![]() |
Citiraj:
|
Vidim da je novi redizajn potaknuo friend suggestionse na fejsu :P hehe
Meni oke novi dizajn. Malo mi za praćenje glavnog prozora recenzije smeta whitespace (fale mi neke crte sa strane da taj "prozor" bude u fokusu), ali to do mene. Ako vama olakšava "administraciju" još bolje! |
Sviđa mi se novi dizajn. Iako bi više volio ovakav dizajn s plavim rubom jer mi je previše bijelo;
http://i.imgur.com/bunWvEG.jpg |
Malo sam prošnjofao ... zamjerke idu za sad fontu i font size-u u člancima. Čini mi se da se radi o Arialu ... premonoton je i slova su za nijansu prevelika.
|
Citiraj:
|
Onaj stari je zapeo u nekoj vremenskoj crnoj rupi i ovo sada je odlicno ljudi su inace prestravljeni promjenama i robovi navika pogotovo kako stare , ja osobno ni u kafic ne idem koji nakon 4g +- nije nesto promjenio od interijera itd. Imate sve pohvale sa moje strane i samo naprijed u dobrom radu !! :)
|
Još jedan nostalgičan vapaj oldtimera, baš mi je bio fensi stari izgled, i fontovi i sve.
|
joj ovakve slične komentare sam čitao na svakoj promjeni fejs stranice, pomalo simpatično :D
Btw što ste svi toliko protiv te bijele boje, što mislite zašto sve mega stranice imaju čistu bijelu pozadinu... Kričavost je totalno out :D |
Ne lajkam ali pozdravljam namjeru za promjenama!
|
Citiraj:
|
Uh.. treba se priviknut.. moram priznat da će mi falit dobra stara stranica :amen:
|
novi dizajn!!! konačno!!!
čestitke, meni se osobno jako sviđa no mislim da će Kreši neke stvari zapravo ispod haube puno više značiti:) al u svakom slučaju napredak je vidljiv |
Lijepo,meni bolje od starog dizajna.
|
Uffff....neznam, onak prije mi je bilo sve bolje ukomponirano i odvojeno jedan od drugog članka ili novosti.
Plus na 2560*1440 je praaaazno :D No nek vam bude |
Hehe, bilo je vrijeme :)
Samo da se odvoje clanci bilocim..bilo crta ili pozadina ili nes..ovako je sve skupa gomila texta i da nema slike, ne bi se znalo gjde je sljedeci clanak. To je to od mene .Profesionalo stajaliste ;) :chears: |
Meni je novi dizajn odvratan.
Ali kao sto je receno, nije poanta bilo na samom dizajnu vec na opcijama koje se dobivaju upgradeom. Tako da mi je drago sto su se poboljsale stvari za one koji i rukovode svime time. A sto se izgleda i dizajna tice, nadam se da sve te nove opcije i mogucnosti imaju potencijala i za mijenjanja istoga :D |
Sviđa mi se. :D
Koji šok će biti kad dođe red na forum, gledam u njega ovakvoga od 2001/2002, moram uraditi screenshot za potrebe nostalgije. :D |
Nhf, ali ja ne vidim novi dizajn. Vidim samo nedostatak starog. Tekst, različitih veličina, nabacan na bijelu pozadinu mi i nije neki dizajn. Ok, sve je to dizajn, ali je previše amorfan.
Tko zna, možda je to promjena na bolje. Vidjet ćemo :D. Nadam se da će forum zadržati nekakve okvire i oblik. Ne želim nikoga uvrijediti i ovo je samo moje mišljenje. Ja ne popravljam dok radi :D. |
Citiraj:
|
Kako na mobitelu prebacit da se prikazuje desktop verzija?
User agent na mobu je desktop ali PCE je i dalje na mobilnoj. Treba bit neki link. Nesto u stilu http://www.pce.com/?nomobile=1 |
Ja kliknem "show as desktop" i to je to. Funkcionira. Evo, probao na Xperiji Z1 i HTC Oneu.
|
Ima li mogucnost da se odabere desktop verzija dok se cita preko mobitela. Odabrao sam desktop agent u Operi, ali mi svejedno pokazuje mobilnu verziju, a na stranici nigdje ne vidim za odabrati full site/desktop.
EDIT: Sad sam tek vidio da je i Viper pitao isto. |
Desktop i mobile su jedna te ista verzija, jer se u biti desktop samo prilagodjava velicini ekrana i cim se dovoljno smanji ekran prebacuje se na padajuci izborrnik, vijesti trpa ispod clanaka itd.
|
Bilo bi preglednije stavit rubriku Članci u sredini a Novosti sa strane.
Kada se otvori članak ili vijest bilo bi super da ima pored poveznice Vaš komentar i poveznica na ostale komentare čitatelja. Još Vas molim da malo češće ažurirate vijesti. Inaće članci su Vam super :) |
i noga u guzicu je korak naprijed :D
malo šale :P nije loše ,al meni je i stari bio sasvim ok |
Ja sam još uvijek šokiran :stoopid: .. i ne smijem si ni zamisliti kako će me boljeti oči navečer kad mi soba bude u polumraku :(
|
Citiraj:
|
nemrem, brightness mi je i sad na 5%.. a ništ, sunčane naočale će pomoći :D
.. iako, sad na mobitelu izgleda puno bolje (i koristi se puno bolje) samo ovo je PCekspert, a ne MOBekspert :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stranica se skalira ovisno o viewportu a ne user agentu. Oćeš da bude "šira", okreni mobitel ili kupi veći. :) Meni se sviđa, nemam zamjerki osim nekog dividera/horizontalne linije kod liste članaka/novosti da bude preglednije. |
na mojoj nokiji 3310 izgleda super
|
Mislim da "novosti" trebaju ići lijevo, a članci u sredinu. Bijeli background je previše, zašto ne uzeti ovaj sivi kojeg već koristite za novosti ili svijetlo plavi? Oko članaka fali border line, obrub ili kako se već to zove na našem jeziku. :D
|
Mislim da triba vratit na staro :D
Ma stvar navike, idem se sad probat snać i pročitat koji članak :) |
Novi dizajn je naravno bolji od starog ali zahtjeva neke sitne preinake. Ja još uvijek čekam novi dizajn foruma da stvar bude kompletna :D
|
Meni se sviđa. :)
Hoće li i dizajn foruma ići u tom smjeru? Citiraj:
Ovo bi se još moglo dotjerati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ne mogu više bez stalnog svjetla u sobi (preko dana prirodna svjetlost, preko noći žarulja), smanjenog brightnessa monitora i f.lux-a. Ne sjećam se kad su me zadnji put zezale oči, a cijeli dan sam pred kompom. |
Citiraj:
|
Jedan prijedlog:
Kad pise u clancima "Objavljeno prije XX dana", meni bi bilo draze (i preglednije), da pise mozda "Objavljeno XX.XX.XXXX. (prije XX dana)" ili tako nekako. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |