![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako god okreneš, oduvijek mi je radilo na rootanim mobitelima. Moguće da ne pružaju podršku za tu kombinaciju, ali najnormalnije radi. |
Zna li netko nudi li koja banka aplikaciju preko koje ne moram stalno ici po one njihove glupe kodove? U americi sam pola godine svake godine i onda ne daj boze da zamjenim mobitel ne mogu nista koristiti ovdje, bank of america npr ima registraciju i mogu se ulogirati gdje zelim. Glupost ziva.
Jucer sam zvao zabu ista stvar, erste navodno ima neku duminu kojom se moze doci sam do podataka, a ne na šalter ići :S |
Pbz
|
Vezano za pbz koji i sam koristim....u siječnju nisam uspio napraviti redistribuciju podataka....pa sam morao osobno u banku. Tako da ni to nije 100 posto....
|
Promjenio 4 moba, 2 razlicita osa, sve obavljeno preko IB kroz 2 min bez ikakvih problema.
Kaj tocno ti nije radilo? |
Promijenio 100 mobitela..... :)
Uglavnom na stranici klik na redistribuciju.....sms poruke ne dolaze. Znači to je bilo oko 8.1.2016. |
Prije cca 3 tjedna, ulogirao se uz pomoć mtokena, otišao na redistribuciju, zapisao one podatke sa stranice i iz SMSa, zamijenio telefon i samo sve upisao nazad i radi bez problema. Probaj, niš te ne košta.
|
Citiraj:
Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne, bas suprotno. Ako planiras zamjeniti mob, napravis redistribuciju i prebacis na novi mob.
|
Je,ali ako dodje do nekog zaheba i nemožeš napraviti redistribuciju i imaš samo mtoken koji više nemaš,moraš u banku.
|
Najbolje za to imati neki tablet od 50eur....i Koristiti samo za to....u slucaju kolege iz amerike :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |