![]() |
gigabyte:smoke: kao sto rekoh vec ne oekuj prevec...al bar ces znat da radi na stoku kak treba:D
salu na stranu nemam vremena a za gigabyte znam da nakon pol god imaju proizovd koji valja |
taman kad san se odlucia za gigabyte, nadjen ovo:
BIOSTAR K8NHA-M http://www.biostar.com.tw/products/m...8NHA-M%20Grand aj pogledaj pa reci sta mislis :-) imas :beer: kad dodjen u zg |
isti layout ko gigabyte sam druga boja:D
ma zemi si ti gigabyte stisnes ctrl+f1 kad udes u bios i dedri...takod obis sve opcije chipseta(dobro skoro sve) a kad recimo izade recimo f 7 bios sve je 5:beer: |
samo sta ta biostar ima nforce3 cipset...
bolje citaj inace, ima san gigabyte 7n400-pro2 pa znan sve te baze sa biosima... |
Citiraj:
|
e to i mene muci.. znam da je nforce3 bolji ali ne znam kakav je biostar... a ima samo 1g garancije
a gigabyte ima viu i 2g garancije.. i jeftinija je 100kn.. a onda opet postoji albatron koji je ima jednu veliku manu, freezer nece puhat prema straznjoj strani kucista pa se gubi efekt tunela, a to je veliki nedostatak, pogotovo jer cu semprona hladit pasivno :clap: , ali ima 3g garancije... cijene: biostar 470, gigabyte 370, albatron 420... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |