![]() |
Jedino što me živcira kod Uniteda šta troše novce uzalud.
Koliko su dali za Di Mariu i Falcaa, strašno, a na kraju ništa od njih. Mada koliko sam čitao Falcao pred vratima Chelsea.... Hamm ima sigurno informacije iz prve ruke. :D |
Citiraj:
Sve su to klubovi koji nisu ni blizu po komercijalnoj moći onih gore sa adidasove liste - izuzevši Barcelone. Barca je ipak najjača Nikeova marka. City je drugi klub u Manchesteru, eventualno 6. ili 7. u Engleskoj, Atletico se nešto u zadnje vrijeme digao, ali ni približno jak kao Valencia ili Real. Eventualno na novom tržištu koje su dobili sa novim vlasnicima. Bilbao se više oslanja na "domaće" Baskijske navijače, pa sumnjam da su u rangu sa malo jačim igračima po tom pitanju. Roma i Inter su već malo jači, ali ni približno kao jedan Juventus i Milan. U francuza, PSG vjerojatno ima nešto sitno jači pull od Lyona i Marseillea, ali s druge strane je Monaco loš - kneževina baš i nije pre velika. Bremen nije u top 5 u Njemačkoj. Celtic, oke, to im je još jedan adut u rukavu. Galata slično, ali s druge strane, adidas drži Fener i Bešiktaš i Šahtar je upitan jer nemam blage iskreno. Dok je u pitanju nogomet, barem klubovi i reprezentacije, adidas ipak nadjača Nike. Imaju komercijalno najjače i najjuspiješnije klubove (rekoh, u top 5 klubova po prodaji dresova, 4 nosi adidas ...) A i repke, adidas drži stare / nove gigante - Njemačka, Argentina, Španjolska etc. S druge strane, brijem Nike ih ipak dere po sponzorstvu pojedinih igrača. A i u USAmeričkim sportovima ih Nike dere dobro debelo. |
Bacca u Milanu za 30 milijuna a Roma poslala ponudu za Casillasa.
Napokon neka pametna kupovina Milana. |
Prošlo je godinu dana od jedne od najboljih, ako ne i najbolje igre golmana koje sam imao prilike gledati. :care: :care: |
Panda, jedno off topic pitanje, zasto ti nisi otisao u münchen nego u bonn?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Inače. Douglas Costa (Shakhtar) očito ide u redove Bayerna za, špekulira se, 35 mil. € :D |
Juve danas službeno predstavio novi dres i novu stranicu. :goood:
|
Ako se ne varam, ne igraju na poljudu nego u Dugopolju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.sportskeeda.com/football/...-leaked?ref=vs |
Sjajna vijest za sve Realovce!
Arturo Vidal na korak do Reala,nadam se da bude i taj korak uskoro. A i s MU se se izgleda nasli po pitanju De Gea-e! Sada im je vezna linija zbilja jaka,tako da bude rotacija ove sezone,pa da ne bude ozljeda kao lani. Sada samo jos jednu kvalitetnu spicu dopeljat i dosta. |
A stopera? Jos ako Ramos ode...
|
Citiraj:
Da, nastavlja se kljaštrenje Atletica,sada i Turan u Barcu ode,otišao i Miranda,naš Manđo,ne piše im se dobro na godinu. |
Citiraj:
|
Odlazak Mandze je odlicna vijest za Atleticove navijace. Uostalom, doveli su minimalno 10x boljeg napadaca od njega. Arda je minus, i to ogroman. No vidjet cemo sta ce uletjeti kao zamjena.
|
Citiraj:
Sad čujem da je Benitez zapeo da dovede Lorentea iz Juvea.Već mi od početka smrdi na neuspjeh,jer sad da je Lorente neko pojačanje?Bolje da je zagrizao za Moratu!Ili neka da ovog panja Benzemu Wengeru i dovede Alexisa! A i po akumulaciji veznjaka ,možda bude opcija da i Ronaldo zaigra kao špica,da se prebace na 4-2-3-1!Da iza njega budu Bale(sada napokon na lijevoj strani),Hames i Vidal! Nije moja izjava,već sam gledao na sky-ju ideje oko novog sastava. |
Arda Turan u Barceloni :)
|
Citiraj:
Šta će taj samo dolazit na treninge i trenirat bzvz do tad? |
Citiraj:
Bolje da si dopeljaju jednog stopera,tu su najtanji. |
U Barci je klasika da dovode nepotrebna krila/vezne a obrana katastrofa ali eto Vermaelen je sad tu.
