![]() |
Danas mi se u sred gledanja TVa zacrni ekran, pojavi se animirani NETFLIX logo i nakon par sekundi dobijem Login/sign in opciju, vec su poceli SPAMATI :D :).
|
Citiraj:
Isto tako plz izbjegavajte hola.org, free je i radi odlicno ali svi savjetuju da se to ne koristi, jer postoji mogucnost da netko sa vasom IP adresom radi svakakve ilegalne stvari, a to je no bueno. |
@wnbeeeE
VPN. Za dns jos nisam probao, mada planiram, jer na taj nacin ipak stream ide direkt do mene. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preko pc-a ?
|
Ima li titlova ili ne? Ja bih uzeo ako moze stari nesto pogledati :D
|
Jel se može ova tema spojiti s originalnom Netflix temom? Iste stvari se pričaju na dva mjesta...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Tutorial za SuperNetflix https://www.reddit.com/r/croatia/com..._videa_i_kako/ EDIT2: Citiraj:
|
Evo me odlicno radi preko playstationa. Samo nema prijevoda i neznam moze li se kako aktivirati to jer mi nema smisla bacati novce, a tata bi nesto pogledao eventualno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U HT-u je start i dalje 1GB kao i prije 10 godina https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/promet Penzioneri koriste to ili 15 GB :D |
i onda plaču kad im stigne račun, jer su otkrili jutub :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li koji jednostavan način za puštati Netflix iz Kodi-a? Imam OpenElec + Kodi uređaj.
Jučer sam se registrirao i pustio jednu epizodu Elementary, izgleda zrnato iako imam 50/10 internet. Nisam nigdje u filmu našao mogućnost prebacivanja na HD, valjda imaju neke odvojene postavke. |
Citiraj:
|
Ja i dalje pljuga, slika u SDu izgleda kao da gledam na ekranu od vesmasine, net dobar http://testmy.net/db/ukbUrjmS6.R4lMw59Kn
|
Citiraj:
Probaj ostaviti par minuta neki film/seriju (noviju npr Narcos ili Marco Polo), meni kad krene bude loša slika 420p ili čak i 368p, ali nakon 30sec 720 i nakon minutu-dvije ide FULHD 1080. (Imam net 10Mbit). Govorim za TV Sony 50W656, nisam iskreno probao na PC-ju, kažu da ima dosta veze i o browseru. |
Puštajte Netflix iz IE, jedino mi je tu HD. Probajte...
|
Citiraj:
Probaj u "app storeu" svog tv-a promijeniti regiju. Na mom philips tv-u također nisam imao netflix app i slučajno skužio da mi je app store u HR regiji. Promijenio na USA i opet nema netflix app. Tek kad sam na UK stavio bilo je. |
Nema sta nisam pokusao, otkazao subscription, neda mi se s ovim zayebavat. Za jedno pol g, g dana dok sve popeglaju i ubace titlove, budem probao opet.
|
Ne znam jeste li čuli, ali ovo su loše vijesti za one koji koriste VPN i slične načine za pristup Netflixu:
"In coming weeks, those using proxies and unblockers will only be able to access the service in the country where they currently are," http://www.cnet.com/au/news/you-can-...ontent-abroad/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima dobrih naslova samo steta sta san vecinu vec pogleda, al inace sadrzaja jako malo
|
House of Cards dosao na nas Netflix
|
Iskreno, nedostatak hrvatskih titlova na Netflixu mi nije nedostatak već prednost jer sam alergičan na loše i polovne hrvatske prijevode. Također, iako trenutno ima manje sadržaja nego pickbox, netflix ima jednu veliku prednost a to je i sadržaj preko cijelog ekrana. Starije serije i filmovi na pickboxu su isključivo 4:3 što zna biti poprilično iritirajuće na 40" 4k monitoru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da nigdje ne kaže da je 600x480 vec 4:3 a ne 16:9? |
Pa dakle na pickboxu su emitirane u originalu. Dok netflix očito izreže dio slike gore i dolje da bi popunio cijeli ekran.
A to koliki je monitor i koja je rezolucija istog je potpuno nebitno u cijeloj priči. |
Citiraj:
Ako ista serija na Pickboxu ide u 4:3, a na Netflixu u 16:9, to je vjerojatno znak da Netflix ima "noviju" verziju koju je studio (kvalitetno ili nekvalitetno) konvertirao u omjer 16:9 kod pripreme materijala za HD TV/Bluray, dva primjera koji mi sada padaju na pamet su Friends ili prvih pet sezona Buffy the Vampire Slayer. Obje su televizijske serije naknadno dobile HD/16:9 tretman, a o (ne)kvaliteti toga ima tone primjera na netu jer je kadar proširen, pa se povremeno s lijeva i desna vidi oprema, predmeti i likovi koji nisu trebali biti kadru. |
Ima li još netko problema s kvalitetom slike danas? Pustio sam House of Cards S1:E9 i ovo je slika koju dobijem. Probao sam još pokrenuti Jessica Jones S1:E7 i par filomva te slika izgleda jednako loše. Pustio sam seriju u Chromeu, IE-u, Edgeu i Netflix app-u, ali nema nikakvog pomaka.
Uvijek stavim da mi je bitrate na najvećoj ponuđenoj vrijednosti. Imam onaj paket u koji je uključen HD, a internet je 50/10. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I meni je od ponoći sve po starom, pa sam uspio pogledati cijelu prvu sezonu do kraja :)
Mislio sam da je problem možda negdje na mojoj strani, pa da to mogu nekako riješiti, ali čini se da je bila samo neka privremena smetnja kod njih. |
Uglavnom imate za netflix(meni) odlicnu ekstenziju za chrome/operu: Super Netflix
https://chrome.google.com/webstore/d...pllicjebblphoc Funkcionalnosti: Biranje kvalitete reprodukcije Custom Subtites(samo dfxp format), gašenje forced titlova Promjena servera i još neke funkcionalnosti, radi samo u html5 playeru |
Jel ima neko iz njemacke da koristi Netflix ? ubiti kako to funkcionira...gledo bih neke filmove i serije a posto je ovdje torrent zabranjen trazim nacin
|
meni ne radi više proxy/vpn, geoblocka me
|
Jel ima na lokalnom Netflixu Simpsoni i Futurama?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |