![]() |
Ako i toliko :lol2:
|
Citiraj:
|
:D
Ovaj remake jedinice je isto odličan. S guštom sam ga odigrao. Ali već duže vrijeme najavljuju a navodno je i službeno potvrđen remake dvojke. Jedva čekam :D |
odigra nije ni strašna ni nesto napeta , ok za odigrat kraj je malo neocekivan i dobro povezan.
|
Cijela franšiza je otišla previše na akciju, a malo zagonetke.
One sheme su mi bile fora kad ti uzmu oružja, to mi je bilo simpatično. Prije toga, nigdje neke muke. Imaš fotku i nađi skirveni kamen, vau. Igra mi se malo zasapunala pred kraj, nije baš više toliko niti strašna nit napeta...bitno da na internetu prikjazuju kad da je scary af tako jako |
Na VR-u je dosta zahebano.... NAjezen sam cijelo vrijeme :-D
|
Prešao. Fora kraj, simpa twist. Ne mogu reć da sam odmah skužio, ali čituajući one sve dokumente, ima dosta toga.
Na normal, oko 9 sati igre, igrao relativno detaljno, na par djelova sam monstere ostavio bez noge pa brzo skupio što se da. Svakako morate bit temeljit jer možete ostat bez dobrih oružja tipa shotgun, machine gun, grenade launcher... ugl. dobra igra, u re stilu na kraju, sviđa mi se jako fps pristup. |
Evo,odigrao je i ja.Nije loša, samo mi se sad ne da na neku "Uber" težinu ,jer za razliku od 4,5,6 ,ova je više survival nego action.Kad jednom riješiš sve zagonetke,sada ići ponovno nema smisla.
Inaće,igra mi je ok horrorac dok nemaš oružja.Kad ga dobiješ ,nije više tako zahtjevna.Bossevi ništa posebno teški.Dobro,kad mi je etalon "deathstroke" iz Batman origins!:D I da,oni molderi su mi kopija inih iz "revelationsa",tako da,ajmo nešto novo. |
Po meni s obzirom na RE serijal igra je definitivno poboljšanje naspram zadnjih par dijelova ali nemože se mjerit sa prvim RE nastavcima. Da nije iz RE serijala bi mi vjerovatno bila bolja, mozda sam ja imao prevelika ocekivanja od igre... Igram za sada nekih 3 sata, luda familija mi nije neki stos, fale mi oni bedasti zombiji iz prvih dijelova. Atmosfera ja dobra, definitivno mi nije bilo svejedno igrati u mraku i sa slusalicama =) Jos imam dosta do kraja, nedam se da me jos ceka par poslastica. =)
EDIT Prošao igru, iskreno nije mi baš nešto. S obzirom na ocjene i komentare sam mislio sam da će na kraju biti spektakl al ostao sam PAF. Ostaje mi gorak okus u ustima i mišljenje da nakon RE3 nije izašao dobar nastavak - moje odobno mišljenje. Veselim se RE2 Remake, nadam se da ga neće previše izmjeniti. Igra sa ludom familijom i 3 vrste monstera cijelu igru mi nije baš vrijedno spomena. |
Ja tek sad to igram, i ne znam jesam li postao pič.. s godinama ili jednostavno nisam dugo igrao neku scary igru al ovo je meni poprilicno scary i stvara paniku, igrao 2 sata s slušalicama u mraku :D
|
Citiraj:
Ne brini, kod mene je isti slučaj jer sam u početku pod dojmom, ali nakon 3-4 sata igre taj osjećaj jako splasne jer shvatiš na koji način stvaraju horor atmosferu i postat će ti monotono i predvidljivo. Da ti sad ne spojlam, igra je više uznemiravajuća, nego strašna jer ima dosta bolesnih scena, dok sam kod npr. Silent hill serijala (barem onih dijelova koji valjaju) imao kontinuirano osjećaj da sam i prestrašen i uznemiren kroz čitavu igru. Razlika između tih dviju igara je što Silent hill čak nije trebao niti napetu glazbu, dernjavu i slično kojom bi te uznemirio, već je u većini slučajeva bilo dovoljno da čuješ vlastite korake i kako nešto puže u blizini u gustoj magli. Nažalost, meni osobno RE7 nije postigao takav efekt, ali velim....da ne spojlam, neću u detalje što mi se nije svidjelo. RE 1,2,3 i Code Veronica su mi i dalje epski :) Kad sam već spomenuo stare dijelove - nekako mi fali ona prekrasna umirujuća glazba kada bih ušao u sobu sa pisaćom mašinom, nakon potjere zombija ili Nemessisa, nakon što sam potrošio sve biljke za health, sa 5 metaka u džepu i predmetom kojeg sam dobio nakon teške mozgalice i napokon sam uspio živ stići do nove Save sobe kako bih upotrijebio Ink ribbon i sačuvao taj novi nađeni predmet, opustio se malo, prošao kroz inventorij, duboko udahnuo............. i zatim ponovno otvorio vrata u novi horor ispred sebe. To je po meni ono što je bilo prekrasno u starim Resident evil igrama. U RE7 jednostavno nisam imao taj osjećaj u nijednom trenutku. |
Citiraj:
Ovaj RE7 mi djeluje OK za RE standarde (pogotovo naspram par prijašnjih igara), budem jednom odigrao |
onaj radio iz jedinice. jos uvijek ga se sjetim.
|
Citiraj:
|
Jbga kad se današnji horrori (bilo film ili igre) ne temelje na psihološkom strahu (bilo iščekivanje, priča, glazba, zvuk općenito), nego na prepadu, nasilju i sl. kad se nema ideje
|
RE7 je vjerojatno najbolji u serijalu, brijem da sam ih odigrao sve.
|
7-ica je drukčija od ostalih.Više ide na neki horror nego akciju.Mali odmak od franšize po meni.Ali definitivno ne u krivom smjeru!Odigrao sam ju na medium ,sad bi mogao na većoj težini ,jer se Jack i ovi creeperi spawnaju puno češće nego na manjim težinama .Tako da je jako teško za proći!
|
Ja sam odgledao samo par videa ostalih RE; ovaj se čini sasvim ok. Odigrao, zadovoljan, malo čak prebrzo prešao.
|
Da dignem malo temu iz mrtvih u susret novom Rezident Evilu.Evo koga zanima pogledati Resident Evil 2 One Shot Demo na PCu odigrano sa mišem i tipkovicom na max settings u DX12 modu (koji se u demo verziji inače ruši preporucuje se DX11 samo) u dosta boljoj video kvaliteti (stavio sam do 1440p video) nego što ih je većina gaming kanala stavila sve nešto mutno i loše snimljeno, vrte se pogubljeni po Police stationu ko njubare, a i igra je dosta mračna i nezahvalna za snimati. Pa evo koga veseli uživajte u malo boljoj demo prezentaciji, trudio sam se u tih pol sata što je dozvoljeno proletiti kroz sve mehanike i settingse igre koje demo nudi :)
Ima li fanova orginala triologije iz 90tih ili sam izumirući dinosaur? :P https://www.youtube.com/watch?v=LY163yb1glE |
Naravno da ih ima :D Čekam ovaj remaster već godinama i napokon su ga napravili. Znao sam raditi record runove u dvojci koliko sam bio lud za tom igrom, mislim da mi je u chapter A record 57 minuta i bez korištenja spreja.
Da li je policijska stanica ista kao u originalu? |
Trilogiju 90tih jedino i priznajem makar sam sve poslije toga također odigrao jer sam fan RE serijala. Zadnji dio mi bio ok al mi se i dalje ne svidaju mi se ludi "meksikanci" i slicne stvari koje su dodali. Jedva cekam da zaigram remake!
|
Odigrao demo, zasad se čini vrh....dugo sam čekao na ovako nešto, i ja sam stara škola hehehe....resident evil i silent hill FTW!
|
Sinoć sam je i ja odigrao... Sviđa mi se igra. Igrao sam samo 4,5,6, i 7 i onu na brodu - zaboravio sam kako se zove ali mi je bila fora. Sve su mi bile super osim 6...
|
Da šestica je definitivno najgori RE. Meni su jedini pravi RE nastavci, jedinica, dvojka i trojka. Dodao bih kako su mi bili dobri i oba Revelationsa. Sve ostalo je ok ali nije to to.
|
Citiraj:
Baci pogled na demo snimak što sam uplodao ako već nisi. Uglavnom vrlo vjerno orginalu, nije u svim segmentima 1/1, jer su autori naglasili da žele da i veterani poput nas imaju svježe iskustvo uz veliku dozu nostalgije, neke će zagonetke i iteme malo izmjenit a mozda ubace i neke potpuno nove stvari. Sad će brzo pa ćemo vidit :) Jedva čekam da se naganjam sa Tyrantom po hodnicima, dok u oružju municije ni za lijeka. Ovo ako bude uspjeh vjerovatno će napraviti remake i Nemesisa, a to će bit onda bolesno napeto. |
Citiraj:
Mada je RE4 dosta dobra igra (malo manje akcije i više zagonetki nebi bilo na odmet), barem je setting horrorski i mračan, dok RE5 nema ni to... čista akcija (ali OK akcija)... RE6 nisam ni igrao, svi se slažu da je najgori, a RE7 planiram jednom.... BTW Igra na brodu? Brijem da misliš na Cold Fear? To nije RE, OK akcijska igra, no prošla je ispod rada jer je bila izbačena u slično vrijeme kao RE4 koja je bila megahit |
Citiraj:
A ovo za brod je Resident Evil: Revalations... Sjetio sam se kad je kolega ispod napisao kako se zove ali pojma nisam imao da je izašao i 2 dio... Niti imam pojma o čemu se i u prvom djelu radilo.:chears: |
Citiraj:
Ima u sedmici sekcija sa brodom, a obavezno odigraj rezi 7, vrlo je dobra, pogotovo s obzirom na promjenu perspektive u first person, odradili su odličan posao, ja sam je prošao u jednom dahu, sjeo odigrao 8 sati u šutu :) ostao sam ugodno iznenađen, s obzirom da sam poslje Rezi 5 (kojeg sam odigrao kao solidnu akciju ko što kažeš) pokopao u svom umu Rezi kao franšizu čije sam bio fan, a šestica je bila zešći fail, slabom prodajom su ih i fanovi i novi casual igrači kaznili za taj idiotizam, pa se evo netko sjetio da je dobitna formula odavno iskemijana, samo treba to pretočit u novi engine i dodat neke novine koje funkcioniraju. |
Citiraj:
5 je bila prva igra koju sam odigrao od serijala i osim što je u srcu Afrike bilo više kineza i hispanosa od crnaca - igra mi je bila fenomenalna... Jebiga, prvi susret sa serijalom. |
Citiraj:
Aha, na taj rezident evil sam zaboravio i ne brojim ga, jer je bio neki port sa nečega ne sjecam se šta, psp ili nintendo tako nešto. Uglavnom da taj se odvija na brodu, a Rezi 7 ima sekcija igre na brodu :) |
Citiraj:
Pa možeš pretpostavit što je bilo... https://www.hcl.hr/vijest/podrzite-r...-evil-5-25531/ https://www.ign.com/articles/2009/02...-evil-5-racist :D |
Prva igra koju sam odigrao na ps1....kakvo je to oduševljenje bilo,strah...tresao sam se u sobi,sam a starci na moru...ludilo.
U našim krajevima "tada nepoznata igra"donio mi ju frend iz Kanade di je bila brutalni hit Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Eto i mene. I ja sam ih odigrao sve ove novije od 4 nadalje i to na najvećim težinama, a svatko tko je pokušao zna da nije lako. Jedino još nisam 7-icu na najteže, a to sam čuvao za bolju grafičku nego sam tada imao.
I u 6 nisam uspio do kraja Leonovu kampanju, mislim.Ono kad imaš interaktivni dio bježanja uz stepenice od onog što ja znam već, kad vas hvata i sve lomi iza vas. Mislim u nekom hangaru? A ne sjećam se, prošle su godine od tada. I ja jedva čekam ovo, da! |
došli smo do vremena kad remake može samo ozariti obraze današnjih okorjelih gejmera...neam volje za ništa novo, i živim za te remakeove, ovo se čeka!
a da nemisisa naprave opet ću zvat ekipu i svi ćemo gledat kako jedan igra kao što smo nekad, kakva dobra stara vremena |
Pa i ja preferiram te starije naslove.Ove nove igre me baš ne privlače.Pucačine su sve na isti kalup.Tone side misija,tone razno raznih collectova,samo da se napuca vrijeme u priču koja se inače završi za par sati.
Resident evil 7 je strašna igra,sad je odigram nakon završetka svih ovih koje sam započeo. Alien izolacija je dosta slična ,treba puno taktizirati na večoj težini. |
Citiraj:
Joj, Alien Isolation sam nedavno odigro na Nightmare mode i to onom orginal modu, pa su ga morali gimpati i balansirati jer su djeca plakala po official forumima da im je preteška, sreća izvuko sam je negdje krekanu sa diska dok još nisu pokrpali patchom :D Moraš pazit i planirati skoro svaki korak, akciju, municiju, item, nema ničega svega fali, ono xenomorph đubre leti na tebe pri najmanjem zvuku i općenito je uvijek programiran da bude oko tebe najdalje 10tak metara, tu i tamo ode ća čisto da možeš proći kroz vrata i slično. Onaj motion tracker ne radi uopće, mapa je disabled od starta igre, humani te one-shotaju sa vatrenim oružjem ko botovi u Quakeu 3 1999 godine, sintetička ekipa roboti također ako te ulovi game-over samo ti slomi vrat odmah nema minigame button mash izvlačenja, flamethrower u cijeloj igri imaš da posprejaš brat bratu jedno desetak puta ako i to, i to ćeš spizdit na one face-huggere kad ti se zalete dat žvaku u nekom ventu ili prolazu dok pužeš. I da, još ugase HUD da neznaš ništa :D Ma milina. |
Evo jedan fora video o ovom rezi demou... https://youtu.be/cPul1ZjnwFI Neka experimentiranja sa zombijima.
Meni Alien isolation nikako nije sjeo.... Najviše mi je išlo na živce upravo to što alien uvijek zna di sam otprilike. Nisam to mogao progutati,a 2 put sam pokušavao, i odustao.. |
Citiraj:
Fora video nisam znao da su toliko toga ubacili, onaj double team na početku je vrh. Dobar je i top komentar lika na tubu :D **Many demos died to bring us this information.** |
Citiraj:
bugovito... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:12. |