![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mobitel je prva liga. Od performansi, baterije, izgleda. Meni je ipak ekran bio premali nakon dugog boravka na 5 i većim dijagonalama. Vjerujem da ću ga kroz neko vrijeme opet uzeti. |
Hvala na infu :)
Magnetski punjač kupuje posebno? |
Da, imas ih na ebayu za par dolara i rade dobro.
|
Buraz ima tu Xperiju, superzadovoljan. Postoji mali problem u nekolicini primjeraka s odljepljivanjem ekrana, no to pokriva jamstvo pa ak se desi ekipa će zamjenit. Burazu se desilo pa su mu zamjenili.
|
Ekipa, trebao bi nekakv mob do kakvih 800-1000kn.
Vidim da ima Xperia E4 za kakvih 800kn po njusci. Ima kaj bolje ili da se to pikne? Osoba nije zahtjevna, glavno da radi whatsapp i da ima net. Novi mora bit |
ljudi preporuka mi treba...produžujem ugovor,imam par opcija,sve skupa nekih 200-230kn s uređajem,pa ako mi možete dat savjet. Imam ponudu za A5,Lg G3,Huawei P8! izbor mi je takav kakav je ...možda još jedino Z3C bude u ponudi..
|
Mobitel do 1500kn
Možete li mi preporučiti best buy mobitel do maksimum te cijene a da je kamera dobra i zaslon ;)
iskljucivo novi i android sustav |
Nakon svega sa Z3, ti bi opet Sonyja?
Prebaci se na G3 recimo ;) isprobaj malo njega. |
pa nije Sony kriv ... isto govno bi bilo i da su popravljali bilo koji mob...servis je kriv,jer je to obična nesposobna bagra koja nezna prominit masku na nokia 3310 a ne nešto ozbiljnije! :D
i izgleda da će i bit G3. ... :D |
Samo se pripremi na osjetno kraće trajanje baterije od onog na kojeg si navikao kod Z3.
|
Citiraj:
|
Nemaš neki izbor. Moj glas za 1500kn je Galaxy S3 Neo. Odlična kamera, dobra baterija, 1,5GB RAMa, HD 4,8" SAMOLED ekran... sve navedeno bolje i on Mange i M2 Xperije.
Nađi ga na Alaza shopu. |
Jedno pitanje na koje je odgovor dosta ocit... ali zasto ne poslusat drugo misljenje :)
Imam priliku uzet S5 16GB za 1500kn, nov, sa garancijom. Da li uzet to ili postoji druga/bolja opcija?! Mozda u obliku nekog kineza?! |
Citiraj:
|
Za 1500 kn S5 nema konkurencije. Nikakve.
|
Još si tu? Trči po njega.
|
Citiraj:
U istu kategoriju spada i S3 koji dan danas je bolji od barem 50% mobitela koji tek izlaze na tržište. Oba modela se daju savršeno očuvani i sa možda još važećom garancijom naći za 900kn plafon. Za garanciju kažem možda jer su stariji modeli, ali recimo S3 Neo je noviji pa većina njih na oglasniku ima garanciju. Citiraj:
Citiraj:
Bolje za tu cijenu uzeti Z2, ali bez C u imenu :) _____________ Što se tiče ovih modela tipa E4G, M2 i takve slične kombinacije. Meni nekako pravilo nalaže da izbjegavate te sastrane modele koji se izbacuju tek toliko da izađe nešto, a po karakteristika su lošiji ili identični modelima koji su izašli prije par godina. Radije uložite u nekakav flagship telefon. M2 nije do koljena običnoj i legendarnoj Z. |
Da te malo ispravim. Razlika se osjeti između Z i Z1. Minimalne su između Z1-Z2-Z3. Z1 je po svemu osjetno napredniji od Z, oćeš build, ekran, kamera i pogotovo baterija. Vjerojatno i CPU, no ne loži se svako na Antuntun broječeke.
Ali da, XZ je i dalje odličan mobitel i idalje bolja kupnja od recimo Galaxy S3. |
Citiraj:
Nego sestra mi kupuje mob...buđet je dvije iljade kuna iz dućana.....pa sam predložio aqua m4 za 2200 kuna....jel ima nesto bolje za tu lovu? Nikakav samsung ne dolazi u obzir....možda G2 i još ostane para?? edit:uff ne bu ostalo para sad sam provjerio i tu su negdje, čak je g2 i skuplji za 200 kn.....a ima i bolji ekran i proc.....hmm |
Citiraj:
Hvala ti na preporuci, mislim da ću onda taj, ali je li me treba brinuti što Samsung nema 4g a ako uskoro svi polako pređemo na to? Lg Magna to ima naravno... |
Zbog toga se stvarno ne moraš brinuti. Kod nekih ISP-ova, 4G se posebno ugovara i posebno naplaćuje tako da će ti i 3G biti sasvim dovoljan. Da ne spominjem da 4G nemilice cucla bateriju i dodatno zagrijava mobitel.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
thx... bit ce S5 onda! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kinezi nemaju konkurencije za 1500kn... a i pitanje je imaju li kinezi IKAKVU konkrenciju S5? |
Citiraj:
|
Da nije to s5 kopija možda ;)
|
Ili ona njuškalo verzija za "azijsko tržište" sa MTK procom i 13MP kamerom :D
Nadamo se da nije, da jednostavno ima dobar deal... |
Za nostalgičare
http://www.index.hr/black/clanak/pon...na/837606.aspx |
Citiraj:
|
Ima tko link. Na samom aliexpresu ne vidim nikakvu promociju, najjeftiniji su oko 15$
|
Moze savjet oko dileme, Lg Manga ili Sony XZ, lg potpuno nov, xperia stara godinu dana, sa jos godinu dana jamstva, super stanje. Koju rade, vrijednoat jednaka, tnx :chears:
|
Ako zelis novo-magna
Ako zelis bolje u svakom pogledu-XZ |
+1
XZ je definitivno bolji mobitel. Ali 2 godine gare je 2 godine gare ;) |
To i mene muci :) kakva je XZ na lizalici, baterija i to? Mislim da ju manga ubije na tom polju. Cudno, jos nisam naletio na neki review Mange :kafa:
Na mangi me najvise muci samo giga rama i nedostatak notification ledice, a plus knock code i baterija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je bila zvjer svaka od Xperia kada sam koristio, ali Z je prirasla srcu. |
E sad, mene je razlika izašla 400tinjak kn. S time da je XZ bila stara godinu i pol a Z1 nova zapakirana.
No bilo kako bilo, XZ1 je much much bolja od XZ. A kolika je sada razlika u cijenama, zbilja ne znam. |
Da li je bolje uzeti S3 neo za 1500 kn ili Acer Liqid Jade pojačanu verziju sa dve gige rama za 1100 kn?
|
S3 Neo - bolja podrška, ROMova koliko želiš,...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:50. |