Jbš Vidala, padavičar gori nego Rona i Gaymar zajedno, bolje neka dovedu Veratti-a. |
Citiraj:
Nemaš to pravo. Ti si jedan običan provokator.... pa to nisu radili ni oni agenti prevaratori. Sad ću ja ovdje ispast lud, nesimpatičan, nasilan, ali mora netko takvima kao ti stati na kraj. :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako MSN, kao i obrana koja je primila najmanje golove u Španjolskoj, zadrže formu iz prošle sezone, povijest se ponovi. |
Citiraj:
Izgleda da ose Casillas u Porto.Dobar izbor,jak klub! Mislim da bude Barci puno teze ove sezone,ali bude neizvjesno do kraja. |
Citiraj:
Barci obranu drži veza i napad jer ne dozvoljavaju protivniku da pipne loptu a ako ne pipneš loptu gdje ti je prilika da uopće zabiješ gol protiv nikakve obrane? |
Godinu dana :care: |
Ponavljam: Bale može ići ali Hazard + 20 milja ;)
http://www.jutarnji.hr/ovdje-netko-n...balea/1378961/ |
Citiraj:
A sad Hazard,pa ako dođe i Vidal ,prezasićenost veznjacima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Smatram da će Real igrati dosta zatvorenije, prošle sezone mi se opće 4-3-3 nije svidio, najbolje je to funkcioniralo u 4-4-2 kad je Di Maria igrao vezu. Čak postoji solucija da će Luka igrati prednjeg veznog ( iza napadača ) a da će Pepe u vezu. Mene osobno Isco jako žulja. Super je igrač, zna sve s loptom ali guši igru do zla boga. Baš ga carini kako se kaže. |
Bale je prošlu sezonu sam izgubio, u ključnim utakmicama u prvenstvu i u LP promašivao čiste prilike, bez ikakve ideje zabijao se u igrače i gubio lopte, praktički je bio igrač manje na terenu i što se mene tiče neka ide džabe ALI NEKA IDE IZ KLUBA, ne mogu smislit to drvo od igrača više.
|
Citiraj:
Njega dosta stiti Zidane. Btw,ocito je De Gea dobio zeleno svjetlo za Real, cijena 40 milja funti. A to bi moglo znaciti da Ramos ostaje. I da te ispravim,vjerojatno si umjesto Isca mislio na Hamesa,jer ce on zasigurno imati prednost. 4-3-3 je poceo patiti ozljedom Modrica,previse ofanzivaca,previse rupa u obrani.A i cijela momcad nekako ima vise samopouzdanja kad je Modric unutra. A Mirko,ja mislim da je Bale top,vidjet ces ove godine.Bolje da bude,za obojicu,zar ne! |
Lol Schwajni u Man Utd za 20 milijuna..
|
Citiraj:
Vjerojatno od pitanja uskoka! |
Ah, sad će se malo više morat pratit utakmice Uniteda :D
Jel' Basti prvi Švabo u Unitedu ? |
Bio je neki njemac koji je počeo karijeru u Man Utd ali nikad nije zaigrao za prvu ekipu tako da se može reći da je Schwajni prvi.
|
Modrić bi se mogao naći u problemima, jer ako je novac za Mamiće išao preko njegovoga računa, u teoriji bi mogao biti optužen za pomaganje u izvršenju kaznenog djela. A ako maksimalno optereti bolesnu braću (kao i Lovren), vjerojatno Uskok neće ništa podizati za njih dvojicu.
Možda zbog toga i kasni na pripreme Reala. Pretpostavljam da će, kada krene formalno ispitivanje svjedoka (vjerojatno jako skoro), on biti prvi, posložiti si situaciju i onda mirno na pripreme. Iako, možda je i do upale uha. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |