![]() |
Citiraj:
|
ja imam swat telo i rukavice, glava je kkk i od addona puke, bleed, jači ranged, jači bleed i mislim jači puke, armor je prek 50.
probaj ovako gore... znači prvo svu trojicu zarazim sa ranged oružjem, onda jimmya filaš sa pp potionima da imaš za pjesmicu od koje trojica missaju turnove i onda ih dovršim sa onim bull rage koji trenutno je mislim max level i radi ozbiljnu štetu (mislim da sam i po 700 vidio) i onda dalje gore ide zaraza da se nemre healt smrad i dalje je easy kad je solo. probao sam sa svim sidekickovima i nisam nikad ni prismrdio solo goru jer me ubiju ko zeca ova trojica kaj baš ozbiljan damage rade. edit: kada ostane solo gore onda jimmy roka brown note po njemu na svojim turnovima jer ona njegova praćka radi joke štetu u odnosu na njegov hp. |
probat ću za jimmyjem jer stalno igram sa stanom i buttersom, možda s ovim bude bolje išlo... ja se najviše fokusiram na bleed, gross i sa svima odlično radi, jedino me ovaj smrad pati :D
|
ma sa buttersom nema fakin šanse, ono 5 puta zaredom sam popušio jedan dan i još par puta idući dan nakon par apgrejda... nemoj se ni truditi.
|
al gore has fallen :lol2:.
definitivno sa jimmyem. upotrebljavajuci svaki turn snjime flute za uspavat SS agente. rokao sam ih sa lukom i strijelom nekim zescim. skidalo im po 700 health-a. gore mi je imao oko 3700 health, al kad sam poskidao SS-ovce njega je bilo relativno lako. samo sam upotrebljavao onaj potion za attack again svaki turn. :chears: |
sam ti reko ;)
|
odite na rhinoplasty (il kak se vec to pise) i odaberite hasselhoff style :D
ja sam umro :D |
Također protiv al gorea je jew klasa dobra odnosno ability "obrezivavnje". I ja sam se s njim mučio dok nisam sve mogućnosti isprobao. Nisam siguran na kojem levelu je ability bio ali to i "Prof. Chaos" od buttersa su ga uspijeli dokrajčiti. Naravno agente također s tom kombinacijom roknuti.
|
evo ja ga riješio isto sa jimmyjem, samo uspovaljuješ guardove i bez problema ga se da riješit, bitno da sam se prije toga mučio 2 dana sa buttersom i stanom :roller:
|
Hahaha u kennyevoj sobi u ormaru kanta na kojoj piše pregnant no more hahahahha . Igra je urnebeš od početka dushbag .. Haha.. stvaro osvježenje
|
Citiraj:
|
ja počeo ponovo sa mage-om igrat... odmah u startu sam našao tonu stvari koju nisam prvi put vidio :D
|
Igra mi je fenomenalna al ovaj shift me probija.. Jel ima neko volje napisati neki code da upalim programčič taj prije southparka i da mi je shift cijelo vrijeme stisnut?? Najrađe nebi ni igro ovako kolko mi smeta to kaj moram držati shift cijel o fukin vrijeme.
|
Hahahahha, dritto! Šteta što nema opcije "run all the time", jer hodnje u ovoj igri nema nikakvog smisla :D
|
kako je jednostavno igrati s kontrolerom :)
čak prdeži imaju nekog smisla dok s gljivama tražiš frekvu :D |
Također sam igru prešao sa kontrolerom, PUNO je jednostavnije nego sa tipkovnicom
|
Zapeo sam. Pridružio sam se Cartmanu normalno haha i sad smo napali školu. Di da nađem ključ od onog ulaza sa strane ??? :D
|
misliš na ulaz u školu sa boka kada se skrši ono sve?
edit: zanemari, ja sam dalje sa elfovima otišao pa možda je to sve drukčije. |
Citiraj:
|
Zapeo sam na AL GORE MISSION - tajno skrovište.
http://www.youtube.com/watch?v=2lbjxd8lM4g od 11:00 minute. Kako da nađem tajno skrovište??? (Meet Al Gore in his U-store-it base!) |
Idi desno od mjesta gdje lik u videu stoji na 11:14.
|
Citiraj:
|
Kanada me oduševila totalno, pokemon stajl hahahah
|
Odlična igrica :D
Igrao sam neka dva dana skoro pa bez prestanka, sa thiefom. Sad sam pri kraju Kanade, ali nisam dosta dugo igrao, morao sam pauzu napraviti :D |
nadam se da si skužio da moraš kod onog jimboa ili kako već kaj oružje prodaje kupit onaj guide i onda imaš novi side mission koji uključuje kanadu ;)
|
A ne sjećam se više, nisam tjedan dana igrao :D
Znam da mi je od side questova ostalo ono hide and seek, trebam odnijeti komp nekom ligu u storage facility, tamo kraj al gorea, ali to nikako ne mogu obaviti i to je to ja mislim.. |
To je i mene zezalo a zapravo je veoma jednostavno... riječ je o monitoru jelda? Samo malo bolje pogledaš po toj garaži i na zidu ćeš vidjet policu s monitorima, dodješ tamo i staviš ga :D
|
Završio, bolesna igra :care: :D
|
Ne zaboravi da imaš i skriveni Side quest u policijskoj stanici kada su zombiji po gradu. Ako prođeš dio igre s zombijima a da taj side quest nisi obavio, ne možeš ga opet pokrenuti.
|
stize nastavak :) |
Uf, ovo stvarno nisam očekivo. Prvi dio je bio vrhunski, ali nema replay value, pa je stvarno potreban nastavak. Ovo se igra sto posto.
|
o da... ovo se ne propušta ;)
|
Kada jednom prijeđeš više nema smisla tražiti preostale Chimpokomone.
Volio bi kakav Expansion paket da se na lijevoj strani može npr otići u Jersey Shore. Novu igru razvija Ubisoft, vidjeti ćemo kakva će biti. |
Jedva čekam, čak me ni GTA V nije zapiljio toliko za ekran koliko je ova blesava igra
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:02. |