![]() |
Pobjedili smo žabare, među 8 najboljih smo, bramo momci!:clap: Petak 21.00h protiv Španjolaca!!!:clap: :clap:
Bravo navijačima-svaka čast!:clap: |
Konačno se igra muška košarka!
Pop i Kasun su me vrlo ugodno iznenadili. Ak se nastavi igrat ovak sa srcem možemo mi konačno i na krov Europe. |
Tako se igra, imali smo skoro cijelu tekmu stvar u svojim rukama.:)
Tu i tamo je bilo malo gusto-ali mi idemo u 1/4 finale a digići nek razigravaju za...koje ono mjesto...??? :D |
nemreš vjerovat da smo pobijedili....
svaka čast dečki!:beer: |
superiška:D
nisu nam bili ni do koljena;) Da igramo protiv Slovenije sad bi već znali da smo u finalu:D a ovak je neizvjesno Špoania je dobra Domaćini podojili od Francuske:clap: |
Citiraj:
SICG-Francuska 71:74:p Tja, ajmo pogađat na kog će se sad koncentrirati njihovi navijači...da smo bar ostali gdje igramo, ovak moramo u BG. |
Počela su i prva šoranja:D
Obradović: "Ovi igrači nisu ljudi. Gore ljude nisam vidio. Čeka sam da se ujedine, a oni među sobom ne govore. Svi su gledali svoje interese i u hotel su dolazili u pet ujutro. Nitko nije slušao ono što smo se dogovorili na treninzima. Igrači ne cijene reprezentaciju i dres koji nose, no oni nemaju obraza, to za njih nije sramota. Većina njih je nepoštena i trebao sam šestoricu potjerati s priprema." "Kažem igraču da napravi prekršaj, a on ga ne napravi. Pitam zašto, a on slegne ramenima." "Igrači ne znaju što je reprezentacija i dres koji nose, ali za njih nema sramote jer nemaju obraza. Većina je nepoštena i moja je greška što ih nisam šestoricu otjerao s priprema. Nije bitno o kojim se imenima radi, ali šestorica su morala otići." Joj, sramote:p |
Grčka-Rusija 66:61
A Francuska je za nevjerovati-nakon srba namlatila i razbila Litvu sa 63:47:) Sutra igramo i mi (20.50 HRT2) |
dobro Grčka me još i nije tak iznenadila ALI Litva!
ispod 50 koševa:D gađali su trice 2-20 a nama su ih uvalili 12:clap: lol Kažu da kasun ima upalu oka, valjda će progledat do utakmice:D Ajmo naši!:clap: |
Kasun ima +1.75 dioptriju a popušio je gadan konjuktivitis:(
Ne znam kak bu uopće stavljao leće na takve oči... |
Citiraj:
|
Da se bar Baždarić nije onak glupavo ozlijedio i otpao:(
|
Ma bit će sve u redu, nekak imam osjećaj da ovi dečki imaju muda, dobit će oni Španjolce!
|
Citiraj:
"Već po samom početku susreta bilo je jasno kako će to biti tvrda utakmica na mali broj poena. Ono što je bilo vidljivo i u ovom, a i u susretu Rusa i Grka, je da se reprezentacije nisu imale vremena priviknuti na koševe u beogradskoj Areni. Previše promašenih otvorenih šuteva, pa čak i čistih zicera." Grčka-Rusija postotak šuta 33-38% Na dvoranu i koševe se treba naviknuti-španjolci tamo treniraju već danima, našima su srbi kurvinski ponudili prvi termin DANAS rano ujutro:rolleyes: Mislim stvarno... Koliko čujem-naši su odbili. |
Citiraj:
ali sve cemo vidjeti veceras!:beer: |
Aukrasnikurac:fuming:
Kasun je ozlijedio tetivu, Planinić gležanj:( Za sad se dobro držimo-ali će nam Kasun gadno faliti... |
Jadno je to, imaš dobivenu tekmu i onda te tako pokradu...
|
ipak... španjolci su pobijedili SAMO zahvaljujući sucima.
prekršaji naši i njihovi... koma reza: 100 - 85 katastrofa. i još incident na kraju!!!:fuming: |
e sad smo sve vidjeli...
od pederskih sudaca, pa do "balkanskog" ponašanja:D |
i sad nek još neko sutra kaže da nas nisu pokrali. pa jebote oni su nama zabili 27 koševa u produžetku. 27 koševa u 5 minuta. a onaj zadnji faul što nije sviran na tomasu-najveća krađa koju sam vidio:grrr: :grrr: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Citiraj:
A sto reci...BRAVO DECKI! Jos ako sutra dobijemo Sloveniju bit ce odlicno a i ako ne isto nije lose... |
Sramota. U normalnim okolnostima dobivamo ove pedere španjolce barem 10 razlike. Da je bar Tomas zabio sva slobodna bacanja,,,,,, mogli bi mnam ga popu*it i stbi i španjolci jer nas do zlata nebi zaustavio niko. Ovako sad je upitno i sutra sa Slovencima,
Kako su nam samo odigrale rezerve. Nema ekipe na prvenstvu (ajde osim Litve koji su došli sa rezervama) |
no comment...................:fuming: :fuming: :grrr: :rambo:
da nas uvjek pokradu, nemoš vjerovat:( :rolleyes: za utjehu ce da nabijemo janeze: CoolRamb |
Citiraj:
Suci su nas izbacili iz borbe za medalje, sad još neka tako umorni popušimo i Japan...i tebi to nije loše???:confused: |
Najbolje je to opisao SportNet
c/p "Sramite se, bando lopovska!" Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Grzegorz Ziemblicki. Talijanski, litavski i poljski sudac režiseri su jedne od najsramotnijih farsa u profesionalnom sportu u posljednje vrijeme. Ono što se večeras događalo u beogradskoj Areni, ući će u anale europskog sporta. Nažalost zaboraviće Europa vrlo brzo, pamtićemo mi. |
da mi je samo znat ko sve ima prste u tome:grrr:
|
Citiraj:
Sad ga jebi kad smo izgubili. |
......
|
|
:rambo: Neviđeno, ove suce treba izbacit zanavek iz sporta
|
Citiraj:
sve se vrti oko toga čiji je savez "utjecajniji", lobiranja i inih sranja.... košarka, sport? bwahahahahah |
Pljunite suca i zaradite tisuću eura
Pljunite suca i zaradite tisuću eura:
"JE U afektu, je barbarski, i neka je kažnjivo, ali nije da me je briga. Evo nabrzaka mali natječaj. Ako ste u Beogradu i danas ili sutra susretnete jednog od ova tri lopova, budite prvi koji će ih pljunuti u naše ime. Luigi Lamonica, Virginuis Dovidavičius, Vladimir Drabikovski Pljunite bar jednog od njih, nama za dušu, zamolite prijatelja da to zabilježi foto aparatom, pošaljite nam fotografiju kao dokaz (na matija.babic@gmail.com) i tisuću eura je vaše. Može i dvije, ako bude baš slatka slika. Prvom koji u tome uspije novac šaljem gdje god treba u roku od tjedan dana. Natječaj je najozbiljniji." http://www.index.hr/clanak.aspx?id=284344 Vidio Babić da je ovo odjeknulo pa se odlučio malo izreklamirati... Kao, ne bi li neka "ozbiljnija" tiskovina vani prenjela kako HR internet site nudi 1000€ za pjuvanje na lopine... Ajd-nije da nije fora, ali sam pre-bijesan zbog ovog večeras da bi me i to nasmijalo.... |
Sramota za europsku košarku.
|
Bah, zbog takvih stvari više ni ne pratim sport:grrr:
|
Takvo isto sranje sa sudcima se dogodilo u HNL 99 na kantridi,kad je Dinamo namještanjem i potplaćivanjem sudaca odnio prvenstvo Rijeci.Sramota,velika S R A M O T A ,takvu đubrad treba doživotno kaznit,dobro da nije bilo naših navijača jer bi izbilo sranje garant i onda bi mi opet ispali krivi za sve:rambo: :rambo: :rambo: :fuming:
|
Citiraj:
ako Spahija, čovjek hladan kao led, popizdi, onda stvarno nešto nije u redu... Dobro je rekao Popović: Citiraj:
|
E, dok god Stankovic drma fibom uzduz i poprijeko nece Hrvati vidjeti medalju pa sve da nam cijela momcad igra u startnoj petorci NBA prvaka. Tako je bilo svih ovih godina i tako ce i biti sve dok ta stara gamad ne umre ili jos bolje dok FIBA ne propadne.
Ja vise ne znam dal bi na mjestu nase repke uopce isao na svjetske smotre, mozda bi najbolje bilo prvo pitati FIBU koji smijemo biti, pa vidjet' dal' nam se isplati dolazit. Kaj je najzalosnije od svega, maloprije sam citao sto strani mediji govore o utakmici, jedini koji su utakmicu oznacili kao kradjom stoljeca su upravo Srbi i Slovenci, jao si ga nama u toj "velicanstvenoj" Europi kad nam se najveci neprijatelj i sve omrazeniji susjed pokazuje boljim i postenijim od brojnih europskih "prijatelja"... Neki su ovdje spomenuli tzv. "balkansko ponasanje", po meni malo su i napravili, ja bi se fino skupa sa svojom ekipom pokupio s terena prije sluzbenog kraja utakmice, ako satro kulturna a realno iskvarena Europa hoce skandal, nema razloga da isti svojim "dragim prijateljima" ne priustimo... |
Ma nabijem ih na *****:fuming: :fuming:
Još se nisam smirio,đubrad pokvarena:grrr: :grrr: |
neznam da ko gleda tenis al suci su u zadnje vrijeme nekak protiv nas, slično je bilo i sa odbojkom.:grrr:
|
Citiraj:
Gledam i jedno i drugo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:24. |