![]() |
Mislim da je jedan dio problema većine foruma, bilo da je povezano za tržnicu ovdje ili da postaju pitanja koja su već više puta odgovorena, je da ljudi ili premalo koriste tražilicu, ili se neznaju koristiti njome efektivno. A možda i dio problema je da ljudi neznaju da se može promjeniti ime threada koji su otvorili (ili neznaju kako).
|
To je onda žalosno ako ne znaju promjeniti ime threada kojeg su otvorili.
Hint: edit - napredno... i tada se otvaraju novi horizonti za one koji vide i čuju :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaki put je iznimno naglašeno da je lakše ugasiti tržnicu, nego svu pažnju usmjeriti na nju umjesto na kvalitetu foruma. Većini nas je ovo usputna stvar, koja ako nestane, jebiga, ali nam nije primarni cilj dolaska na PCE forum. Ostatku, koji koristi većinom samo tržnicu na PCE je u interesu da ona nebude ovako okrljaštena, već da im bude komfornija za pretraživati itd itd. Jer shvaćaš šta sam htio reći, pošto moji postovi s posla često budu teški za povezat kad radiš sedam stvari odjednom :D :D |
Postoji jedan jednostavan plugin za vBulletin koji postavlja prefix u naslov same teme, pa se može narihtati kategorija tu, ali opet nema smisla jer često se u jednom oglasu prodaje više različitih stvari :D
|
I kaj, prodaješ 5 različitih komponenti, trebaš otvorit 5 tema u različitim podforumima?
Pada u vodu samo na ovome već. |
@robert... da bi riječ reko ;)
realno nemate pojma koliko dobivamo prijava (što je do prije uvođenja trenutnih pravila bilo nezamislivo) tipa nema cijene, obrisan sadržaj oglasa, nije dobar subject i sl. i to ne govorim u negativnom tonu nego upravo suprotno - ljudi su postali napokon svjesni male ikonice prijave posta. naravno da reagiramo na svaku prijavu, ali na to sve kada bi još tu se ubacile kategorije i vražje matere, ama šta cijeli dan editirat jedan thread i to fakin tržnicu? već vidim u samoj toj kategorizaciji problem sa par specijalaca koji će htjet da se otvori unutar cpu, unutar intel, unutar 1155, unutar i7 2600k još i podkategorija MOJ ISEDAM KOJI JE NAJBOLJI NA SVIJETU OD SVIH VAFERA I POČINJE SA SERIJSKIM BROJEM... bla bla bla, primjenjivo na bilo koji dio kompa i realno to je rupa bez dna i nakon nekog vremena doći će do većeg kuršlusa nego sada bikoz milijon kategorija koja nemere zadovoljiti ni prodavače, a ni kupce. bottom line... ovo nije pcmarket, nego pcekspert. |
Da li postoji mogućnost automatskog brisanja oglasa starijih od 14 dana npr.?
Ovak i onak većina trgovaca ne vodi račun o oglasima :kafa: |
Mislim da je najveća mogućnost da sve vezano za tržnicu ostane kako je trenutno sada... i to onako "palac x oko", brat bratu 99,99%. :)
|
Već sam sebi zvučim ko papagaj, na ovakvim temama. I opet ispočetka - pokušavate prilagoditi forum/tržnicu zbog onih par iznimaka koji rade nered ili se ne drže pravila na tržnici pogotovo. Nećemo to raditi, vidite i sami na ovim temama da je pola ekipe za, pola protiv - čemu onda to sve? Uvoditi nešto zbog nekih iznimaka, a ostatku ekipe koja se pridržava pravila to ne paše? Pa nećemo se ponašati kao država dođavola i propisivati propise propisa radi...
Prijedlog kao prijedlog je ok, no ništa više od toga - više štete nego koristi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:21. |