![]() |
Citiraj:
mislim gmail radi ono momentalno isto kao i exchange tak da ne kužim kaj ti ne valja. |
Android, i ostajem na tome.
Inace imam i iPad sluzbeni i iOS mogu okarakterizirati kao dobar pouzdan i napravljen za totalne tudume. |
Citiraj:
Ima u google aplikaciji, ali ne više u standardnom mail klijentu. Radi samo ako imaš business google račun. Barem na iOSu je tako. |
Citiraj:
Štura vijest koju sam čitao je ovdje: http://www.androidauthority.com/blac...ndroid-340468/ |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
pa dobro kajaznam meni sve normala radi... mora da je do moćne xperije p :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U vrijeme svajpanja, lajkanja, hešteganja, snepanja i instagramanja tipkovnica više nije toliko... cool. |
Android 4.4.2 , btw zkj nema ankete u tapatalku?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prvi smartphone pa android. Do sada razni simbyan.
Zapravo, imao sam SE X1, to cudo za mucenje je imalo windowse. |
Ascend P1 ,4.4.4
|
Više od tri mjeseca sam na Windows phoneu. Nakon 3 godine, prešaltao sam se s Androida.
Svaki ima svojih prednosti i nedostataka. Google aplikacije ubijaju na toj platformi i (po meni) je to najveća prednost nad WP. OK, postoje i neke specifične aplikacije, prije svega mislim na net banking i tako to, što (kod nas) bas nije rašireno kao na Androidu. Ogroman plus za WP mi je fluidnost, čak mi je i jednostavniji, ne moram raditi restart da bi se mobitel ubrzao, jer uvijek radi isto. I onaj tko nije pri parama može za mali iznos dobiti odličan mobitel. I uz sve to ne moram brljaviti s rootanjem, ROM-ovima i sl. da bi ispravio nešto što tvornički ne valja. A tek onda znaju krenuti problemi... Nedostatak mi je značajna potrošnja baterije i povremeni problemi s notifikacijama. Iako je problem nestao s par zadnjih updateova. Buđenje aplikacija nije na razini i moralo bi ići brže. Još bi volio da se notification center može štelati po svom ukusu, ali valjda bude i to :) Inače, ne mogu, a da ne napišem kako mi je žao ljudi i balavurdije kad ih čujem vani i po kafićima kako psuju jer im mobitel šteka. Ugl. sve od reda jeftina kineska smeća ili neki slabašni Androidi koji grcaju zbog slabog hardvera. Ali jbg. ne kreću se svi po geekovskim forumima kao što je PCE da bi znali nešto više :beer: |
Citiraj:
|
Koristim android ! Kolega sa posla ima S.G.4, i žali mi se da mu šteka. Pitam ga jeli napravija ažuriranje, a on mi kaže, da šta će mu to. Ima ga dvi godine, a žugat će i dalje, a štekat će i dalje, jer "zašto bi on to ažurira". Uglavnom- " nije žvaka za seljaka".
|
Najveći problem androida je da ga debil korisnik može ugušiti, zagušiti i usporiti.
|
Citiraj:
Ljudi pričaju da TW trza. Da, ali recimo ja sam svog na SGS3 doveo u stanje butter smootha :) Svoj poredak za sada bi dao Android pa iOS pa WP, ono što sam koristio za svoje svrhe... |
Citiraj:
Ja skoro sijede dobio u dvadesetim,rekao Xposed gore stavljaj i Greenify i dosta,kakvi battery saveri... Windows Phone jednog dana mozda,a do tada stancati kineske flagshipove :D |
i9070 CM11
|
Al kaj ak se meni ne da zayebavati s tim i ak želim mob koji radi kako spada out of the box?
|
Bas to. Rijetki model koji mi je odlicno radio je bio Optimus G. Naravno da ovisi i o tome jel mobitel koristi neko iskusniji ili neki klinci od 16 za selfije, ali opet, meni je najgore kad procitam na forumu da tvornicki rom ne valja pa moras staviti nesto da mobitel prodise. Hvala, ali ne. Optimus 2X mi je popio krv s tim
Kome je gust, neka uziva u hrpi romova s xda i sl stranica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro da nisi imao Optimus 4X taj bi ti tek krv popio sto sa Tegrom3 koja iscijedi bateriju,sto sa zagrijavanjem i nikada nisi mogao imati 100 % brightness vani jer eto zagrije se za sekund... |
Razmisljao o istom, ali ovdje sam nasao da to ne valja pa izbor pao na OG i XZ. Sony otpao jer je bio veca cigletina od LG-a :D
|
Koristim Mi3. Na njemu je famozni MIUI (V6), budući da mi AOSP rom nije legao zbog nekih mušica. A i ovaj MIUI je srednja žalost, svakim updateom likovi iz Xiaomija naprave 2 koraka unatrag i 1 unaprijed. Posljednja "stable" je sve samo ne stabilna, još je gora od "developer" verzije :D. Tako da smo mi svi vlasnici osuđeni na nekakva "polovična" rješenja dok Xiaomi ne ispuni obećanje i pusti kernel source u javnost..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo ja osobno ne volim taj Miui i sučelje to. |
Citiraj:
|
Po meni bi svi android mobiteli trebali imat izbora izmedu aosp i domaceg roma tipa tw,miui, lg, slonya itd.
Normalno ja bi koristio samo aosp:D |
Ja na Miuiu, prvo šta napravim je da promjenim launcher, a poslje AOSPA, one svijetle boje u postavkama i dialeru, i još nekim sis. aplikacijama stvarno bodu oči.
|
100 ljudi, 100 cudi.
Mene crnilo i svijetli text odbijaju. Pa je uglavnom prva stvar koju napravim rootanje i instaliranje custom stylesa. Jer da moram stalno gledati u 'to', mislim da bih razbio mob od zid :D Nije problem tamna pozadina, no kod vecine je jednostavno vise crna nego siva. Stvarno neukusno i ruzno. Meni :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |