![]() |
Ima li netko da je u alphi a ne igra mu se? Rado bih se dokopao alphe. svidila mi se ova dva vikendaška testa.
|
Acc je vezan za WOT i WOW. Barem moj.
|
Pošto sam potrošio dobar dio mladosti proučavajući bojne brodove, baš me zanima na što će ličiti :)
|
Čini se zanimljivo, ima tko invite code jer je Beta zatvorena?
|
|
Evo nešto se događa, makar bila i prodaja "na neviđeno" :D
link Ovaj njemački tierV ljudi hvale naveliko...onih par koji imaju pristup igri :fiju: Meni bilo dovoljno da kliknem "buy", kao pravi i nepopravljivi WG šopingoholičar...morao sam i brod dodati u kolekciju tenkova i aviona...Hijao vama ako ikada objedine igre, ni Putin nema šanse protiv ovoga što sam ja do sada nagomilao :D:D ... Khmm!...Amdejac? 'si živ? Igraš ovo još? :) |
baš sam sinoć prvi put zaigrao ovu igru :goood: čini mi se bar na pravu jako zabavnom :goood:
|
Naravno.
Nakon početne opčinjenosti Japanskim Batleshipovima, a fakat su nadmoćni prešao sam na Japanske Destroyere i igram samo s torpedima. Kakav Njemački tier 5? Njemaca još nema. SAmo Ameri, Japanci i dva ruska brodića. http://www.pohrani.com/t/3j/9E/1l3WEzWZ/brodii.jpg |
ja krenio s amerima :)
|
Žuti su imali najjače brodove u WWII. ;)
|
Ma nisam Putina tek onako spominjao....Ruski je brodić, nije Švabo, imaš pravo :D
Destroyer Gremyashchiy ("Gromoviti"):goood: |
ma nekako su mi se ameri an prvi pogled više svidjeli :goood: jel igra ko od vas world of tanks ili world of warplanes?
|
Pa imaš temu za obje igre :)
WoT smo preplavili, za WoWp sam poslan u izvidnicu i ne mislim se vratiti dok ih sve ne porušim sa neba :D Meni preodlična igra (ova druga) samo pati od manjka igrača što ju najviše i koči, uz činjenicu da je i krivulja učenja malo sporija...al' dobro, sada čekam brodove da uđu u OBT, napokon :) |
Igram sve.
WOT tier 10. Vozim TDove. U biti ne vozim. Kempam jer sam najpoznatiji kemper još od CoDa. :D WoWp počeo i stao. WoWs dotjerao do tiera 10, sad ponovno idem do tiera 10 ali drugu liniju. |
kreirao sam account za world of warships...
kako dobiti invite code ? probao bi ovu igru. sviđa mi se ideja napucavanja ratnim brodovima |
Igra je ušla u open beta fazu, možete je skinut s njihovog websitea (ako imate kreiran account).
|
ha... nisam više gledao njihov sajt otkad sam postao poruku...
definitivno ću isprobati |
Igra je zaraza teška :D
Dodajte me pa možemo skupa igrati ili kreirati diviziju: Neo_ST |
Citiraj:
|
noćas sam je instalirao, vjerojatno ću večeras prvi puta probati.
ima li u igri nekakav noob tutorial? ili moram tražiti po netu? EDIT: onda ni na mojih 1440x900 sa mojom grafom nebi trebalo biti problema, vjerojatno će te me vidjeti kao [PCE]pogi |
Jucer prva partija i odma izgubio zivce :D
Isto ko na wotu Ja tier 1, jos jedan lik tier 1, zadnji skoro full hp tier 3 protiv lika tier 3 malo vise od pol hpa. Ubije nas slabe i onda ga ovaj debil ne uspije razbit a mi ga skinuli na trecinu hpa, potopio 3 broda. :D |
Da, i? Nije ovo ko tenkovi, treba znat gadjat i manverirat. I ja sam poludio jer sam naletio na ekipu sta zna izmedju tvojih shotova kormilom smanjit il povecat razmak da ti cijeli rafal promasi. A kad si u BBu, pa 30 sec reload e to je frustrirajuce.
I nema gold ammoa....doduse imas HE al to je horror svoje vrste. Goris, izgasis se, sljedeci emtak, opet goris al je sad cooldown 2 minute...game over. |
Svatko sa malo mozga bi to odigrao kak spada... Ili bi ga flankao ili krenuo kad smo ovaj i ja napadali a smartass se sakrio i cekao da zginemo
|
Meni su destroyeri zajebani, najbrži brodovi (33kts) i ako torpeda pogode, rade najveću štetu, ali pogodi li te battleship...bye bye :D
Citiraj:
Ne pronalazi "pogi": http://www.pohrani.com/f/W/fb/3fIhfr...s201507031.jpg |
DD su i najveci problem, imaju mal sig range, dodje, ispali torpeda i ode a da ga ne vidis, pa kad te odjednom pogode, ko da si srcani dobio. Stealth mala djubrad.
|
Citiraj:
|
Koliko god je grindanje cruisera super i zabavno, toliko je BB grana dosadna i spora. Sa CA svako 6 sec rafal, pa ako promasis pucas opet, sa BB 30 sec, proamsis, cekas 30 sec, opet promasis...i sve tako. Da ne govorim da te bilo tko sa kurcem od kalibra pogodi s HE i zapali i to sekund nakon sta se popravis, uglavnom, BB grana je frustrirajuca.
|
Citiraj:
sad sam skuzio da sam već prilikom registracije već upisao nick. iskoristio sam nick iz BoomBeacha: "AdmiralMiki" hahaha |
Debilna igra... pardon, debilni developeri... nema opcije za invert mouse... uninstall...
|
Instalirao oko 1... Sad je 5 ujutro.. God dam zaraza... Otkljucao Chestera i mislim kad se sutra probudim da se ne micem koji sat od ovog :D
|
Igrao danas. Igra je pravo osvježenje inače igram đapaneze još malo pa Myogi.
Treba se naviknit malo na BB cruiseri su puno mobilniji .... |
Ides na Kongo vidim, Myogi je uzas od BBa, tureta naprijed, 2 nazad. Grind sa njom je ocajan.
Ja sa zutima igrao sa BBom, stao na Myogiu. Odem na cruisere, ide super, brzi, upravljivi, odlican RoF....dodjem do sadasnje smrti od cruisera, Furataka tier 5. Reload ko u BBa, rotacija turete ko u BBa, dmg ko u cruisera... koji je idiot ovo napravio. |
Da i meni je lakše igrat s cruiserima mora cu poradit na taktici s bb-ima.
|
Ma levelanje cruisera je lako, pucas brzo i imas masu hitova, nerjetko sam i do 200 pogodatka imao na druge brodove, dobijes love i expa tonu. Sa BBom sam izludio, opalis, ako sta dmga napravis-napravis, dobijes upola expa jer imas samo 3 topa i reload od pola godine, al da se zna potrefit borba gdje je samo dukeout, zna.
Al BB je mamac torpedima od destroyera i aviona, em te zapale u 2 udarca..pa se izgasis, pa je odma sljedeci shot iz pracke koji te zapali i onda goris i gubis hp pola dana. Stvarno su usrali motku sa HE municijom i vatrom. |
Ma kad otvorim Myogia vjerojatno cu nastavit grinda cruisere i DD jer omjer W/L cruisera od jucer mi je 7/3 a BB 1/10 :D
|
Ja hocu Kongo-a, al grind je ubitacan. 20k expa, ako dobijem 500 po rundi, sretan sam. A stavlja me u partije sa Arksansas i Wyoming klasom sa 6 tureta il New mexico klasom sa 4 turete po 3 topa. Kontra toga je Myogi nula.
|
Citiraj:
|
Meni je sad oko 18.5km. Iako pise 15ak, sad ti budi pametan.
P.S. - jel jos tko ima framerate dropove? Ide 50 pa 10, pa 50 pa 20, gledam youtubere, i njima varira FPS gledali nebo/more ili akciju...sasvim nebitno. |
Igra tko trenutno? Nek me doda,Smoki_Gs
|
Dodajte i mene, Cadenzza
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |