PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Topprodaja.eu (infomacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=283839)

Brko 23.08.2017. 14:13

Meni je dovoljno kad vidim da je na trgovačkom sudu uplaćeno 10 kuna. Znači da eventualno od takvog "dućana" mogu kupiti vezicu za USB stick ili slim praznu kutiju za CD/DVD i to samo ako sam usput.

@mob

IvanaB 18.09.2017. 13:34

Potpuno negativno iskustvo. Roba kasnila par tjedana. Nakon što sam im javila da želim izvršiti povrat, više ni "a" ni "b". Mobitel ugašen, kontakt nemoguć.
Katastrofa!!!!!

Izbjegavajte u širokom luku

yaya 04.10.2017. 11:26

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3022688)
Poštovanje,

naša firma je registrirana u Hrvatskoj te web shop posluje po zvim zakonima i standardima u HR i EU. Što se tiče proizvoda imamo više dobavljača a većina njih je iz EU konkretno Njemačke sa kojima imamo sklopljenje ugovore.

Svi proizvodi koje nudimo imaju jamstvo od najmanje 24 mjeseca a dostava je kroz 5 do 7 radnih dana ili prije ukoliko proizvod imamo na stanju u Rijeci.

Pokušavamo biti konkurentni sa cijenama ali isto tako i brzo riješavati reklamacije jer proizvod možete kupiti svugdje no kad negdje zapne onda je bitno da se to brzo odradi a ne da se odugovlači.

Ukoliko bude bilo kakvih pitanja možete ih slobodno postaviti i tu u postu.

Poštovanje,

to što vam se cijene prikazuju u eurima je vjerovatno problem što stranici pristupate sa neke od EU IP adresa jer da pristupate sa HR IP adrese cijene bi se prikazivale u kunama.

No imate pravo da bi trebala postojati opcija u tom slučaju da se promijeni valuta pa smo i to riješili i sad je moguće odabrati valutu HRK.

Ukoliko imate bilo kakve kritike ili prijedloge slobodno nam možete pisati. Hvala

Poštovanje,

i ako je vlasnik isti servis je potpuno odvojeni pogon pa to zaista nebi mogao komentirati te bi bio zahvalan kad bi se u ovom postu mogao komentirati samo segment trgovine. Hvala

VI STE PREVARANTI!!!Kinezi me u zivotu nisu zajebali, ovima sam uplatila 100 kn i cao ,nema mobitela, telefona, maila, zna li se ko je osnivac i kom se zalit

Pupo 04.10.2017. 11:28

Citiraj:

Autor yaya (Post 3109960)
VI STE PREVARANTI!!!

Može netko objašnjenje? Ovakvi postovi su u najmanju ruku neozbiljni prema ostalim forumašima. Nebi bilo na odmet još koju riječ napisati.

yaya 04.10.2017. 11:30

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3109962)
Može netko objašnjenje? Ovakvi postovi su u najmanju ruku neozbiljni prema ostalim forumašima. Nebi bilo na odmet još koju riječ napisati.

Pa uplatila sam za zidni sat 100 kn, nakon toga ugašen mobitel, telefon , mail..ne kupujte tamo, jel ti jasnije sad

Pupo 04.10.2017. 11:32

Moglo se to odmah napisat. Nisi na forumu 3 dana.

yaya 04.10.2017. 11:34

Citiraj:

Autor Pupo (Post 3109967)
Moglo se to odmah napisat. Nisi na forumu 3 dana.

baš zato mi se moglo vjerovat, sva sreca pa nisam kupovala nesto skuplje, prestrašno!!

prileee 04.10.2017. 12:18

Kakav glupi stav, kako ovdje tako i u drugim temama. Nije ni stvar u vjerovanju (iako vjerovanje anonimnoj osobi na internetu, LOL) nego u dodatnom opisu da i drugi forumasi koji ti ne mogu citati misli mogu biti upuceni u problem.

Između ostalog, itko sa imalo razuma tko pročita ove dvije stranice teme teško da bi išta kupio od njih.

yaya 04.10.2017. 16:51

Citiraj:

Autor prileee (Post 3109991)
Kakav glupi stav, kako ovdje tako i u drugim temama. Nije ni stvar u vjerovanju (iako vjerovanje anonimnoj osobi na internetu, LOL) nego u dodatnom opisu da i drugi forumasi koji ti ne mogu citati misli mogu biti upuceni u problem.

Između ostalog, itko sa imalo razuma tko pročita ove dvije stranice teme teško da bi išta kupio od njih.

Čiji stav je glup , moj??.ljudi imaju webshop, ja platim prvo(moja greska) onda ne dobijem mail uopce, nazivam mobitel, ne koristi se, telefon se ne koristi, saljem mail..ne postoji, nije pronadjena adresa, sad vidim gase i web stranicu, bitno da se jos koja budla nasla da uplati, jbg ..nakon toga javljaju mi se na fejsu kao logistika itd..i znaju da je narudzba napravljena danas ali nije poslan mail zbog problema s logistikom i obecavaju mi da cu dobit svoju robu, preostaje mi samo sjest i molit Boga, ..nadam se da se vise niko nece sjebat..nije stvar u 100 kn al jest, ne rastu mi na grani

prileee 04.10.2017. 17:22

Da, tvoj prema Pupi i ostalim forumasima sa nepotpunim brainstorming postovima.

nino 04.10.2017. 17:29

Gazda je bio tu:

Zadnja aktivnost: 30.07.2017. 23:14

Tako da ovu temu lagano mozemo lockati. :D

TopProdaja.eu 05.10.2017. 14:17

Citiraj:

Autor yaya (Post 3110100)
Čiji stav je glup , moj??.ljudi imaju webshop, ja platim prvo(moja greska) onda ne dobijem mail uopce, nazivam mobitel, ne koristi se, telefon se ne koristi, saljem mail..ne postoji, nije pronadjena adresa, sad vidim gase i web stranicu, bitno da se jos koja budla nasla da uplati, jbg ..nakon toga javljaju mi se na fejsu kao logistika itd..i znaju da je narudzba napravljena danas ali nije poslan mail zbog problema s logistikom i obecavaju mi da cu dobit svoju robu, preostaje mi samo sjest i molit Boga, ..nadam se da se vise niko nece sjebat..nije stvar u 100 kn al jest, ne rastu mi na grani

Citiraj:

Autor IvanaB (Post 3104355)
Potpuno negativno iskustvo. Roba kasnila par tjedana. Nakon što sam im javila da želim izvršiti povrat, više ni "a" ni "b". Mobitel ugašen, kontakt nemoguć.
Katastrofa!!!!!

Izbjegavajte u širokom luku

Citiraj:

Autor IvicaVinkovic (Post 3094489)
iskreno, da nije kolega kupio preko njih, i dobio naruceno, ne bi ni pomisljao na kupovinu preko njih, ali reko ajd, ocigledno nisu "shady". O kako sam bio u zabludi.

Molimo sve oštećene tj. one koji su uplatili za proizvod a isti nisu dobili da nam se obrate obavezno putem maila na info@topprodaja.eu. Neradi se o nikakvoh prevari nego o tehničkim poteskocama i bazi kojoj nismo mogli pristupiti te tako nismo bilo u mogucnosti obraditi narudžbe. Još jedna isprika svim kupcima i ovdje javno.

Mommistake 05.10.2017. 14:47

Ja sam vam se javio za nutribullet i na njuškalu i ovdje i zvao jedno 10 puta na telefon, nikakav odgovor, telefon isključen...

Odustao od kupnje.

TopProdaja.eu 05.10.2017. 15:50

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3110547)
Ja sam vam se javio za nutribullet i na njuškalu i ovdje i zvao jedno 10 puta na telefon, nikakav odgovor, telefon isključen...

Odustao od kupnje.

Pretpostavljam da ste nas zamijenili sa nekim drugim dućanom ili web shopom jer mi nemamo nikakve oglase na njuškalu i robu prodajemo isključivo putem našeg web shopa topprodaja.eu

Hvala

Mommistake 05.10.2017. 15:54

Možda sam vas zamjenio na njuškalu, ali znam da sam vas zvao u vezi https://topprodaja.eu/videno-na-tv-u...tri&results=91 i telefon isključen.

ALiEN17 05.10.2017. 15:55

isuse koja blam tema... :D

TopProdaja.eu 05.10.2017. 17:33

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3110576)
Možda sam vas zamjenio na njuškalu, ali znam da sam vas zvao u vezi https://topprodaja.eu/videno-na-tv-u...tri&results=91 i telefon isključen.

Da točno to je naš artikal. Svakako prelazimo na drugog operatera ali nam je žao da nas niste uspjeli dobiti no ako se ipak odlučite kupiti nam se obratite te će mo vam dati popust. Hvala

yaya 05.10.2017. 22:12

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3110528)
Molimo sve oštećene tj. one koji su uplatili za proizvod a isti nisu dobili da nam se obrate obavezno putem maila na info@topprodaja.eu. Neradi se o nikakvoh prevari nego o tehničkim poteskocama i bazi kojoj nismo mogli pristupiti te tako nismo bilo u mogucnosti obraditi narudžbe. Još jedna isprika svim kupcima i ovdje javno.

Meni ste se javili , ja Vas drzim za rijec , onako sam reagirala, jer vam je iskljucen mobitel, telefon, kad sam slala mail mi je vracen zbog nepostojece adrese a jucer je nestala i web stranica bila, to me bilo jako razocaralo jer narucujem stvarno po internetu i imam jako malo losih iskustava, pa eto ako ce ovo sto popraviti, zao mi je sto sam reagirala ishitreno i da cemo realizirati stvari, ne mora to biti za 5 dana da se realizira ikad, hvala puno!!

IvicaVinkovic 12.10.2017. 08:21

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3110528)

Pa ajde vise se javite na mail, ajde, ajde da ja vidim tu vasu korisnicku sluzbu, saljem vam mailove stalno i nista, ni a ni b.

Citiraj:

Autor ALiEN17 (Post 3110578)
isuse koja blam tema... :D

Nije tema blam, nego su decki htjeli napraviti hrvatski ali express, i to je ok, nemam nista protiv toga, ali su sjebali i šefa i stanicu. Kao naglasak na korisnike, a na telefon se nejavljaju, mailovi se stalno gube, a kad im das 1 zvjezdicu na facebuku onda kume i mole da se to makne. E taj njihov poso je blam, i na kraju ce mo se ocigledno svi tuziti i zatvoriti tu pricu.

Flegma 13.10.2017. 08:34

Najjaci mi je ovaj Prestashop favicon i taj MEGA MENU koji razbije pola weba. A mislim i da sam ovaj template negdje vidio vec.

Za mene - kompletna prica je totalno neozbiljno odrađena, a uz komentare nezadovoljnih kupaca na forumu - još jedan od shopova koji ću izbjegavati.

ALiEN17 14.10.2017. 22:39

Citiraj:

Autor IvicaVinkovic (Post 3113277)
Nije tema blam, nego su decki htjeli napraviti hrvatski ali express, i to je ok, nemam nista protiv toga, ali su sjebali i šefa i stanicu. Kao naglasak na korisnike, a na telefon se nejavljaju, mailovi se stalno gube, a kad im das 1 zvjezdicu na facebuku onda kume i mole da se to makne. E taj njihov poso je blam, i na kraju ce mo se ocigledno svi tuziti i zatvoriti tu pricu.

koji dečki?
koji šef?
kakva stanica?
o čemu ti trabunjaš? :wtf2:

TopProdaja.eu 16.10.2017. 09:50

Citiraj:

Autor Flegma (Post 3113709)
Najjaci mi je ovaj Prestashop favicon i taj MEGA MENU koji razbije pola weba. A mislim i da sam ovaj template negdje vidio vec.

Za mene - kompletna prica je totalno neozbiljno odrađena, a uz komentare nezadovoljnih kupaca na forumu - još jedan od shopova koji ću izbjegavati.

