![]() |
Meni je RUF Yellowbird zakon :D
|
RUF je smeće, koči 250m prije Bus Stopa :D
Odi na Mazdu 787B, to je zabavno :roller: |
Ne znam ima li ovdje gdje u temi nešto slično, aliiii, jeste li zainteresirani za nekakvo natjecanje? Znači svi imamo isti auto, ista staza, neograničeno podešavanje, pod uvjetom da su iste gume, i mjerimo vremena? :CoolRamb:
|
Pa.. ja nemam nista protiv, dapace :)
... voznje na random serverima su poprilicna koma s crasherima, itd... Nisam probao Mazdu.. ali RUF je bas super :) |
+1
Na random je lutrija uletit na normalan server. |
Imate onda kakve prijedloge?
Evo, kada već predložio nešto, pa da onda i probijem led. Uslikao sam na kakvim postavkama vozim, i uslikao sam vrijeme koje sam napravio na tim postavkama. Personal best na 1. slici ne važi. P.S. Ima li tko kakav prijedlog što sve da slikamo? Da smanjimo broj slika na minimum. :) http://i.imgur.com/5r2MUMR.png http://i.imgur.com/59inlX0.png http://i.imgur.com/1oNnMSS.png |
S cim vozis?
Ako vozis s volanom - onda 'Pro' opcije, tj. ubiti sve te 'dodatke' :D kakav 'Stability control', ili 'ABS' - ABS ako auto ima, onda ingame opciju koristiti (CTRL+A), a traction kontrol je isto tako (CTRL+T) - no u glavnim opcijama to iskljuciti jer skroz drukcije funkcionira. |
Pa igram na tipkovnici, ovo sam ovako stavio jer sam mislio da bi možda još netko htio na takvim postavkama igrati pa da pravimo vremena. But oke. Thx for advice. :D:chears:
|
Igram GRID Autosport.Tu nisam probao.Slična stvar ili?
|
Citiraj:
Ovo je simulacija. Ne arkada..... |
Instalirao sam malo prije i treniram.Pimplanje po tipkovnici. :D
Spa-Zonda,asisti pogašeni osim automatskog mjenjača i kvačila - 2m24s :D |
Probao sloziti server da vidim kak' to radi.. stvar fercera ;)
Ako ima zainteresiranih, mozemo se dogovoriti neku vecer odvozati nesto :) |
Citiraj:
Moze meni detalji na PM ili tu o serveru, pa kad uhvatim vremena naletim ili se dogovorimo... |
Uzeo free EC2 na AWS-u, pa u njega natocio :D
Server name: PcEkspert Password: forum ... ovo je cisto za test, ali ak' se sto dogovorimo, promijenim u nesto konkretnije :) |
Je li mogu igrati i oni koji baš i nisu financijski sposobni za kupovinu takvih rekvizita pa se služe drugim rekvizitima? :o
|
Mozes ti igrati i na keyboardu... ali igrati simulaciju tako.. eeeeh, nije to - to.
|
Koje volane koristite?
|
Ja imam Thrustmaster TX.
Super feeling, ali pedale su tak-tak. No naviknuo se, pa me sluze OK ;) |
Citiraj:
Je li se može igrati ako nije direktno preko steama skinuto? :fiju: |
Nadam se da ne :)
.. tj. ziher mozes solo.. ali se nadam da nemre na netu. |
malo pitanjce, ima li igra ugrađeno upravljanje sa mišom (kao gtr2 i lfs)?
kad već spominjete gtr2, kojeg i dan danas skoro svaki dan vozim... |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogu sloziti sto se oce gore... daj savjet neki - i bilo bi cool kad bi se mogli dogovoriti neki dan za naci nas nekoliko na serveru :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to i je ideja - bez razbijanja ;)
Ja mogu sutra tokom jutra il' oko 6 popodne. Ili iduci tjedan negdi predvecer. :D E, da... budem do onda slozio i teamspeak server. Korisno. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ts nije problem. Meni oko 6 popodne vise pase. Volan je formula force ex, dobar je motor u njemu, pa uz malo namjestanja da se igrat. |
Budem i ja navratio sutra u oko 6 popodne :)
|
Tko bi sve na TS, nek mi pošalje privatnu poruku.
|
Malo forum zbananiran bio....
Aj'.. bum ja danas oko 18h online. Mogu i TS3 server isto sloziti (u biti imam ga.. bum info stavio kasnije). |
Počeo igrati karieru, koja zabava igrati stari m3, obožavam kada driftaš u zavoju i onda kontra rotiraj da ga ravnaš, prezabavno :)
|
.. opet da se vratim na sto prije rekoh - probaj RUF-a vozit.
Fenomenalna zabava :) |
Vozite li štogod? :)
|
U zadnje vrijeme ne jer se pripremam na rFactoru 2 za nešto drugo :D
|
Voza se malo pomalo :D
... no, MP je jos uvijek li-la.. pa to malo kvari dojam. |
Zonda R-Nordschleife-6:28:134
tamo sam najviše :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |