PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tvornički zapakirane komponente (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=284576)

lobo64 09.03.2017. 07:46

I ja bi malo onog kaj puši škvadra na ovom tredu...

smirnoff 09.03.2017. 08:20

Ok neki traze factori sealed kutije...i sad se mos napravit pamstan i reklmairat da u kutiji NIJE bilo proizvoda nego hrpa papira...sta sad? Prodavac veli "nema sanse" i ne zeli priznat reklamaciju...

panasonic 09.03.2017. 10:57

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3034414)
Ok neki traze factori sealed kutije...i sad se mos napravit pamstan i reklmairat da u kutiji NIJE bilo proizvoda nego hrpa papira...sta sad? Prodavac veli "nema sanse" i ne zeli priznat reklamaciju...

Lupaš bezveze, tom logikom onda za svaki paket kupljen webshopom možeš reći da je u kutiji bila cigla, a ne proizvod.
Niti ti možeš išta dokazati niti prodavač.
Valjda postoje neki principi i odgovornost u poslovanju.

Igneos Eructid 11.03.2017. 01:45

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 3032872)
Što znači "otvorena"? To što nije zalijepljena / hermetički zatvorena ne znači da je problematično.
Ti bi da tvornice rade maloprodaju? Ono, ozbiljno?
Distribucija ide preko distributera. Tome oni i služe.

Nije to dobra poslovna praksa. Ako netko ima pristup biosu, onda moze i uvalit kakvu komandicu ili nes.

A tvornice imaju maloprodaju, no recimo kod nas ih nema puno, u zadru znam da tvornica kruha ima svoju pekaru, u kojoj su kolaci po 3kn, a kruh isto jeftiniji nego u bilo kojem maloprodajnom ducanu, dok recimo u ducanu od maraske mozes kupiti njihove proivode po diskontnim cijenama...

a ne kosta me nis poslat mejl i pitat bi li isao samo jedan primjerak recimo ploce, cisto da vidim kakav ce stic, ako bi to islo tako...

Forace 11.03.2017. 01:47

Svakako javi kako je prošlo :).

smirnoff 11.03.2017. 08:00

Citiraj:

Autor panasonic (Post 3034458)
Lupaš bezveze, tom logikom onda za svaki paket kupljen webshopom možeš reći da je u kutiji bila cigla, a ne proizvod.
Niti ti možeš išta dokazati niti prodavač.
Valjda postoje neki principi i odgovornost u poslovanju.

saci ti ispo pametan a ja glup, jel?

radim sa ljudima preko 25 godina i u stanju su kupit proizvod sjebat ga i reć da je takav došao i još prijetit inspekcijom....

Wolverine 11.03.2017. 08:53

Bikoz Điđabajt tvornica = pekara

panasonic 11.03.2017. 08:55

Citiraj:

Autor smirnoff (Post 3035239)
saci ti ispo pametan a ja glup, jel?

radim sa ljudima preko 25 godina i u stanju su kupit proizvod sjebat ga i reć da je takav došao i još prijetit inspekcijom....

I kakve sad to veze ima s tvojim prošlim komentarom?
Prvo tvrdiš da ti trgovina može natrpat papir u kutiju ako proizvod nije plombiran, a sad pričaš kakvi su ljudi i da znaju muljati.
Koga briga za muljanja ljudi i šta će on tvrditi nakon kupnje, nitko mu neće vjerovati, a on nek se prijeti s kime hoće.
Nijedna trgovina mu sigurno neće podvaljivati prazne kutije i ostale gluposti.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40.