Nažalost mislim da tu niste u pravu jer je u Webshop uloženo jako puno novaca bez obzira što je isti baziran na Prestashopu. Pa puno svjetski jakih webshopova radi na Prestashop platformi sto neznaci da ta prica nije dobra ili jeftuna. Da smo imali problema početnih kao i sa samim sustavom je istina no sve pokušavamo riješiti i dovesti u red jer da nije tako nebi se tu javno javljali i odgovarali na upite.

yaya 17.10.2017. 15:57

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3114698)
Nažalost mislim da tu niste u pravu jer je u Webshop uloženo jako puno novaca bez obzira što je isti baziran na Prestashopu. Pa puno svjetski jakih webshopova radi na Prestashop platformi sto neznaci da ta prica nije dobra ili jeftuna. Da smo imali problema početnih kao i sa samim sustavom je istina no sve pokušavamo riješiti i dovesti u red jer da nije tako nebi se tu javno javljali i odgovarali na upite.

Nemam pojma o platformama ali moram rec da im je lijepa web stranica (to me i privuklo kao i popularna cijena),imate pravo da se javljate i to je ono sto mi daje nadu,naravno nakon 7 radnih dana jos uvijek cekamo ..u nadi je spas😀😀

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Mommistake 17.10.2017. 16:02

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3114698)

Pa koliko vidim po kritikama, ne odgovarate baš na upite.

yaya 18.10.2017. 12:11

Novac je uredno vracen

TopProdaja.eu 19.10.2017. 02:18

Citiraj:

Autor yaya (Post 3115608)
Topprodaja.eu i Asos servis sa sjedistem u Rijeci su iste firme namjenjene varanju ljudi, nemojte ljudi nasjedati na njihove fore, Edi Kadenić je osnivac

Poštovana Adriana sve što pišete nije istina niti je uredu što iznosite lažne tvrdnje. Firma Asos Servis posluje već preko 5 godina nikoga ne vara jer da je tako nebi postojali tako dugo. Vi ste naručili robu i platili je te ista kasni o cemu ste i obaviješteni kao i još neki kupci. U par navrata smo vam ponudili povrat novca ako niste u mogucnosti ćekati no vi to izbjegavate i veći vam je gušt blatiti nas neopravdano putem interneta na svim mogućim mjestima. Tako da lijepo vas molimo da prestanete sa tim. Ako niste u mogucnosti ćekati nisto zadovoljni sa našom tvrtkom izvršit ce mo vam povrat novca i što se nas tiče nemorate vise niti jednu narudžbu kod nas napravati ali pisati laži da smo prevaranti to nije absolutno uredu niti opravdano. Hvala

TopProdaja.eu 19.10.2017. 02:22

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3115280)
Pa koliko vidim po kritikama, ne odgovarate baš na upite.

Istina je da smo kasno odgovarali na upite a problem je u tom jer smo imali jako puno narudžbi i upita a nismo imali dovoljno djelatnika. Trenutno zapošljavamo djelatnike koji će raditi u korisničkoj podršci tako da će se sve opet normalizirati.

yaya 27.10.2017. 17:33

Ljudi su mi korektno vratili novce , malo je sve bilo sporije, al nadam se da ce drugi put proteci sve puno bolje, zao mi je sto sam prenaglila svojim temperamentom, sretan rad vam zelim ..eto ..ipak su posteni ljudi , svaka čast

Ivic@ 30.10.2017. 14:41

Naručio prije par mjeseci TFX napajanja za pc za firmu (ne moju), stigla 2 kom. u roku 20ak dana, iako je bilo 7-10 dana rok isporuke. Sada mi zatrebala opet ta ista napajanja pa naručio još 3 rok isporuke oko 2 tjedna mi odgovarao, uplatili im 26.9 do danas nakon više od mjesec dana ni N od napajanja, ako odgovore na mail odgovore za tjedana dana itd. ili ne odgovore, pa su mi javili da moje narudžbe uopće nema tj. da ju nemogu pronaći, ulogao se na webshop i poslao screenshot narudžbe prije par dana nikakvog odgovora, danas poslao opet ujutro što je sa napajanjima ako nemogu isporučiti da vrate uplaćeno evo do 14:40 nikakvog odgovora, ovo je 2 i zadnja narudžba, da bar odgovore na mail ili provjere gdje je zapelo i jave ovako ništa i napajanja nigdje, telefoni isključeni, uz ovakvo ponašanje ne preporučujem ikome da naručuje išta i da je 100kn manja cijena nečega, katastrofa

