![]() |
Nista od slika. Mobitel otisao vec. Kolega kojeg mobiteli inace ne zanimaju, niti se razumije u iste je doslovno oduzeo OPX od mene. Dobio sam ponudu koju nisam mogao odbiti, ili ce mi na racun prijateljstva oduzeti mobitel i platiti nista, ili ce mi ga uredno platiti koliko sam ga ja platio :D
Covjek uzeo mobitel u ruke, malo se poigrao i kaze da nije boljeg mobitela u rukama drzao. Platio na licu mjesta, uz napomenu: "ma ti sebi lako kupis drugog istog, ako ne i boljeg" :D Eto, toliko i kvaliteti, izgledu i osjecaju mobitela u ruci. Samo sto ja sad moram loviti jos jednu pozivnicu, ili se strpjeti mjesec dana dok ih ovi ne krenu normalno prodavati. Unazad godinu dana svakih mjesec dana promjenim drugi android mobitel, ali ovaj je otisao u rekordnom roku. Nisam ga stigao ni provjeriti kako spada :( |
Citiraj:
|
Hahahaha :)
Koliko smo puta vidjeli ovaj post kad su tražene fotografije :D al dobro, sretni smo što je kolega sretan :) |
Citiraj:
http://s13.postimg.org/47lm684g3/Scr...t_15_15_31.jpg + http://s8.postimg.org/imdi2d6j5/brko.jpg Ako ce ti srce biti na mjestu, daj mi mail na pm pa ti proslijedim i racun. A ujutro dobijes i slike OPX-a od mene ako ce ti i to pomoci. Uz OPX imao sam ove godine OPT, Mi Note 64gb crni, LG g3 (oba zadnja ovdje preko foruma prodana), Xiaomi Mi4, G2, Remi Note. Ima toga jos, ali ako je nevjernim tomama potreban sken racuna i/ili pak neki sken sa google playa, nema problema :goodnite: Citiraj:
|
Mislim da nije govorio da nisi imao mobitel, nego da su slike uzas pa zato ne zelis postat :D
|
Sumnjam, ali svejedno. Imam na google photosu backupirano 20ak jucerasnjih fotografija, slikao djecu pa mi se to bas i ne da stavljati ovdje :)
|
imamo već temu
|
Citiraj:
Nahvališ mobitel i onda ga prodaš nakon dva dana. Dalje, pitaju te ljudi da okačiš koju fotku, ti kažeš: "prodao sam ga". Koliko realno traje fotografiranje i uplodanje par slika? 2 minute? I onda stavljaš nekakve račune s paypala koji stvarno nikoga ne zanimaju, bolje da si tražio kolegu par fotki ako ti već nisi uspio taj kompleksan zahvat. Stvarno čudni postovi nakon kojih ne znaš šta misliti o telefonu. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/J/KP/4y0oW586/capture.jpg Citiraj:
Nisam ja mislio da ti nisi mobitel ni imao, nego to da nisi imao vremena postati fotke sa njega prije nego si ga prodao ;) na to sam aludirao. Jer smo imali hrpu postova kad smo zamolili fotke, prvi odgovor je bio "nemam vremena, budem", a nakon remindera o fotkama bilo je "jebiga, prodo sam ga, nije više kod mene". Eto samo to ;) Ne se srditi. http://forum.pcekspert.com/data:imag...AASUVORK5CYII= |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kamera sa ONX, ista je kao i na Meizu M2 mini i Note. Samsung Isocell 13mpx blenda 2.2.
Meni je kamera preporod sa moto g. A primjerke slika M2 mini i Note imate koliko hoćete na netu. |
Vjerujem da je, jer imam moto g i ja, kad vidim što može kamera na redmi note 2 koij košta 1100kn shvatim koliko je sranje kamera na moto g 1gen :D iako se još uvijek premišljam bi li OPX ili Xiaomi Mi 4C..
|
Citiraj:
Sto se tice ostatka posta - wtf ?:lol2: @Brko Sve pet :chears: |
Kolko rasprave oko nicega. Jos u postu #26 kolega je rekao da ga narucuje kolegi, da ce vidjet kakav je pa kozda sebi kasnije.
|
Citiraj:
|
Pa zamoli frenda da uslika par slika i gotovo
|
Citiraj:
Cini se da ces ipak morat temu stavit kao sticky. :D :D :D |
Ja evo koristim OnePlus One nekih par mjeseci, i ovo je android koji se najduže zadržao u mojim rukama :D
Mob je odličan, možda najveća 'mana' je sama ta customizacija, mali bilijon romova, svaki dan probavam drugi :D Trenutno sam na Sultan CM12.1 CAF, nekako se uvijek na njega vratim, prvenstveno radi kamere, najbolja mi je na njegovom romu, i nekako sve u svemu najstabilniji ROM. |
Kako funkcionira garancija,cini mi se da je netko spominjao da imaju foru da je slanje na servis besplatno i to negdje u EU ,ako se kupi sa sluzbene stranice fkors. Ako netko zna iz prve ruke,super,ako ne,ce trazim s bratom guglom. Community je jak za opo i opt (opx za sad niš,ali i rano je) ,čim sam vidio da boeffla ima oba,interes se pojacao duplo. Opako razmisljam da z3 proslijedim zeni a sebi ubodem jedan od,dovoljan bilo koji.
|
Citiraj:
|
Nisam gledao za opt, ali sam cuo da community nije ni do koljena opo-u, čak nisam siguran dali spada u cm službene uredjaje. Znam da je oxygen offical ROM za opt, a cm za OPO.
|
Nije da, jači je kod opo. Premda baza nije ni bitna, ionako sigurno ne gledam oxygen OS. A nisam ni fan cm. Uopće. Čisti Aosp uz nešto opcija i obavezan layers support ( native u marshmallow maltene) . Slim baza mi je recimo puno bolja osobno od cm. Ionako prije kupovine prođem cijelu sekciju na xda + warranty Gugle.
|
Počeli i službeni CM13 (6.0) https://download.cyanogenmod.org/?de...n&type=nightly
Ja još neću prelaziti, tamo ću u prvom mjesecu nek se malo stabilizira to još, mada čitam sultanov 6.0 da je također stabilan. Prešao sam malo na Hydrogen OS, i zasada mi se jako sviđa, dosta drugačiji od ostalih ROM-ova, pa ako niste probali, preporuka velika. |
|
Ako kome treba Invite za OnePlus X, nek se javi. Imam jedan za shareati.
Plus, moze procjena za OnePlus One, kupljen u 9.2014. To je bilo među "prvima" te zbog toga je to nažalost primjerak s yellow band, mene nije smetalo, preživio sam godinu dana i zamijenio jedinicu s dvojkom i dvojku sada s X modelom. Kratak anti-review: Idealna verzija OnePlus za mene bi bio softver od jedinice, hardver od dvojke i veličina od x (5") - živi bili pa vidjeli :) |
ima li možda netko pozivnicu viška?
|
Imam cak 3 invitea za sheranje. OP X model u pitanju.
Ako je tko zainteresiran, javite se. Vrijede jos 7 dana. |
Društvo, imam pitanje.
Koliko vidim na službenom storeu OP-a, ponuda kejsova za One nije neka sreća :-k Imate li preporuke za TPU ili gumene kejsove, bilo prozirne ili u boji? Mislim, mogao bih piknuti prvi koji nađem na eBayju, ali više bi mi pomogla preporuka iz prve ruke :) |
Od tpu ,cruzerlite,diztronic..te su sigurno ok,pitanje da li ti pašu što cijenom što izgledom.
|
Izasle prve slike OP3 modela. Ocekivano podsjeca na OPX, samo veci. Navodno ogromna baterija (3500mah), standardno 5,5 ekran, unibody metalno kuciste (pozadi mi opasno izgleda kao htc-ov mobitel, sto je naravno plus. Barem meni :) ).
Vjerojatno ce ostaviti FHD ekran i ici na amoled, kao kod OPX-a. Sto je meni osobno jos jedan dodatni plus. Jedini minus vidim u Oxygen OS-u, ali posto ce i ovaj model imati sigurno ogromnu podrsku na xda, instalacija cm-a nece biti veci problem. Dapace. Bas me zanima sta ce ove godine izbaciti, i kakve ce cijene prije svega biti. Najjaca verzija navodno sa cak 6gb rama. |
ne kuzim to pumpanje hardvera, ajde da onda mozes koristiti mob direktno na pc monitor ili lako spojiti na tv, ali je to sve jos uvijek burek.
koji je provjereno dobar rom za one plus one? stoji mi u ladici, gore je neki stari CM jos, pa bi ga osvjezio sa zadnjim updateom |
Citiraj:
Nedavno sam stavio cm13 i na zenin opx i nemam nekih zamjerki. |
morat cu uhvatit malo vremena pa staviti. Jel se mijenjala kakva procedura u odnosu na prije, znaci samo skinem rom i flasham, nikakve druge promjene ne trebaju?
jer sam na nightlyu nekom vrag zna otkad koliko se sjecam |
Jup, isto ko i prije. Mada ja na OPO koristim OTA jer nije rootan.
|
Kako se vratit da radi OTA, morat cu vidit malo
|
Najlakše i najbolje preko fastboota ga vratiš na full stock zadnji cos13.
Sent from my A0001 using Tapatalk |
Hm, hajde da se i ja prikopcam na ovu raspravu.
OTA mi ne stize nikakav update na CM13, koliko citam, 6.0.1 je imao dosta problema. Jesu li obustavili OTA update ili stvarno nemam srece s redoslijedom azuriranja? Ocito, rijec je o OPO-u. |
Prvo jeli misliš na COS 13 ili na CM 13?
Ako je COS, telefon nesmije biti rootan da bi mogao ota update uraditi. Ako ti treba pomoć reci. Sent from my A0001 using Tapatalk |
Wolverine - hvala na ovome, odmah je nasao 6.0.1 dostupan, full update ima 691 MB.
kvaju - Cyanogen OS 12.1, nije rootan, dakle... Samo slijedim upute koje spominje Cyanogen Update Tracker i to je to? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:26. |