![]() |
Ja sam se mislio izmedju N5 i G2. Na kraju je prevagnula fenomenalna baterija od G2 i malo bolja kamera.
|
Citiraj:
Meni isto treba stić sljedeći tjedan |
Onak na prvu, izrada odlicna, kamera nije vrhunska, al je bolja zamjetno neg na prijasnjim nexusima..
Jel sam spomenuo da je brz:D Cekam 4.4.1, posto je fotic tj video poboljsan, zvuk je jaci tj glasniji, a i vele da je baterija bolja... |
Imao sam LG O2X sami problemi s njim.
G2 je super mobitel,jedino ako ga LG ne uništi sa svojim poznatim (ne)supportom |
Citiraj:
|
Nebih znao, još je prerano..
Ne nadam se nekim spektakularnim rezultatima, al kolko čitam nije ni tak loša, uglavnom vele da je malo bolja neg na N4.. |
@zvonac sideloadaj ota zip, mozes ga naci na netu ;)
|
Ne da mi se s tim zezat, cekam OTA...
Cak ga se ni ne treba rootat, nema neke potrebe, posto je mob brz, eventualno radi nekih aplikacija... Ovaj ART bi kakti trebal donjet poboljsanja u performansama.. |
Ista stvar ti je ota ili sideload jer ota radi isto to... Samo kazem.
Savjet za nexusare, kada upalite mob prvi put otkljucajte bootloader prije nego krenete koristiti mob. Jednog dana ako vam zatreba root bit cete sretni sto necete izgubiti sve podatke :) |
Citiraj:
|
20h 33min SOT 2h22min. 39%baterije. Prvo punjenje, mislim da bi izdural 4.5 SOT..
ART navodno donosi poboljsanja i u potrosnji baterije (bila je usporedba dalvik vs ART, oko 30min. bolja baterija u korist ARTa). Nadam se da bu baterija jos bila bolja dok se formira.. Zasad sam zadovoljan. Slikanje po noci me iznenadilo, kolko dobre fotke radi... |
Citiraj:
Si ga uzeo tu negdje ili izvana? |
Citiraj:
Pure Android. Prezadovoljan sa N4. |
Citiraj:
Kolko vidim smanjen je drain baterije, a obično kolko čitam neki prosjek je SOTa oko 4-4.30-5h.. Po meni jako dobro, s obzirom na bateriju i ekran, a sad bum pričekal 4.4.1... Ma mislil sam G2 uzet, radi veće baterije, al opet N5 ima čisti android i s te strane sam miran, što se tiče update.. Baš sam malo fotkal i ugodno sam iznenađen koje slike radi po noći... Još dok bi mogli stavit 60fps video, e to bi bil potez.. Display i nije neka sreća, mislim da je čak isto ko i HOX+. Kaj ću, kad me Samsung razmazil sa amoledom i to je sad vrag, dok se navikneš na nekaj:D Što se tiče roota, onak na prvu, ne vidim potrebu jednostavno, eventualno radi nekih aplikacija kaj zahtjevaju root... Inače svaki android kaj sam imal, odmah sam root radil prije svega, s svrhom postizanja većih performansi, a na N5 je to sve po defaultu (brz).. |
Citiraj:
A što ne valja displayu? Meni se čini vrlo dobar. |
vecina aplikacija se moze disableati iz app managera u settingsima.
|
Citiraj:
Al cijelo vrijeme sam na amoledu... Evo baterija 1d3h45min SOT 4h30min 1%. |
Zanimljiva lista što je sve ispravljeno s 4.4.1 na Nexusu 5.
The camera app on the Nexus 5 has become faster with the latest update. The low volume output from Nexus 5 speaker in certain apps has been fixed. The heptic feedback on Nexus 5 has also been tweaked. There are some bug fixes related to ART. This allows Whatsapp to work with the ART runtime. The default email client in Nexus 5 not syncing with an exchange server bug is also fixed now. Immersive mode breaking while adjusting the volume level bug is fixed. The new Photo app is now the default Gallery app. There is slight improvement in benchmark performance of the Nexus 5. The transparent status bar sometimes turning opaque issue on the Nexus 5 has fixed. The navigation bar is now transparent on the Nexus 4 lockscreen. The Settings icon in Quick tiles has been changed. The Miracast setting has been renamed to Cast Settings. Option for 4G/LTE under Mobile Data now shows “recommended.” LED pulses more frequently for notifications. Cell/Wi-Fi/Battery icons in the notification bar are now aligned properly. I lista apliakcija koje mogu imati problema sa ARTom http://www.androidruntime.com/list |
Sad, jel to da 4.4.1 će samo biti fix za nexusa ili svi uređaji mogu očekivat fixeve samog sustava?
|
Vjerojatno je vecina fixeva za sam OS, tj. 4.4.1 je bas update. Da je samo za nexus,sigurno bi bio nekakav manji OTA update koji bi ostao na 4.4. Moje misljenje naravno
|
Citiraj:
|
LG mobiteli
Takav je bio i JB 4.1. Vecina uredjaja je dobila 4.1.1 a dosta i 4.1.2 u startu. Jako malo uredjaja sam vidio s 4.1
|
Dostupan je 4.4.2 za N5...
Vjerojatno nebum ni ugledal 4.4.1 neg bum mozda imal ponudjen noviji update (4.4.2). |
Citiraj:
|
Bit ce....
Why hasn't the OTA hit my device yet? I keep mashing the "check now" button! Morrill also explains the "rollout" process of Nexus OTA's. * Quote: Rollouts are conducted in phases. Typically they start at 1% of devices for around 24 - 48 hours; we watch the return rates and resulting device checkins and error reports (if any), and make sure nothing looks wrong before sending it to more. Then typically it goes to 25%, 50%, 100% over the course of a week or two. What the percentages mean is that when your device checks in, it has a 1% chance (for example) of being offered the OTA. If it doesn't (randomly) get an offer, it will never get an offer until the next batch. IOW, once your device checks in and gets turned down, that's it until the next batch. Mashing on the "check for updates" button just causes your device to check in again, and get automatically turned down again. Think about how that makes your device feel! WON'T SOMEONE PLEASE THINK OF THE PHONES?! That said, once the new batch does start, hitting that button does give you a new roll of the dice -- but once. Since devices usually only check in for system updates every 24 hours (I think? Certainly on a many-hours basis) this can get you your shot sooner than it would happen on its own. So, mash away. Just be patient, and mashing on it more often than once or twice a day isn't going to gain you anything. Edit: also, keep in mind that this isn't first-come/first-served. You're not racing other devices to get your slot in the current batch, or something. -Dan Morrill |
Citiraj:
|
Javlja mi cannot read update.zip...
|
Vidim da neki forumaši ovdje imaju imaju Nexus 5 a nisu podjelili dojmove s ostalim forumašima :D
|
Citiraj:
A: If you named the file update.zip, the actual name would be update.zip.zip. Windows auto names extensions by default. That could be your problem. If not try another usb cable or a different usb port. If that still doesn't work, make sure you type exactly what you renamed the file. You may have made a typo. It is also case-sensitive. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2523217 |
Ma probal sam, dost se ljudi zali na taj problem...
|
Meni je prvi put izbacilo neki error jer imam stari adb. Kada upisem "adb devices" izlista uredjaj i pokaze ga kao offline, pa sideload nije prolazio. Na tom linku sam nasao novi adb i onda je prepoznao mob.
|
Pripremim sve fajlove za flešanje, kad ono, prek OTA dobijem update 4.4.2 54mb...
Izgleda da su se setili mene:D |
Stigao i meni 4.2.2 OTA za N4. Jel netko skuzio sta drgacije?
|
Bolji fotić, i video, potonji radi jako smooth, konstantnih 29.80 bilo lošiji bilo dobri svjetlosni uvjeti, dok mi je na 4.4 video bil zbluran (20 fps). Zvučnik je jači tj glasniji, sad ne znam kakav je zvuk u slušalici..
Još nek ubace u apdejt video sa 60 fps i vozi.. |
Tako i ja postah vlasnikom LG G2... nakon samsung galaxy S(1)... preporod... :D
|
Izgleda da bum reklamiral N5..
1.backlight bleed, gornji desni kut, naravno vidljivo samo na crnoj podlozi.. (yellow tint) 2. power tipka se klima 3. vibru jedva da osjetim u džepu 4. Nadam se da naši nebu delali probleme oko garancije.. 5. hrpa ljudi s istim tj sličnim problemom.. http://forum.xda-developers.com/show...515575&page=39 A i zapal me među prvim modelima (310).. http://www.pohrani.com/t/3J/11Y/7N9z...0131215005.jpg http://www.pohrani.com/t/3J/11Y/7N9z...0131215005.jpg http://www.pohrani.com/t/1F/13c/uwGG...0131215010.jpg |
http://blog.box.com/2011/11/50-gb-fr...roid-features/
za vlasnike LG-a box.com nudi 50 gb :) |
Citiraj:
Novi mob kod mas ne budes dobio, a sad kolko su strucni popraviti to ne znam. |
Svijet Medija, od tam je garancija...
Kolko vidim na xda forumu ekipa uredno dobiva nove, al izgleda zato kaj su kupili prek GSa... Većina N5 ima taj bb, negdje je to više, negdje manje izraženo.. |
Da, u servisu novi ne budeš dobio jer kolko mi je poznato Svijet medija ne nabavlja preko LG Hrvatska Nexuse(LG ih uopće nije nigdje pustio kod nas) tak da je jedina šansa je u dućanu tražiti novi mob.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |