![]() |
Uj!
Super ideja, ja bih volio takvu majicu imati i nositi ali da se ne osjećam kao dečki sa slike: https://standinginnovation.files.wor...05/hb_img3.jpg Znači, mali logo kod srca, leđa prazna. Eventualno Grina ugurati umjesto miša na logu Pceksperta ako treba biti malo otkačenije. |
Citiraj:
Na dizajnu majica se već radi (još od onda kad je prije par tjedana netko potegao to pitanje), biti će nešto vrlo slično onim starim majicama i raditi ćemo vjerojatno i polo i t-shirt varijantu. Tako da vas molimo da se strpite još neko vrijeme pa ćemo onda izaći s ponudama cijena i svega ostalog ;) |
ako nije neka razlika u cifri (a vjerujem da je) ušivena varijanta bi bila extra bolja jer se onaj ex pce logo izbrisao u roku jako-brzo :D
|
Grin obavezno na rukavu, čujete? :D
|
Usiveno je malo skuplje, ali vrijedi. Mislim da se nitko nebi zalio za tu koju kunu vise ako je usiveno
|
Polo usiveno, t-shirt print. Pase?
Boje crna i tamno plava. |
e pa to... jeftinija varijanta i skuplja dugotrajnija ;)
limited edition 33 komada - hello kitty emblem ušiven na rukav, brijem da bi to bilo rasprodano u roku odmah :D |
Citiraj:
Odlicno |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s3.amazonaws.com/rebelsmarke...jpg?1390936663 |
Specijalno za syssa ide "Hello ATI" :D
|
tu kupujem pod odmah :D
|
Jaooooooooooo, već vidim pare. :D
Kad ste se svi uguzili na dobra radna mjesta, ja ću biti dostavljać za područje grada ZG i Županije ZG. Citiraj:
|
Citiraj:
|
I ja hoću majicu, XXL, polo ili T-Shirt još neznam :-)
Da je mogu nosti sa Sapphire šilticom koju sam dobio na nagradnoj igri na forumu prije barem 10 godina :-) |
Kad budemo imali sve informacije vršit ćemo predbilježbe za majice pa će svatko moći naručiti koju boju/veličinu i broj komada hoće ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
forum samo vjerojatno...
Zašto pitaš, nešto konkretno imaš na umu ili? |
Samo konkretno.
A kako će izgledati? |
tor, otvaraj kickstarter :D
|
Idemo oldschool, majice ćete moći radnim danom kupiti na štandu na Trešnjevačkom placu, a nedjeljom na Jakuševcu.
Na štandovima će se izmjenjivati moderatori a pod sredstva plaćanja prihvaćaju janjetinu i svinjetinu s ražnja, ćevape, pljeskavice, kotlovinu i naravno pivo da ne ostanu suhog grla.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jel moguce da maja ima skracene rukave ? Ovako nesto... http://www.budi.in/image/top-15-maji...1303112337.jpg Ili ce samo ici strogo jedan model ? Bilo kako bilio uzet cemo jednu ili dvije ako izdanje ne bude bas na visoki datum :D |
Najbolje jedna verzija na "bretele" za pojedince.:roller:
|
kao što je krešo gore napisao, kad budemo imali sve informacije - dobijete ih :)
|
Ak bu prodaja unutar iduca dva mjeseca - jel bude moguca dostava u inozemstvo?
|
u Tokyo baš i ne :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Kada kaze "helou kiti". :D Citiraj:
Citiraj:
|
Jel to uopće ima poštansko sanduče :D ?
|
Nema, valja silazit u Čekrčiće Gornje, pod brdo, u poštu. :D
|
Oče bit kaj od toga ?
navijam za polo majicu sa minimalističkim ušivenim znakom pce s prijeda i to je to :) |
Mora biti, nisam nekidan sa zenom kupio kosulju cuvam pare za pce majicu :)
|
Pokušavamo složiti nešto do početka/sredine srpnja. Raditi ćemo i predbilježbe za veličine i ostalo, bit će otvoren posebna email adresa za to. Ipak, molimo za još malo strpljenja.
|
Prilikom nabavke majica imati u vidu ovu skupinu ljudi. :D
PCE 100+kg demolition squad |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je tako onda ce Razer dobiti haljinicu za spavanje. :D |
Citiraj:
|
Šta li onda noću radi... :D
|
Ima neki novi njuz oko ove akcije? :D