TopProdaja.eu 02.11.2017. 12:49

Citiraj:

Autor Ivic@ (Post 3120483)
Naručio prije par mjeseci TFX napajanja za pc za firmu (ne moju), stigla 2 kom. u roku 20ak dana, iako je bilo 7-10 dana rok isporuke. Sada mi zatrebala opet ta ista napajanja pa naručio još 3 rok isporuke oko 2 tjedna mi odgovarao, uplatili im 26.9 do danas nakon više od mjesec dana ni N od napajanja, ako odgovore na mail odgovore za tjedana dana itd. ili ne odgovore, pa su mi javili da moje narudžbe uopće nema tj. da ju nemogu pronaći, ulogao se na webshop i poslao screenshot narudžbe prije par dana nikakvog odgovora, danas poslao opet ujutro što je sa napajanjima ako nemogu isporučiti da vrate uplaćeno evo do 14:40 nikakvog odgovora, ovo je 2 i zadnja narudžba, da bar odgovore na mail ili provjere gdje je zapelo i jave ovako ništa i napajanja nigdje, telefoni isključeni, uz ovakvo ponašanje ne preporučujem ikome da naručuje išta i da je 100kn manja cijena nečega, katastrofa

Poštovani Ivica. Molimo da se javite korisničkoj podršci na mail info@topprodaja.eu. Telefoni su promijenjeni jer smo prelazili na drugog operatera. Siguran sam da će vaš problem biti riješen kao što i svakom drugom kupcu izađemo u susret. Hvala

IvicaVinkovic 02.11.2017. 15:17

Citiraj:

Autor TopProdaja.eu (Post 3121568)
Poštovani Ivica. Molimo da se javite korisničkoj podršci na mail info@topprodaja.eu. Telefoni su promijenjeni jer smo prelazili na drugog operatera. Siguran sam da će vaš problem biti riješen kao što i svakom drugom kupcu izađemo u susret. Hvala

(sarcastic mod on) @Ivica, posaljite im mail, evo, meni vec 6 mjeseci izlaze u susret, i samo sto nisu. (sarcastic mod off)

Ivic@ 22.11.2017. 20:30

Citiraj:

Autor IvicaVinkovic (Post 3121643)
(sarcastic mod on) @Ivica, posaljite im mail, evo, meni vec 6 mjeseci izlaze u susret, i samo sto nisu. (sarcastic mod off)

:roller: evo ma već šaljem i sjedim čekam odgovor lol, danas je 22.11 od napajanja još ni N, iako su odgovorili na mail prije 15ak dana da im dolazi za 5-7 od dobavljača i da šalju onda meni znači već trebalo doći do mene lol, nikakvog smisla kupovati na ovakvim mjestima, a baš ko za q nitko u cijelom ZG nema TFX napajanje, ima nešto mall.hr ali čitajući komentare isto bjež što dalje

Overclock_freak 22.11.2017. 21:12

Nažalost znam ponešto o ASOSu i kako posluju al čestitam da su se toliko progurali.. sa obzirom i da sve veće kvarove šalju u druge servise itd.. pola rijeke dobro zna kakav je čovjek

TopProdaja.eu 23.11.2017. 22:17

Citiraj:

Autor Overclock_freak (Post 3129605)
Nažalost znam ponešto o ASOSu i kako posluju al čestitam da su se toliko progurali.. sa obzirom i da sve veće kvarove šalju u druge servise itd.. pola rijeke dobro zna kakav je čovjek

Što se tiče servisa 5 godina imamo servis koji radi jako uspješno i većinu popravaka radimo sami no naravno da ima slučajeva kad uređaje šaljemo drugim firmama sa kojima imamo ugovore što je sasvim normalno u poslovnom svijetu i tu nismo jedino tako da neznam gdje je tu problem no očito to smeta nekim pojedincima.

TopProdaja.eu 23.11.2017. 22:20

Citiraj:

Autor Ivic@ (Post 3129595)
:roller: evo ma već šaljem i sjedim čekam odgovor lol, danas je 22.11 od napajanja još ni N, iako su odgovorili na mail prije 15ak dana da im dolazi za 5-7 od dobavljača i da šalju onda meni znači već trebalo doći do mene lol, nikakvog smisla kupovati na ovakvim mjestima, a baš ko za q nitko u cijelom ZG nema TFX napajanje, ima nešto mall.hr ali čitajući komentare isto bjež što dalje

Poštovani Ivica. Siguran sam da će vaš problem biti riješen kao što je i svakom rješeno do sad. Do problema uvijek može doći a i svi smo mi ljudi koji mogu pogriješiti. Neku robu mi nemamo na skladištu i naručujemo je od dobavljača te se može desiti da ista kasni ili pak nije dostupna i ako je na web shopu bilo naznačeno da je dostupna. Opet kažem gdje god da je nastao problem isti će biti sigurno riješen. Svakako vam savjetujem da za bilo kakve probleme ili upite šaljete mail na info@topprodaja.eu Hvala

Ivic@ 05.02.2018. 12:59

aj prestanite s*at molim vas dosta mi vas je više i vaših pi*darija. naime ljudi tek toliko da znate da ja još nisam dobio napajanja koja sam naručio 22.9.2017 za firmu u kojoj radim. toliko sam fer da sam 3 mjeseca čekao napajanja i toliko još fer ako je moguće biti da sam im 22.12.2017. dao rok do 10.1.2018. da ako mi ne dodju napajanja da ću 11.1.2018. tražiti povrat novaca. ok odgovorili na mail nakon nekog vremena da će biti poslano direktno od dobavljača. došao 11.1. napajanja nigdje, ok ja šaljem mail da vrate novce mojoj firmi, odgovorili tražili iban, ja poslao sve danas je 2.2 od novaca ni n. također i šef im je slao mailove za povrat i da mu pošalju račun za predujam za uplaćenih 500 i nešto kn zbog zatvaranja 2017te ali do danas ništa.

UGLAVNOM LJUDI SAMO UPOZORAVAM NITI DA DOBIJETE NEŠTO ZA 500KN MANJE NE NARUČUJTE OVDJE NIŠTA IZGUBIT ĆETE SAMO ŽIVCE A MOŽDA I NOVCE.

Ag008 05.02.2018. 13:20

https://topprodaja.eu/content/4-o-nama
E-SERVISI j. d. o. o.
Rijeka, Hegedušićeva 14

https://sudreg.pravosudje.hr/regista..._MBS:040381959
Vlasnik i jedini član društva je ujedno i vlasnik Asos servisa

Pokušaj ih ovako kontaktirati.

tizhu 05.02.2018. 14:54

na sve forume objaviti pa nek crknu

RimtuTiTuki 05.02.2018. 20:55

j.d.o.o. ..... to vam dosta govori... nemati 20.000kn za otvoriti firmu... što nije dosta ni za pokriti plaće 4 mjeseca....

Izbjegavati sve što ima j. prije d.o.o. u širokom luku

panasonic 05.02.2018. 21:03

Citiraj:

Autor Ivic@ (Post 3159516)
aj prestanite s*at molim vas dosta mi vas je više i vaših pi*darija.

A s kime se ti svađaš?
Vidi se da si izgubljen u vremenu i prostoru, ako imaš neke pritužbe onda prijavi trgovinu inspektoratu i traži svoje novce ili robu, a ne ovdje pisati svoje frustracije, psovke i sl.
Fala bogu pa ovdje nitko ni ne kupuje ništa od njih, ne znam samo ni kako ste svi koji ste tamo kupovali uopće iskopali njihov web sajt.
Sigurno opet nešto preko fejsbuka jer samo se tamo reklamiraju ove crap trgovine.

Citiraj:

toliko sam fer da sam 3 mjeseca čekao napajanja
Nisi fer nego ne znaš svoja prava, a ti sad čekaj još 6 mjeseci.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:37.