PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   AMD konfiguracija~16500 kn (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26633)

mc_fish 17.10.2005. 21:23

Citiraj:

Originally posted by Beorn
E Sky u pravu si šta se tiče cijene VisionMaster-a,moja greška krivo sam copy/paste-a.Tvoja cijena je točna,a ne moja.E jesi se ponadao:D :D
Mcfish,fala što si dosta opširno to napisao,svaka čast puno si pomogao.Još ću malo pogledat,pa budem pitao šta mi ne bude jasno.Hvala.

no frx rado pomognem;) sam pitaj ak trebas nes...inace oko tisine pitaj slobodno sky-a ja volim tisinu...al tolko radim da se zadubim i ne primjetim(recimo nekih 255 db je ono ok...tm neki max) dok sky jako "brije" na tisinu:)

Beorn 20.10.2005. 18:42

Sky ako znaš di ima za uzet VisionMastera,reci ili bilo tko ko zna.Ispostavilo se da ga ovdje di sam ja mislio uzet nema.I reci cijenu.
Još ću malo prostudirat šta se tiče vodenog.
Pozdrav!

Sky 20.10.2005. 19:38

To je problem, svi koji ga imaju na cjeniku nemaju ga na skladištu, bar je tako bilo prije dva mjeseca kad sam ga tražio. Zato sam i rekao ako ga negdje pronađeš da ga kupiš.

Smarty 20.10.2005. 21:19

Uh za te pare bi moga skroz dobro auto kupit :D

mc_fish 20.10.2005. 21:20

Citiraj:

Originally posted by Smarty
cemu takav komentar:confused:

Sam Fischer 20.10.2005. 21:37

Citiraj:

Originally posted by Smarty
Bolje da ljulja nego da žulja;)

NITROS 20.10.2005. 21:58

Re: Re: AMD konfiguracija~16500 kn

Citiraj:

Originally posted by Sky
Puno para...
Ploča : Da li ti treba SLI? Da li trebaš djidje-midje koje dolaze sa SLI-DR-om? Ako ne, slobodno uzmi Ultra-D
Proc : Ako baš hoćeš SD, go ahead. Iako sumnjam da ćeš vidjeti neku veliku razliku između kloknutog 3(2)000+ Venice-a i njega u igrama.
Memorija : GEIL One, bez daljnjega. VXovi baš se nisu proslavili pouzdanošću, a ni memorija kojoj trebaju visoke voltaže mi ne ulijeva povjerenje. Još ako nađeš neki proc koji ide na 300HTT, na konju si.
HDD : Kud Maxtor, crni sine? Hitachi T7K250...
Grafa : Dobra, ali opet, možda ipak bolje 7800GT. GTX je ipak malčice preskupa za ono što nudi više od 7800GT. Tvoj izbor
Kućište : Crni Stacker uzimaj. Vjeruj mi. Ako trebaš nešto manje, Antec 3000B je dobra kupnja. Ali opet, ti ćeš imati komp kraj sebe, pa reci što ti se sviđa.
Napajanje : Za duplo manje para ćeš naći odlične Tagane 2Force ili Sharkoon SilentStorme (čitaj : Enermax NoiseTakere). Ili pogledaj 420 ModStream/powerStream. 520W ti ne treba.
Pogoni : Sve 5, iako slobodno možeš izbaciti DVD-ROM.
Monitor : Igranje kažeš? Za to su ipak CRT-ovi dušu dali. Gledaj, kupuješ grafu kod koje ćeš vidjeti neke razlike u odnosu na slabije samo kod visokih rezolucija i sa svim uključenim efektima. Sa LCD-om si osuđen na 1280x nešto zbog nativne rezolucije. Sad tu možeš kupiti ili slabiju grafu ili kupiti pošten 19" CRT. Nije da ne može ova grafa na taj LCD, ali je to bacanje para, po meni.
Pozdrav:beer:

Ja ti sa sigurnoscu mogu reci da je memorija VX 4000 odlicna. Terao sam ju na 1.5-2-2-2 na 3.5V
Imas dozivotnu garanciju na 3.2V

mc_fish 20.10.2005. 22:13

imao sa i ja gold vx...i sta sad...nemre na cl 2.5 i cl 3...iliti kolko idena cl 2...ide....i previse se grije...ja sam svoj vx natjerao na 273...2-2-2 postavke...al opet tccd na 315 je punooo bolja opcija:D

Beorn 21.10.2005. 10:05

Dobro znam da mnogi od vas misle: vidi ovog lovaša šta se razbacuje,ali jebiga ja san ovo lito crkava ka konj,da bi moga zaradit za novi komp,a da ne govorim da san još i mora učit za ispite,te se dizat ujutro u 5 za ić na trening.Mislim da san pošteno zaradio i jednostavno želim biti miran neko vrijeme šta se tiče nadogradnje itd.Šta se tiče komponenti to
je uvik veliki rizik.Možeš dobit nešto vrhunsko šta će te služit bez ikakvih problema,a isto tako možeš dobit škart.A šta ćemo sad, koliko para toliko muzike.Isto se dogodi i sa autima(BMW X5 15 dana na popravku u 2 miseca-uvik neka pizdarija-nemojte mislit da je to moj to sam pročitao u auto klubu ili nekom sličnom časopisu),pa kako ne bi i sa komponentama.I da odlučio sam se za G.E.I.L.
Pozdrav!

McG 21.10.2005. 13:18

@Beorn
U pravu si. Za svoje (krvavo zarađene) pare imaš pravo kupiti si kaj god hoćeš i boli te kaj drugi misle.

mc_fish 21.10.2005. 17:24

sam ikad reko nes takvog:p
a kamli pomislio:beer: tvoja lova tvoja odluka-moja politika:D

Beorn 21.10.2005. 18:42

Ajde ribo znaš da nisam na tebe mislio

Crais 21.10.2005. 18:50

Ma kad bi imo dosta para, omastio bi i 20,000 na komp, hehe :D

mc_fish 21.10.2005. 20:06

hehe znam al ono znas cisto reda radi:D

nego cemu spemate tolko...pa nama je tak svejedno kolko postova imate i kakvo znanje imate o necem ili nicem...ako znas i mso pomoc super...ak ne uci:beer: a nemoj nama kojima je stalo do pomaganja...posao kvarit(napravit vise neugodnijim neg je)...ne da se ljutim i jako cijenim necije misljenje...al da je nepotrebno stoji...imas spematorijum...otviri temu misljenje o... i tam nek svako napis emsiljenje o necemu:D :beer:

ps oko cijene...ja cu uvijek rec(kao sto sam i ovdje)da se financijski ne ispalti jer ce za 6 mj bit opet stara kanta:D (moje misljenje)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04.