![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Free...
*Cut The Rope: Experiments (Russia-India) *Cut The Rope (U.S) *Runtastic (China) *Amazing Alex (United Kingdom) *Insider Pro (U.S.) *Angry Birds Space (United Kingdom) *Angry Birds Star Wars, Star Wars II (USA) *Angry Birds and Angry Birds Rio ( EN) *Angry Birds Seasons (Tajlania) *Pencil Blade (USA) |
full list (from USA / India / Czech Republic)
AB Original AB Rio AB Space AB SW AB SW2 AB Seasons Amazing Alex Cut the Rope Cut the Rope Exp Insider Pro Instaweather Pro Pencil Blade Premium SkateDog Splashtop Personal Wheres my mickey from china – runtastic pro pocket file manager Skidajte dok je besplatno :goood: |
pocket file manager nije besplatan ali demo je
|
Citiraj:
|
Kako onda?
Moram ja negdje ugrabiti :) Preko mobitela? |
|
Citiraj:
|
Nadam se - Pro Cam nije imala taj problem.
|
Pro Cam ima bug na L920. Navodno titra ekran. Prebacim na Nokia Cam i nema problem
|
E to sam znao doživjeti, onako na rubu lagano titra ekran, kao da je refresh time bio manji...
Od kad sam stavio Nokia Camera problema više nema. |
Nextgen Reader je besplatan (24h), RSS Reader za one koji ne znaju :goood:
http://www.wpcentral.com/nextmatters...en-reader-free |
Updatean Viber, no i dalje je spor. Whatsapp puno brzi
|
UC Browser dobio update (na 3.2), ko raketa ide :D
http://wmpoweruser.com/uc-browser-3-...s-phone-store/ |
|
|
Prelijepo izgleda Vine. Do kraja mjeseca i IG kažu :)
|
Kakav Instagram kad 6tag uber alles :)
|
Citiraj:
instaliro sinoc sluzbeni Vine... non stop "Loading..."... na 6sec sve radi ko podmazano :) naravno prednost sluzbenog app-a je sto je video upload besplatan.. na 6sec se placa jednokratno nekih Ł1.29... ista stvar i sad 6tag-om... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
prebacis si regiju na UK ili US.. sta ti vise pase i u Wallet-u/Novčanik-u ti se pojavi PayPal kao moguce platezno sredstvo.. kad te pita adresu izmisli neku postojecu UK ili USA, nebitno sto ona nije ista kao i tvoja PayPal adresa.. jer tu adresu ne saljes PayPalu nego samo Microsoftu... ja ti imam ovako: Citiraj:
inace imas i ovu stranicu https://commerce.microsoft.com tu mozes mjenjat i postavljat nacine placanja za svoj MS racun... Citiraj:
@RudyHuyn stanca nadogradnje na tjednoj bazi (nekad i 2 put tjedno).. svaki put bug fix i pokoji novi feature koji official app nema... pogotovo 6tag ;) |
Ma Rudy Huyn je najjači dev, koju on app napravi nema bolje, čak ni službene. :care:
|
Citiraj:
inace nadogradjen je Nokia Drive(+).. od novih featura je taj da pamti gdje si parkiro auto i onda te navodi do auta preko Here Maps-a i LiveSight-a :goood: stvar radi cist ok, provjreno :D nadogradjena je i Nokia Camera za PureView Lumie... |
Camera donosi snimanje u DNG formatu na 1020 i 1520
|
Meni ga nema ponuđeno u settingsima. Lumia 1020 je u pitanju.
|
Black update moraš imati
|
Citiraj:
|
Ovako, pokušavam napraviti update Here Drive+ i ne mogu. Sysapp pusher mi pokazuje kako mi je nadogradnja dostupna,a vidljiva je i u trgovini. Promijenio sam regiju u SAD i upisao ove proxy postavke:
Proxy: 117.135.139.179 Port: 8888 Country/Region: USA Kad pritisnem za instaliranje aplikacije pokazuje mi kako aplikaciju nije moguće instalirati (piše neka greška 00000xxnešto ili mi pak piše kako se aplikacija ne može instalirati u mojoj regiji (iako sam promijenio regiju i ponovno pokrenuo mobitel.) Savjet? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u mobitelu, kad se spojiš na wifi, onda odeš u postavke wifi-a na koji si se spojija i tamo staviš proxy.
|
Na Lumiji 520 to ne radi, probao i ovaj novi proxy ali bez uspjeha. Samo loada Store u beskonačnost.
|
Citiraj:
|
Probao sam i preko toga - ne radi. Učitava neko vrijeme Store (loading u status baru) i onda baci error, kao da nema mreže.
|
Meni se to desi ako sam WIFI-jem spojen na ruter koji je na Optimi.
Na T-Hitleru sve radi savršeno. |
Vidiš vidiš, moguće jer smo isprobavali spojiti se na WiFi u kafiću, na faksu i kod frenda koji je na Optimi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |