![]() |
|
Yaya je davnih dana pomjesala terapiju ali stanje joj se jos nije poboljšalo.
|
Dobijes garanciju ali neispunjenu i nepecatiranu, ali na to ti kazu da je sam racun garancija.
Btw. meni danas stigla nova tastatura i ova izgleda ok. |
Kupio sam dvije stvari, sada mi je status "otvoreno", što to znači?
https://image.prntscr.com/image/ffn0...cU2wSShiA.jpeg Doista im treba skoro tjedan dana za dostavu? |
kako dođeš do statusa narudzbe?
ja sam na mail dobio samo predračun... nisam radio account na stranici, samo sam dodao stvari u košaricu, naručio i platio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato i jesu jeftini. Uzimaju sa EU skladišta, gdje im je jeftinije |
Evo me opet, ovaj put sam bia skoncentriran na tipke tako da sam se bio fokusirao samo na to dok naravno malo koristeci tipkovnicu malo sam je i promatrao i eto belaja. Ja kao da sam in se zamirija nesto.
Vjerovatno je nekome ispala iz ruke, pretpostavljam kad su gravirali tipke. https://photos.app.goo.gl/c6Nh5tyybjomO6T82 |
To mi ovde zovemo: Pegula :D
Ali poslali su novu tipkovnicu bez problema? @Ag008 Za svaki artikl ti pise vrijeme dostave, i to tako uvik i je, imaš neke artikle kojima je prekosutra a nekima za tj. dana |
Uzeo sam ReCyko baterije, njima treba kao tjedan dana i Emos mjerač potrošnje "kojeg imaju na stanju"+ (valjda ima prikaz tipa 5V/1.5A)
https://www.youtube.com/watch?v=Wz1N9C0_iy8 |
Ja jucer platio gume za auto, danas dobio sms da su krenile na dostavu
|
Citiraj:
Je poslali su novu bez ikakvih dodatnih pitanja i komplikacija sta moran priznat svaka in cast na tome jer mogli su se pravit blesavi i pametovat. Iako ime je trebalo 6 dana da uvaze reklamaciju. Tako po tome pitanju proslo sve ok samo eto nova pegula. |
Citiraj:
|
Stigle gume conti ts860, placene u utorak popodne
👍 |
Citiraj:
|
Citiraj:
yaya, javi se na pvt da ti opet promjenimo terapiju |
Citiraj:
|
2517 (6m ako se nevaram)
|
Ovaj mall.hr je užasno spor. Prije dobijem ako naručim iz Kine nego od njih. Abrakadabra je brža od njih što nešto govori o sporosti.
Naručeno 4.10., prošlo već tjedan dana, pisalo je da je predviđen datum slanja 9.10.-> još nije poslano. |
Citiraj:
|
Ja sam narucio utorak popodne, cetvrtak ujutro bilo kod mene u splitu (auto gume), a pisalo je datum isporuke dan iza sta sam dobio
|
Citiraj:
|
Ja prekjucer narucio navecer toner, pisalo predvidjen datum isporuke 13.10, stiglo danas ujutro tako da još jednom, super ;)
|
Ja sam u mallu uzeo ts 860 i dobio godinu dana star dot :(
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sori na offu, al kolki to problem moze biti ako je dot od prosle godine a ja ne planiram voziti vise od 3,4 sezone? Naravno ako je pravilno skladistena pitam?
Budem sutra na svojima provjerio dot, isto iz malla, stigle pred 13 dana. |
Pa navodno joj nis ne moze bit samo sam se razocarao kad sam vidio dot a tu ljudi pisu da su dobili 2017
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Regao sam se svojevremeno na mall i zaboravio sam pass. Otiso sam resetirat i kaze poslali smo vam na mail a ono ćorak. Tako dvaput. Onda sam s drugim mailom narucio ali vise se nisam registrirao. Uzeo sam 8 guma za auto. 4 sebi i 4 kolegi. Valjda dot nece biti iz 15 jer cu ih poterat u qrac. Sto sam dosad uzimao kod njih je bilo ok...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Koje gume uzimate, vrijedi li kupovati ove žnj marke?
|
a jesi povukao pitanje jebate :D
uzmeš kolko para oš dat, ja sam conti, al po mom iskustvu možeš uzet i hankook i za normalnu vožnju neš osjetit, tak da vidi kolko para planiraš dat i kaj se uklapa u tu cijenu |
Uzeo bi prednje dvije samo i to ove cjelogodišnje.
Ni nemam nekog izbora za 165,70,R13. Htio sam uzet ove Goodyear, ali ih nemaju na stanju. Ovo ostalo sve žnj pa ne bi da mi kažu zašto sam smeće kupio jer prvi put kupujem :D Uglavnom, mislim sad uzet ove Hifly za 235.90 kn, cjelogodišnje su i ovih gore dimenzija su. Realno samo do posla i nazad 20+20 min dnevno, max 100 km/h tak da mislim da će bilo kakve valjat samo da su nove. |
uzmi bar na ime poznate i neš pogriješit. ima grpa nekih nn no to ipak nije u klasi falkena,fulde,hankoka i sl...
|
Citiraj:
ne znam, ja volim ove "kišne" gume, Rain Expert 3 (Istra, ali ove godine sam upisao faks u Rijeci i vidjeti ću ako ću morati i nekakve zimske furati, sa autom sam dobio Ultragrip 9, također, ako ću trebati staviti zimske volio bi da također budu "kišne", mislim da su ove dobile klasu B, a Rain Exper 3 su ljetne i imaju klasu A), dok sam sa Savom S3+ proklizavao na mokroj cesti vrlo često, i jednostavno se nisam osjećao sigurno sa njima |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti Kinezi imaju često i preko 50% dulji zaustavni put na mokroj cesti u odnosu na poznate brandove. Misliš da je to vrijedno 100-200 kuna uštede? Naruči preko weba nešto konkretnije, makar i klasične zimske. Ako tako malo voziš, nećeš ih ni ljeti uništiti. |
Hifly i Nakang zaobilazite u širokom luku. Pogotovo ove Hifly jer kako i samo ime gume kaže, letiš visoko tj. daleko u momentu kad te guma treba spasiti.
Ima na eshop.tomket.hr Barum Polaris 3 za 277 kuna. Besplatna dostava za 3 dana. Meni sada stižu Hankookice za starog 165/70/R14. @mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |