PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Cooler Master (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=254265)

Cooler Master 13.01.2014. 16:46

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 2518630)
Zašto CM hladnjaci već dugo nisu nabavljivi u nijednom shopu. Navodno ni jedan uvoznik ne može nabaviti nove.
Smiješno, ali Links ima akciju za 212 Evo a već tjedan dana ga nema.
http://www.links.hr/artikl-050.903.241
Iso je i za tx3

Oba uvoznika su porucila ove sedmice i TX3E i 212 EVO tako da bi trebalo do kraja sledece sedmice da se pojave u prodaji.

The AC 13.01.2014. 21:23

Citiraj:

Autor The AC (Post 2524210)
Da li imate kakvih informacija da li će u skorije vrijeme izaći "nasljednik" HAF XB (EVO) kućišta?

Bump

Cooler Master 14.01.2014. 13:50

Citiraj:

Autor The AC (Post 2527251)
Bump

Naslednik HAF XB je HAF XB EVO.Sledeci HAF koji je u planu i jos u razvoju je HAF XC koji je prikazan na CES-u ove godine.U pitanju je primerak koji je i dalje u razvoju i nije sigurno jos kako ce izgledati dizajn finalog proizvoda i kada bi trebalo da se pojavi.

http://www.modders-inc.com/cooler-ma...ming-haf-case/

Lewis 14.01.2014. 13:58

Nemogu skuzit (bar po slikama) u cemu je razlika izmedju HAF xB (imam dva komada jedna na drugome slozene) i HAF xB EVO ?

Po meni bi bilo pametnije/bolje da su produbili cijelu kutiju za tih 2cm kolko strsi ovaj dio za napajanje.

The AC 14.01.2014. 16:57

http://www.coolermaster.com/case/lan...es/haf-xb-evo/

Skrolaj dolje do usporedne tablice.

Ja ću sačekat da izađe ovaj HAF XC

kasandro 20.01.2014. 01:22

imam CM Centurion 5 i djeca su mi potrgala usb priključke sa prednje strane. Naručio sam preko interneta iz CM novi cijeli taj mali panel koji na sebi ima 2xusb, Mic, Headset i firewire. Izvana izgleda isto ali su Mic i Headset na ovom novom zamijenjeni i sad mi naravno ne rade. Čovjek iz CM sa kojim sam se dopisivao je bio pristojan i susretljiv i brzo mi je sve stiglo, ali kad sam im javio poslije da proizvod nije identičan originalu kako su ga reklamirali više mi se nije htio javiti. Poslao sam 3 maila i onda odustao.
Nije baš neki customer support...

Kako da sad to spojim da mi opet prorade slušalice i mikrofon sa prednjeg panela ?

Cooler Master 20.01.2014. 13:19

Citiraj:

Autor kasandro (Post 2531424)
imam CM Centurion 5 i djeca su mi potrgala usb priključke sa prednje strane. Naručio sam preko interneta iz CM novi cijeli taj mali panel koji na sebi ima 2xusb, Mic, Headset i firewire. Izvana izgleda isto ali su Mic i Headset na ovom novom zamijenjeni i sad mi naravno ne rade. Čovjek iz CM sa kojim sam se dopisivao je bio pristojan i susretljiv i brzo mi je sve stiglo, ali kad sam im javio poslije da proizvod nije identičan originalu kako su ga reklamirali više mi se nije htio javiti. Poslao sam 3 maila i onda odustao.
Nije baš neki customer support...

Kako da sad to spojim da mi opet prorade slušalice i mikrofon sa prednjeg panela ?

Mozes li nam proslediti to prepisku sa supportom na e-mail balkan@coolermaster.eu

dominofusion 13.02.2014. 14:03

Pozdrav,
prije svega pohvala za ovakvu vrstu podrske !

Zanima me HAF XB/EVO kuciste. Nisam ranije bio u prilici da ga kupim, no sad kad jesam, nema ga u ponudi vec preko mjesec dana. Dakle zanima me kad bi trebao biti dostupan (EVO) i za koju cijenu ?

Hvala

Čevap 14.02.2014. 13:18

Pozdrav!
Kupio sam u linksa novo kučište CM 690 III,
htio bi staviti windowed side panel i zamjeniti ovaj koji sam dobio.
U linksa mi prodavači nisu znali pomoći.

Jeli moguće to nabaviti u HR preko vas da ne naručujem iz vana?
i
Da li side paneli sa starijih verzija 690 pašu na ovaj model?

Hvala na odgovoru.

medo 17.02.2014. 22:57

Kupio sam u Linksu CM 690 III kučište bez gumenih obruba na cable managementu. Čitao sam na stranim recenzijama da su prve serije tih kučišta dolazile tako, te da su sve ostale došle s gumenim obrubima.

Postoji li mogućnost da i mi prvi kupci dobijemo gumene obrube? :)

njafi 18.02.2014. 12:34

Pozdrav!

Imam Hyper 212 EVO hladnjak, no pukao mi je jedan par plastičnih nosača za ventilator. Gdje bih mogao nabaviti zamjenske?

Cooler Master 20.02.2014. 09:32

Citiraj:

Autor Čevap (Post 2546174)
Pozdrav!
Kupio sam u linksa novo kučište CM 690 III,
htio bi staviti windowed side panel i zamjeniti ovaj koji sam dobio.
U linksa mi prodavači nisu znali pomoći.

Jeli moguće to nabaviti u HR preko vas da ne naručujem iz vana?
i
Da li side paneli sa starijih verzija 690 pašu na ovaj model?

Hvala na odgovoru.

Pozdrav,

Na 693 odgovaraju samo side paneli za njega, od drugih modela ne.

Postoji mogucnost da porucis preko naseg webshopa na linku ispod ili opcija da posaljes upit na Links, da li mogu poruciti za tebe.

http://www.cmstore.eu/case/cm-690/cm...ii-sidepanels/

Cooler Master 20.02.2014. 09:37

Citiraj:

Autor medo (Post 2548273)
Kupio sam u Linksu CM 690 III kučište bez gumenih obruba na cable managementu. Čitao sam na stranim recenzijama da su prve serije tih kučišta dolazile tako, te da su sve ostale došle s gumenim obrubima.

Postoji li mogućnost da i mi prvi kupci dobijemo gumene obrube? :)

Pozdrav,

Trenutno nemamo na stanju tih gumenih obruba.

Mozes poslati e-mail nasim kolegama u Holandiji support@coolermaster.eu

Posalji im e-mail na engleskom i objasnjenje, verujem da cim dobijemo na stanje oni ce ti poslati direktno.

Cooler Master 20.02.2014. 09:47

Citiraj:

Autor dominofusion (Post 2545458)
Pozdrav,
prije svega pohvala za ovakvu vrstu podrske !

Zanima me HAF XB/EVO kuciste. Nisam ranije bio u prilici da ga kupim, no sad kad jesam, nema ga u ponudi vec preko mjesec dana. Dakle zanima me kad bi trebao biti dostupan (EVO) i za koju cijenu ?

Hvala

Pozdrav

Na zalost, Links ga nije porucivao,tako da nemozemo precizirati kada ce biti dostupan na trzistu Hrvatske.

quazar912 20.02.2014. 16:42

Coolermaster pozdrav,

nisam gledao po vašim stranicama no može li se u HR nabaviti ovakav vent: 3,5x3,5x1 cm 12V (za media player)
http://thumbnails112.imagebam.com/30...5309253588.jpg

rendula 20.02.2014. 18:28

Citiraj:

Autor Cooler Master (Post 2524608)
Pozdrav,

Procedura ostvarivanja garancije i eventualni RMA ostvaruje se iskljucivo preko prodavca gde je kupljen proizvod.U slucaju da kupis u SAD ,eventualno garanciju ili RMA moras uraditi preko kompanije od koje si kupio proizvod.Takva je nasa interna procedura.

Sad sam tek vidio. Zahvaljujem na odgovoru, iako sam prilicno razocaran takvom politikom firme. Apsolutno nema smisla da je bitno gdje sam ja tipkovnicu kupio ako ju saljem o svom trosku ili preko uvoznika reklamirati.

partwish 20.02.2014. 18:50

Poštovani,

zanima me koja termalna pasta ide uz cooler evo 212. Vidim da imate tri modela paste u ponudi pa me zanima koja je od njih, ili je nekakva lošija varijanta. Hvala.

Cooler Master 24.02.2014. 16:38

Citiraj:

Autor partwish (Post 2550045)
Poštovani,

zanima me koja termalna pasta ide uz cooler evo 212. Vidim da imate tri modela paste u ponudi pa me zanima koja je od njih, ili je nekakva lošija varijanta. Hvala.

Pozdrav,

To je standardna pasta koju pakujemo uz vecinu coolera, da kazemo slicna IC Value V1

http://www.coolermaster.com/cooling/...e/ic-value-v1/

Cooler Master 03.03.2014. 10:46

Potrebno nam je vaše mišljenje. Popunite Cooler Master anketu, kažite nam šta mislite, i imate šansu da osvojite neku od nagrada.

Anketa se nalazi na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1euE...fRcpQ/viewform

partwish 03.03.2014. 10:52

Citiraj:

Autor Cooler Master (Post 2556425)
Potrebno nam je vaše mišljenje. Popunite Cooler Master anketu, kažite nam šta mislite, i imate šansu da osvojite neku od nagrada.

Anketa se nalazi na linku:

Kaže google da datoteka ne postoji.

Cooler Master 03.03.2014. 12:24

Citiraj:

Autor partwish (Post 2556427)
Kaže google da datoteka ne postoji.

Hvala,evo korigovali smo link.

Thermaltake 11.03.2014. 21:06

Ispunio eto.

Imam od CM-a 690 II Advanced X2 kućište je super, no imam par zamjerki. Prvo je preloš sata kabel koji vodi iz dock-a na ploču već kad se poprilično dosta love uloži u kućište ne očekuje se kabel od 2kn, no ok izmjenio sam ga round sata kablom pa eto nije tolki problem sad. Druga stvar ove željezne filter mrežice se čini jako nekvalitetnom počele su se raspadat u stilu da na rubovima ih ko rezanac možeš povuć. I treće ovi plastični ukrasi šta idu na prednjoj masci do vrha i nastavljaju se na gornjem dijelu sve do kraja zadnjeg dijela kućišta šta su polirani jel, na dijelu di prelazi sa prednje maske na gornju masku je loše ispoliran, sad da li je to samo na mom kućištu slučaj il i na ostalima ne znam, uglavnom to sam primjetio.

Ono šta mi se sviđa je to šta sam u njega stavio iza da mi puše CM sickleflow 120mm led plavi prema van zrak i napred je onaj stock od CMa šta dođe s kućištem od 140mm led plavi koji usisava unutra zrak, dok na vrhu sam metnuo 2x noiseblocker PK-3 da bacaju zrak van i temp. su odlične, tako da što se propuha unutra tiče je odličan. Sviđa mi se još šta je jako čvrsto kućište i gumene nožice su isto mrak stvar. Tool free za diskove stvar mi se isto sviđa, malo sam na početku zazujo nisam znao kako se to stavlja disk unutra, no prokužio sam vrlo brzo.

esc 11.03.2014. 21:14

Citiraj:

Autor Cooler Master (Post 2556469)

hoće tko šta dobit?

inače imam od coolermastera ventilator excalibur koji je smeće jer se čuje čak i na najnižim okretajima(a na najvećim okretajima je užas),onda imam ventilator blade master koji je jako dobar i tih,čuje se samo na maksimumu ali ni to nije jako strašna buka za razliku od nekih,i imam još jedan 140mm model koji je solidan,za kućište jeli

Cooler Master 12.03.2014. 11:52

Citiraj:

Autor esc (Post 2561287)
hoće tko šta dobit?

inače imam od coolermastera ventilator excalibur koji je smeće jer se čuje čak i na najnižim okretajima(a na najvećim okretajima je užas),onda imam ventilator blade master koji je jako dobar i tih,čuje se samo na maksimumu ali ni to nije jako strašna buka za razliku od nekih,i imam još jedan 140mm model koji je solidan,za kućište jeli

Zavrsena je anketa,hvala vam na ucescu.

Vise srece sledeci put, dobitnici :

Silencio 652:

Samuel Demuro from Italy
Kevin Terrone from Italy
Petar Valchanov from Bulgaria

Centurion 6:

Jorge Oliveira from Portugal
Michal from Czech Republic
Vincent from France

esc 12.03.2014. 14:28

Citiraj:

Autor Cooler Master (Post 2561510)
Zavrsena je anketa,hvala vam na ucescu.

Vise srece sledeci put, dobitnici :

Silencio 652:

Samuel Demuro from Italy
Kevin Terrone from Italy
Petar Valchanov from Bulgaria

Centurion 6:

Jorge Oliveira from Portugal
Michal from Czech Republic
Vincent from France

ah,to znači global bilo,jel ima to objavljeno gdje na stranici cm-a

Cooler Master 13.03.2014. 09:56

Citiraj:

Autor esc (Post 2561596)
ah,to znači global bilo,jel ima to objavljeno gdje na stranici cm-a

Bilo je za zemlje EU.Kolege koje su radile na anketi trebalo bi da postave podatke o dobitnicima na istom linku gde se nalazila anketa,mada to jos nije uradjeno.

Thermaltake 18.03.2014. 22:32

Jel ima di u hrv. za kupit ovo hlađenje za cpu

http://www.coolermaster.com/cooling/...cooler/v8-gts/

ako ne oće bit uskoro ?

EDIT:
Dobio odgovor u inbox od nina.

askip 19.03.2014. 20:34

Možeš i s nama podjeliti te informacije ako ima gdje ? :)

coconut 20.03.2014. 07:00

Ako je odgovorio nino, onda se zna da je u pitanju njegov Uzi shop.

Thermaltake 20.03.2014. 10:21

Citiraj:

Autor askip (Post 2565629)
Možeš i s nama podjeliti te informacije ako ima gdje ? :)

Može naravno, Uzi Shop reko je da je 700kn + pošta.

askip 21.03.2014. 12:24

Citiraj:

Autor Thermaltake (Post 2565901)
Može naravno, Uzi Shop reko je da je 700kn + pošta.

Ok hvala :) :chears:

Cooler Master 29.04.2014. 09:09

Pozdrav svima,

Pripremili smo jos jednu nagradnu anketu :http://eu.coolermaster.com/survey/liquid-cooling/

Anketa je otvorena 29-04 do 10-05.
Obezbedjene nagrade 3 x Eisberg Prestige 120XL za srecno izvucene ucesnike ankete.

Čevap 12.06.2014. 16:39

Citiraj:

Citiraj:

Autor medo

Postoji li mogućnost da i mi prvi kupci dobijemo gumene obrube?

Citiraj:

Autor Cooler Master (Post 2549698)
Pozdrav,

Trenutno nemamo na stanju tih gumenih obruba.

Mozes poslati e-mail nasim kolegama u Holandiji support@coolermaster.eu

Posalji im e-mail na engleskom i objasnjenje, verujem da cim dobijemo na stanje oni ce ti poslati direktno.

Dobar dan

Evo me nakon par mjeseci da ponovno provjerim stanje sa gumenim obrubima.
Poslao sam 2 mail-a navedenu adresu i nisam dobio nikakav odgovor.
Zato opet pitam jel se može šta napraviti da i ja kao vaš kupac dobijem gromette.

pozdrav

Don Kihoty 08.07.2014. 15:53

Samo da javim da CM ima odličan support - ako dobijete pravu osobu.

Za Hyper 612S hladnjak mi je pukla jedna nožica za montiranje,
s tim da je hladnjak stariji od dvije godine i jamstvo je prošlo.

Nemam niti kutiju sa serijskim brojem - no svejedno mi je poslan novi zamjenski
dio za AMD podnožja.

Na žalost, došli su mi dijelovi za neki drugi hladnjak, no kontaktirao
sam ponovno CM sa molbom da proslijede moj upit istoj osobi s kojom
sam prvi put kontaktirao - te je navedeni gospodin zamolio za ispriku,
te obećao poslati još danas novi zamjenski dio koji će osobno odabrati i spakirati.

Super podrška, bar s njegove strane. A kakvi su ostali djelatnici,
nadam se bar 50% dobri kao dotični.

DragonSlayer 08.07.2014. 18:06

Frend je kupio crni Bitfenix Prodigy u Njemačkoj, sad mu treba hladnjak,pa ga zanima jel stane 412 unutra?

(Offtopic:pohvala adminima na brzoj reakciji na ovo gore)

boy005 08.07.2014. 18:54

stane bez problema... ;)

The AC 16.08.2014. 01:43

cm support - da li ima kakvih novih informacija kada bi trebao HAF XC na tržište? Hvala

rendula 16.08.2014. 01:54

Hoce li Novatouch tipkovnica biti dostupna u eu i kod nas?

Cooler Master 18.08.2014. 13:16

Citiraj:

Autor rendula (Post 2645133)
Hoce li Novatouch tipkovnica biti dostupna u eu i kod nas?

Pozdrav,

Ocekujemo da ce biti dostupna u EU i na Balkanu pocetkom oktobra.

The AC 21.08.2014. 00:05

bump??
edit: totalno supportive :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36.