![]() |
Citiraj:
A ukoliko hoče premium proizvod za iste novce onda mu je pametno konzulturati se sa nekim lokalnim PC servisom. Sigurno imaju na lageru neki uređaj 100% ispravan koji je u istom tom Web Shopingu koštao Duplo ili Troduplo. |
Citiraj:
Citiraj:
Dečki prošlo je 6mj, pardon 2 godine i nemam prigovora na odabrani printer. Baš je idealan za mene, odnosno za povremene korisnike. Promijenio sam već nekoliko boja i nemam brige. Samo jedanputa se dogodilo da je plava boja počela printat isprekidano, bila je prikraju, al nije bila potrošena. Jednostavno sam šutnuo van i stavio novu boju, a kako boja dolazi skup s glavom odmah sam riješio problem s crticama. Kupujem original boje svakih 4-6mj. za 90kn rijetko kad odmah 2xpo 90kn, toliko o tome koliko rijetko printam doma. A stvarno mi treba multifunkcionalni printer, odnosno skener i kopirka, točnije za razne vrlo važne dokumente. Čak sam i nekoliko puta printao s mobitela bez kompa, nije mi se dalo paliti komp ili nisam imao vremena. A printer ima wifi vezu i preko moba SMART HP aplikacije samo sam printeru poslao što treba isprintat i printer je isprintao bez ikakvih problema. Uglavnom ja sam jako zadovoljan, više se neopterećujem koliko koštaju boje, hoće li se koja boja/glava zapeć pa da moram baciti cijeli printer na otpad itd. Evo cijeli 8mj. nisam ispisao niti stranicu i ja printao u 9mj. i nije se glava zapekla, sve radi normalno. I da je nije problem šutnut van i zamjeniti za 90kn. Realno ne vidim zašto netko ko malo printa kod kuće za školu, studiranje ne bi uzeo ovakav tip printera jer je održavanje minimalno. Riješen je problem zapečenosti glave, original boje s glavom koštaju ispod 100kn, ima sve živo od opcija da nemoraš trčati u fotokopiraonu itd. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |