![]() |
Pola HR je u Irskoj, do tamo je dzabe za preko 60 il 70 €. Isplati se jedino tako, i prošle godine je isto koštala poštarina jbg
|
Isplativo jednako kolko i njihovi proizvodi:lol2:
|
Ma komedija, ovakve blesave "akcije" ne treba linkat, nikakva korist.
|
A zašto je nikakva korist? Ja sam recimo svoju Blackwidow Ultimate Stealth 2014 platio 65€ i ćevape jer mi je kolega iz Austrije dofurao u HR kad se vraćao od tamo. Trenutno je u trgovini ta ista oko 1100 kn...
|
Super ako ti imaš nekoga u Austriji, Njemačkoj, Irskoj ili Belgiji.
Akcija je kad ja mogu kliknuti "kupi" i da mi se to dostavi doma u Hrvatsku. |
Možeš, al ćeš platit poštarinu.
|
To i kažem, kad platim poštarinu nije više isplativo i bolji deal mogu naći na amazonima s vremena na vrijeme.
Ušli smo odavno u EU, a mnogi nas još nemaju uopće na spisku za slanje ili nabiju poštarinu kao da smo negdje pored sjeverne koreje. |
Mislim da je to više do nas kao države nego što je do trgovina
|
Ma nemam pojma, evo meni je baš danas stigao paket iz Njemačke iz webshopa sOliver.
Kupio hlače i majicu, došlo u povećoj kutiji, cijena poštarine 4.95 eura. Kako neki mogu slati za male cifre, a neki ne mogu, to ne znam. |
A kako zvuci solucija koju je ekipa za 1+1 u pocetku koristila, preko njemacke firme/usluge koja prima paket 1. na svoju adresu koju dodijele i onda posalju za odredenu naknadu u RH?
|
Pa ak ima nekaj kaj očete, nađite se vas par i podijelite shipping. Evo da se četvorica nađu, već je 10€ po glavi shipping što je granično isplativo ;)
|
@nub
Ne mere: Citiraj:
|
shipito ima adresu u Austriji i usluga je 30$ pa ako se nekome isplati.
|
Više se isplati onda MailBoxDE
http://www.mailboxde.com/ |
Citiraj:
|
htio bih si naručiti blackwidow ultimate 2016 ali me malo muči layout, koji layout ima qwertz i veliki enter od razerovih ponuđenih? i do kada traje akcija?
|
ak ti pomaže moja je QWERTY i mali enter (US layout)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |