V006 http://thumbnails102.imagebam.com/54...1549280530.jpg http://thumbnails102.imagebam.com/54...0549280543.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |