![]() |
Trebam pomoć, jer ću inače ispaliti na živce. Kada god upalim utorrent ili kliknem da mi skida neki torrent file, on mi podigne utorrent zajedno sa ova dva prozora za download.
Ne mogu to maknuti nikako, niti sam išta pametno našao guglajući. Ima netko savjet? https://www.dropbox.com/s/d8rs80syqdf0zyk/torrent.jpg |
Ta dva prozora browser otvori rekao bi.
|
Citiraj:
EDIT: isti vrag, samo što sada ne prepozna da je to firefox file jer ga nema instalirano, ali oba prozora su i dalje prisutni. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo ne pomaže?
Mislim da je to ipak do utorrenta i famoznih reklama u zadnje vrijeme! |
sama adresa pokazuje problem: ads.bittorrent.com
|
U zadnjoj verziji utorrenta niti nemozes ugasiti reklame :/
|
koristim 2.2.1 vec duze vrime....radi ko sat - reklama nema
|
stavi ih u hosts file i onda ce blokirat (naravno prvo ugasi aplikaciju)
|
Hm, a da uklonis, deinstaliras tu verziju uTorenta i instaliras neku "stariju" verziju?
Naravno, nemoj vise radit česti update koji ti Torent nudi, radi tečno i bez stalnih update-a. Palo mi je na pamet da je mozda do odredjenog torent "linka" sa stranice sa koje koristis torente. Nekad je upostavkama podešeno da ti "link" posebno sprema negdje na disk, pa može bit da su ti prozori vezani za to. Jesi probao više različitih torent linkova, sa stranice sa koje skidas? Ako ne, onda ono u prvom djelu teksta uradi, i alen.s veli da mu "starija" verzija radi besprijekorno. |
das si neku iz 1.8 ranga
te podrzavaju magnet i light su nikake glupe reklame |
Ili koristiti qbittorrent, odlična alternativa, light, bez reklama. Meni se okreće želudac kad vidim kod korisnika utorrent i bitorrent s onim reklamčugama
|
Koristim utorrent v. 2.0.4. Imam neki svoj poseban razlog za to. Čitao sam na nekim stranicama trackera da najnovije verzije stvaraju probleme. Dakle, držim se onog što radi.
|
Citiraj:
|
Hvala na savjetima. Sve isprobao i nista nije upalilo.
Na kraju našao verziju 1.85 i radi SAVRŠENO. 201kb file :D Nema reklama, nemam popup, ništa. Odmah sam ugasio update i sad je mir. ;) Hvala još jednom, već sam lud bio :D |
http://www.utorrent.com/downloads/win
kad odem skidat chrome javlja ''This file is malicious, and Chrome has blocked it.'' jel nekom radi? |
Skini verziju 2.2.1, zadnja koja je normalna. Ove ostale imaju reklame, pa fore da koriste tvoju masinu za mining bitcoina i slicno.
|
ima neki akvivalent utorrentu da jednostavno staviš torent i on skida, bez prčkanja i namještavanja milijon stvari?
neznam dal ce ovaj 2.2.1 radit na win 10 |
Probaj Deluge.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Transmission
|
Qbittorrent, čist fajn
|
Citiraj:
|
nikakvog, zato ga koristim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čist, uredan, također jednostavan, brz. |
+1 za qbittorrent.
Deluge ima nekih problema, trasnsmission može poslužiti ako netko traži stvarno jednostavan program. |
Citiraj:
|
Kod mene uTorrent 1.8.5 od 2008 ako se ne varam :) nikad updateao, naštelan tada i radi sa svim torrentima svih trackera :)
Lagan, brz i bloatware free. |
Citiraj:
|
Haha, zar i ti :D ?
|
Ja sam na qbittorrent-u već duže vremena i utorrent mi uopće ne fali.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako najlakse prebacit sve torrente sa utorrent na qBittorrent?
|
yep 1.8.5 i kod mene oduvijek, zadnja verzija koja radi "iskljucivo" to za sto je i namjenjena
|
Što se uopće događa nakon 1.8.5?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:09. |