![]() |
dokle bi vi isli sa clockom sa Leadtekovim stock coolerom koji dodje na grafickoj..
morao sam modati bios i sad je na 1.2V ...otkljucano 12/6...430/880 ..no to nije kraj..ide jos dosta gore..bojim se da ju ne sprzim... inace temperatura je nakon dugo igranja 58C ....cujem da smije ispo 75 biti...nooo..ne znam dal memorija moze kihnuti bez boljeg hladjenja....A ne da mi se sad kupovati dodatna hladjenja i mjenjati to... EDIT... ipak sam morao smanjiti memoriju na 830 jer mi se u 3dMarku 2003 na onoj Mother nature zna tu i tamo pojavit neka crna crta u trenu pa nestane... zato sam spustio i jezgru na 400 jer nisam vidio neki znacajni pomak u odnosu na 400 i 430... |
Citiraj:
Normalno.;) |
hmmm...zanimljivo da iako je i memorija i jezgra dosta otilsla gore....meni daje manji 3d MARK!?!?!?!?!
|
možda ti se pregrijava pa spušta takt??
|
Citiraj:
sad po tome mislim da se ne pregrijava....hmm..il se varam?.. |
pa onda nebi trebalo se pregrijavat.. neznam šta je onda...
ja imam istu i otključao i clocko malo.. može možda i više nisam ni probao stavio sam od oka i radi... a temp mi je isto od 54 do 62-63 tu negdje kad izađem iz igre piše 61 tako da pod opterećenjem je vjerojatno stupanj ili 2 više... |
Koliko je pouzdan atitool artifact test? Vrtio mi se jucer blizu 3h
bez beda i to sa 16/6 i 300/700 taktovima. Mogu li biti siguran da su mi sve pipe ispravne? |
a valjda jesu.. probaj 3d mark 05 vrtit i gledaj sliku ako nema artefakata nekih ona su vjerojatno ok pipe.... najbolje je ako u igrama koje igraš ne vidiš nikad neke čudne pojave onda možeš smatrati da su pipe ok i ostaviti ih tako...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |