![]() |
Citiraj:
Mislim da bi im kombinacija luiz-silva bila ubojita u obrani. :) I ne nije mi jasno kaj će Mark u CFCu...čovjek ima 40 godina. :D Nije konkurencija čehu ali ni blizu. :) 31 godina koliko ih čeh ima nije puno za golmana. :) Citiraj:
Da fakat im je bio loš Ibro. :p Mogu mu reći hvala. :) Mrmlj njega bi bilo dobro vidjeti u PL. :D |
Navodno je Bartra premlad jos za prvu postavu, ali da im treba kvalitetan stoperski par, treba im. Luiz je izrastao u trenutno ponajboljeg stopera na svijetu, dok se za silvu vec sve zna. Oba su pun pogodak.
A ibra je vrhunski igrac bez sumnje, ali je stetan za ekipu, i mislim da mu ne odgovara sustav sa jednim napadacem... njima treba paker tipa cavanija ili falcaa, koji ce iskoristi pastorea ili lavezija. A sto se djedice tice, ne kuzim. Pa turnbull je vise nego dostojnazamjena cechu oO |
Alcantara prema dosta medija pred vratima Bayerna
čak i Pep danas na presici izjavio da je jedini igrač kojeg želi dovesti Thiago |
svasta
pa koji vrag ce im jos veznjaka mislim da bi mu bilo pametnije da krene put manchestera |
možda želi surađivati sa Pepom :)
|
I kaj velite na friski transfer..jedvaj romanista?
|
S financijske strane fantastično :)
|
http://www.nogometni-magazin.com/new...ranto_eng_news
Ide ovaj šta grize papa , ionako taj Liverpool je osrednji klub. Davno su prošla vremena 2005/2006. godine ako se ne varam kad su bili među jacima. |
ma on je isto panjina kakve nema, prvo govori jedno pa drugo, ono nemoze igrat vise u engleskoj jer ga tamo svi mrze, i onda odjednom izjavi da bi volio igrat u arsenalu :hitthewal:
nakon svega sta je liverpool pretrpio radi njega i svaki put stao uz igraca, on im ovako vraca trebalo bi ga utrampat madridu i tamo ce se lipo uklopiti s svim onim preplacenim i umisljenim zvijezdicama sto ce biti zalostno ako ga se rijese jer je on jedini igrac prave klase u liverpoolu,imaju par dobrih klinaca koji bi mogli biti izvrstni za par godina(sterling/coutihno/sturrige), stevica je dobar, al nemoze on jos dugo pratit sve to |
|
|
Strašno pojačanje!! Nemogu vjerovat da ga je barca pustila.. Pa to je dragulj. Strašno. Šokiran sam!
|
Nije Barca imala izbora, imao je izlaznu klauzulu od 18m i imaju srece da su izmuzli 25m, jer Bayern nije htio narusiti odnose te placati poreze na takav tip transfera.
|
Fenomenalan igrač. Sigurno će biti najbolji veznjak svijeta za godinu dvije. Nešto mi je tu čudno, nema šanse da bi se Barcelona samo tako riješila njega, pa znaju ga i prate njegov razvoj godinama. Siguran sam da ima neka shema tipa da će Barcelona imati pravo prvokupa nakon par godina i slično.
Uglavnom strašan potez Bayerna, sad imaju stvarno mega ekipu :D |
ovo je očito investiranje u ekipu za naredne godine :D
uglavnom, fenomenalan transfer :D |
pep i thiago = gg :)
|
Mega ekipa. Samo je veliko pitanje tko će igrati.. Stalno imam osjećaj da bolji sjede na klupi. Šteta što nogomet ne igra jedno 15 igrača po ekipi. :)
I želim puno sreće Pepu.. Eto mu prilike da pokaže da je zbilja veliki trener. Neka ponovi prethodnika.. |
Citiraj:
a sad da bolji sjede na klupi, relativa, ovisno o tome koga smatraš boljim, a koga lošijim :) |
Ma igrati će svi, duga je sezona. Pep će sigurno opravdati povjerenje.
|
Pa to sigurno, ovo je sad sezona sa najviše utakmica za njih (34 u ligi, CL, kup, FIFA WCC, Superkup njemački i europski itd.) i još s obzirom da je iduće godine i SP, bit će zgusnut raspored
rotacija je u tom slučaju sve, zbog toga prošla sezona i je ispala onak dobra jer je Juppko rotiral svaki puta između CL i BuLi |
Covjece, Diname nemre zabit ni ovim amaterima..ak ovak nastave drugo poluvrijeme ne bu nis od LP
|
ima li negdje golovi?
|
|
Citiraj:
Super tekma. :) Bravo za dinamo. :) Vidim da je Cavani otišao za PSG. :) |
Ovaj El Soudani je fakat dobar, kolko god da su ovo bili, u svakom dodiru s loptom se vidi da je majstor.
Izgleda da je po pitanju napadačkih pojačanja ovaj put ćorava koka nakljucala zrno :D Jedino ne znam kako će protiv jačih ekipa, jer ovaj cijeli vezni red izuzev Ademija praktički ne igra obranu. I ovog Addya treba vidjet u jačim utaklmicama, ovdje za obranu nije bilo posla. Bez obzira na pojačanja, tako dugo dok tu igra Ibanez ne možemo govoriti o ozbiljnoj momčadi :D |
pitanje je kolko do prodaje crnca :D mogli bi neku kladaru nabacit
|
Hajduk danas u skladu s očekivanjima realnog dijela poznavatelja nogometa. Limitirana i jedna i druga ekipa, ali je ipak Hajduk trebao dati još jedan gol. Međutim tužna činjenica je da i ako Hajduk prođe u idućem pretkolu bi mogao gadno nastradati ako ovako nastavi.
Rijeku i Lokomotivu nisam gledao ali po rezultatu je fantastično! :) |
Da, zapravo je Lokomotiva napravila odličan posao, kad se pogleda da Dinamo Minsk već igra ohoho u prvenstvu. I još je Lokomotiva fulala penal!
Rijeka očekivano čisto pobijedila, a Hajduk se očekivano namučio. |
|
LoL, eto nam opet onih Šerifa. Gazimo ih ko' plitak potok, ako konjušar Mamić ne proda Sudanija već poslije pretkola :D
|
Žao mi je vilanove na ljudskoj razini, ali kao trenera stvarno nije jer je uzasan.
nadam se da ce nac nekog sposobnog sad, a ne da ce uzet jordija rouru ili tak nes :/ treba autoritet za messija i neymara |
Trebaju uzeti nekog tko je igrao u barci, ostao legenda, a meduvremenu je postao trener. IMHO.
|
luis enrique, ali ne zeli doc dok je sandro direktor :)
|
Citiraj:
dalje, sumnjam da bi se rijkaard vratio pod rosselom... |
Citiraj:
kaj se toga tiče, najviše se za mjesto trenera spominju Luis Enrique i Bielsa |
Dinamo zgazio uvijek neugodne Luksemburžane a vi trkeljate o ciganima iz Barcelone.
|
Citiraj:
|
proigravanje Thiaga kod 2:0 :care::care: |
majku ti milu jebem kako ce bayern biti jak iducih x godina sad :S
mlada potentna ekipa, sve ono sto je barca bila + udarci iz daljine + igra iz prekida! biti ce festival nogometa sad u bayernu |
mene najviše napaljuje vezni red :D
Schweini - Thiago - Ribery - Robben - Kroos - Shaqiri - Martinez - Götze (kad se oporavi) ima tu mjesta za rotaciju :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |