![]() |
Mobitel, novci, osobna, kartica od banke i kljucevi...lightweight :D
|
Citiraj:
|
Evo moj EDC... fali samo mob jer sam s njim slikao...
http://www.pohrani.com/f/t/9p/1LLMWR...0728100611.jpg |
Citiraj:
Sa stilom, moram priznat. ;) |
ne brinite se zbog noževa i policije,meni da dođe i kaže da ne mogu S1 nosit sa sobom,ja mu izvadim(isprintani) zakon o oružju :D provjereno funkcionira ;) ako već niste,ja ću otvorit temu o noževima,jer sam freak s obzirom koliko ih imam
|
Citiraj:
jedino kaj mijenjam su ovi novcanici, imam ih preko nekoliko pa gustam... Imam ovaj, i ovaj, i ovaj, onda par koznih, kao npr ovaj i par od alternativnih materijala, poput ovog, ovog ili ovog. Znam, ko baba neka... al yeb'ga, svatko mora imat kakav fetish... Citiraj:
|
Citiraj:
Novčanici su precool, svi, gdje ih kupiš i pošto? |
Baš sam htjela pitat, ja bih jednog, odlični su.
|
na vecinu njih sam nabasao preko Kickstartera, i izuzev Obtainiuma i njegove paprene cijene, svi su negdje 15-50 amerikanaca... mozete googlat "thin wallet", "slim wallet" ili "minimalistic wallet", ima ih milijon... Pa sad koji vam se svidi... dosta ljudi kaj mi je to vidjelo u rukama kaze da je to "card holder" i da ne vrijedi vise od 50 kn, al obzirom da ja vecinom i nosim svega par kartica i par novcanica, ovo mi je i vise nego dovoljno... kovanice uvijek ispraznim iz djepova u skrabicu cim dodjem ili doma ili u ured.
|
meni i ne treba novčanik,kad je uvik prazan :D
|
Uvik ovako.
Livo naprid iPhone. Desno naprid kartice i pare. (osobne i sranja ne nosin, jer san samo ove godine 2 izgubio). Kljuc je isto desno, ali vecinom u ruci. Galileo dijagonala kad nisan u sportskoj opremi. Tada naprid ide mob, nazad sve ostalo. |
Na ovom forumu nitko ne jebe. . pa sta samo ja nosim kurton u novčaniku?
|
dakle nosis novcanik... nije bitno kaj je u njemu... ja nosim i rezervni gumb od kosulje... i brijem da ce meni prije trebat usit gumb na sred ceste nego ces ti jebat na sred ceste... tak da ono, ostavim kurton u autu...
EDIT: NHF, ak ti stvarno tolko cesto treba kurton da ga uvijek imas u novcaniku, :respekt:, kapa dolje i cuvaj se picajzli... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne trosimo pare na to. Osim toga na svakom kiosku ima vrecica :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
01001000000110101001100001001000000110 1011011100100110100101110110 |
Da, da, izvlači se samo. :P Kud ode tema. xD
|
Kakav tinejdžerski upad ne mogu virovat...
Thin wallet sheme su kul ali iz toga je pakao vadit i spreman novac, tako da rade biram klasični novčanik... |
Dabl
|
Citiraj:
|
A OK, znaci nećeš uskoro niti jebat nego samo plaćati.
|
damn you and your slim wallets, opet postoji velka sansa da cu potositi nesto para...
nego, svidio mi se plasticni flipside 3x, ali supci ameri kazu: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uuuuu, ovi Dosh su mnogo lijepi. I besplatan shipping imaju, nice. Naravno, ja se zapikirala na one najskuplje baš. :D A ovaj Zenlet mnogo fora izgleda. :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
P.S. ako nekad naletite na jeftine kineske noževe(one kao victorinox,budu po 10-20kn),možete ih slobodno kupit i iskoristit....ja sam kupio jedan za 12kn i rastavio ga,sad škarice držim u novčaniku,kacavide su mi na onom ringu za ključeve,pinceta također u novčaniku...znači za 12 kn dobijete dosta alata koji vas može spasit...škarice doduše nisu bog zna šta,ali dobro dođu za skinit izolaciju s kabla,za ošišat neki konac s majice itd...
|
Ovo je most faking useless i ultimate dumbest tema na ovom forumu ikad. Majke mi, bilo je zanimljivije kad se pokušalo raspraviti jel Lady Gaga hermafrodit ili nije :D
|
Dosh sam vec uocio i bas gledam magic model da bi mogao biti na knap za vozacku / kartu za vlak i prometnu (ako nebudu isli u omotu, idu van iz omota :D) , a onda neki mali za plastiku i ca$h ala zentlet :D
uocio netko tru virtu? |
Citiraj:
nhf Citiraj:
Sto se tice Dosha, posjedujem Magic, Luxe i Aero... 2 od 3 ce vjerojatno u prodaju kroz cca 2 tjedna, samo se moram odlucit koji... pa vam mogu ponuditi, po popularnim cijenama (njihova minus forumski popust :-D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, pronašao sam ga.
http://www.ebay.com/itm/CUSTOM-MADE-...item461b595251 |
nikad me nisu privlačili takvi novčanici...zar vam nije malo glupo tj. nepraktično nosit novčanice na tom clipu??kad imate kožne novčanike iste debljine i dimenzija
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |