![]() |
Citiraj:
Ne znam u čemu je problem kada već tako kasno vremenski uvodiš kao mi odmah okinuti na noviji standard sa više mogućnosti. (ovo je retoričko pošto znam koja nesposobnost vlada kod dotičnih). |
Citiraj:
|
T2? :)
|
Bravo Ivek!
|
Ukratko : Teška SVINJARIJA od strane HTV-a.
|
Ček,ti si fakat neš očekivao? :D
|
U zadnje vrijeme čak gledam TV, al Slovence u HD-u.
Urnebesan im je jezik. Nordijsko smučanje u Full-HD je zakon. |
Ja ću svoju uplatnicu za tv pretplatu poslat Slovencima.
Naši biseri navećer između snimki olimpijade puste CIS i Sex i grad (repriza, reprize) pa ti gledaj nastavak u 00.30h - stvarno nisu normalni. Citiraj:
|
Steta sto je 1080i a ne 1080p :/ isto i na Zloveniji. Opet je bolje od SD-a :D
|
Nema 1080p nigdje.
|
Aj da ne dižemo novu temu, Svjetsko u Brazilu će navodno isto ići u HD-u.Jel će isto ići dvb-t2 ili su prišli pameti????
|
Citiraj:
|
To je 100% ili...
|
Citiraj:
Nazalost morat cemo slusati stimca yet again |
Jedna dobra i druga losa vijest. Eto bar su mi ustedili 60€ jer ne moram t2 tuner uzimati.
|
I prvi put ce biti i mobile aplikacija za ljude u hr, pa ce se moci preuzeti i gledati besplatno stream na mobitelima :)
Napokon izlazimo iz ere deva :D |
tu sam vijest vidio neki dan na txt-u i nisam mogao vjerovati da će ići u HD-u odnosno dvb-t.
izgleda da je olimpijske gledalo par ljudi sa dvb-t2 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://gledaj.hrt.hr/
Ima i aplikacija navodno za android i ios... Neznam da li ce biti HD stream i na siteu, ili samo preko prijamnika |
Pa super im je ovaj HD što su nam ga pustili.Razlika je 0,0001% od SD HTV2 u kvaliteti slike.Oni konvertiraju SD u HD i to nam puštaju.Vidjet ćemo šta će biti kada bude HD snimak , ovako nema smisla.Nadam se da će za SP otkupiti HD signal a ne kovertirati SD u HD.
|
Rekli su da ce obican program upscaleat a program sa SP ce oni dobivat u 1080i25 i takvog ce ga i pustat tako da bi trebalo biti dobro
|
to sam i ja primjetio da ovaj hd kanal nije nešto barem za sada...
inače isto kod skeniranja kanala sam uhvatio obične tv kanale pod imenom s26 i s27.... |
Citiraj:
|
da, ima u novom BUG-u intervju s HRTom oko tog HD prijenosa, 1080i25 cemo dobivati
|
Zanime me moze li se hd signal dobiti i preko HTV2 preko satelita s pripadajucom karticom? Ili to vazi samo za DVB-T? I naravno,treba li neki poseban modul da se ubaci u noviji led tv ili mogu i ovi obicni viaccess dragon i slicni moduli koji se nadju po 150-250kn?
|
koliko vidim Hrt 2 HD će se samo emitirati zemaljski, neće ići putem satelita...
i to bu trajalo do 15.7... tako da nema potrebe za tim :) http://hrtprikazuje.hrt.hr/od-prvog-...-hd-rezoluciji |
počelo je emitiranje HD hrt2
|
DVB-T...a satelit???
|
Satelit 0 bodova.
|
da li je samo meni ili nisam jedini šugav format slike 4:3 ?
|
Svima kolega
to ti je 4:3 formatiran u 16:9 sa crnim rubovima tako da se neda rastegnuti. mozes samo zoom |
Moze jedno objasnjenje, mi sa HDReady plazmama cemo imati crne crte gore i dole, ili?
|
Necete. Zapravo je obratno, morao bi imati ekran sa vecom rezom od 1080 da bi bez razvlacenja imao ikakve crne crte.
|
Citiraj:
|
utakmice ce bit u hd rezoluciji pa ce biti emitirane kako spada
ovo preko dana sta gledamo su non hd reze pa zato valjda to imamo edit: evo sad baš gledam top gear i on je preko cijelog ekrana, očito je HD |
Citiraj:
|
Jesam li sto siguran? Na "HD ready" televizorima ce biti najnormalnije prikazano u 16:9, osim sto nije puna rezolucija jel'. Nikakve crne crte osim ako utakmice nece biti snimane u nekom sirokom filmskom formatu :D
|
E pa to, ja sam te skontao da necemo uopce moc gledat, mea culpa then :chears:
|
Sve je u materijalu koji se pušta a bit ce samo najbolja oprema.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |