![]() |
hehe ma SUV je za one koji zele auto za cestu ali sa karoserijom terenca, one koji hoce zaista VELIK auto, a i da nepricamo o sigurnosti imas BMW X5 i zabijes se u Sklasu i manje vise pregazis mercedesa :) a kad to isto napravis sa serijom 7 e to je vec malo bolnije,,,,,, i ono Terenci pravi istinski terenci nisu za cestu na cesti su poprilicno nestabilini i sfe jednostavno im asfalt ne odgovara na svome su tek kad dodu na makadam i tesko blato :)
a dosta ljudi voli terence samo sa nikada ne idu u off road voznje pa zato kupuju SUV vozila da mogu uzivati u svom terencu za cestu :):) |
Citiraj:
|
ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a...
a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina.... |
ako visoka klasa definitivno bi uzeo accorda S type!jeftiniji od bmw-a,mercedesa,audi-a...
a ja imam r19 i 127k km,nikad kvara,redoviti servisi,lose gorivo,ne jebe ga nikaj...samo toci i vozi,naravno nema neke racing sposobnosti i nije agresivan,ali obiteljski pouzdan auto,i kaj je najzalosnije nemrem dobit 3 soma eura a auto ej pic pic 98 godina.... |
Ma sa svakim autom pri kupnji treba imati sreće.... ,a kad kupiš auto ,to je vreća bez dna ,samo lupaš i lupaš novce u njega ,da bi na kraju za njega dobio niš....... a ustvari ista stvar kao sa hardwerom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05. |