![]() |
juče dobio mail da je stigao miš i da odaberem kad želim dostavu, odabrao danas, i evo u 9:30 overseas zove da stiže.
U subotu popodne naručen, danas ujutro stigao(sa europskog skladišta), ja zadovoljan kupovinom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jbg, valjda sam naletio kad ih nisu imali na lageru .. |
Ja sam ovu trgovinu otkrio prije koji tjedan i po meni su neozbiljni i neprofesionalni. Slao sam prvo 2-3 maila i svi se vracaju, uopce im mailovi ne rade. Onda posaljem na neki treći mail i odgovori tip da im kao ovi drugi ne rade !?!?! pa miči ih onda sa weba mislim si.
Imali su povoljno i5 3470 i dok sam čekao još neke odgovore od njih odjednom taj više nije dostupan tj. više znači neće biti u ponudi. WTF ? Pa nije to procesor na izlasku. Uglavnom, nepouzdani , itd.... |
Jel ima itko iskustva sa placanjem preko R1 racuna, virmanski... Znate li vi koji ste narucivali na kucnu adresu jel bilo moguce to platiti preko R1 racuna ili kako je funkcioniralo?
ili da se bolje izrazim, kad se narucuje na adresu, kako se placa? |
Ja san platia pouzećem, nisan se ni raspitiva za druge načine.
|
Naručio telku koju nitko nije mogao nabaviti niti imao na lageru, ono to vam je stari model to neće više dolaziti i slično...
Naručio, čekao 8 dana kako piše na stranici i slijedeći dan ga dopeljali, platio pouzećem. Jedini mali minus ide na upisivanje poštanskog broja nije bilo odabrati mjesto Velika Gorica samo okolica pa morao zvati. Inače su jako ljubazni, zvao gdje je pošiljka i nazovu oni overseas i potom mene da dolazi uskoro i za koji sat evo tv-a. Dobru foru imaju, ako cijena skoči plaćaš po naručenoj, a ako padne plaćaš manju. Ja zadovoljan. |
Dakle evo ako neko bude imao isti ''problem''. Pitao sam sta je sa virmanskim placanjem, rekli su da kada narucim da u komentaru stavim da zelim virmansko placanje i da ih po narudzbi nazovem i napomenem im...
|
Citiraj:
Ajd, puno je jeftiniji nek u drugim dućanima, tak da im djelomično opraštam! Nadam se da sa sljedećom narudžbom bude to puno brže.. |
Ovi ne dozvoljavaju plaćanje karticama online koliko vidim? Slao sam im mail ali nitko ništa ne odgovara, a na samoj web stranici nigdje nije jasno istaknuto koji su načini plaćanja
|
ode samsung na 699
|
Citiraj:
|
Dugo im je tribalo...
|
najeftiniji
http://www.edigital.hr/Pametni_telef...&partner=10001 drugdje 300kn skuplje kako to uspijevaju uopće ? a tobože web shopovi imaju malu maržu :fiju: |
Zato što ne uzimaju robu od naših uvoznika (msan, asbis, microline...).
|
Citiraj:
:respekt: |
Iz njihove ponude se da zakljuciti da uvoze izvana, jer imaju hrpu proizvoda što nije bilo kod nas ranije, a i cijene su im dosta niže i od web shopova koji rade za minimalnu maržu.
|
Ma šta ima vridu i te cijene kad nisu u stanju niti na jedan mail odgovorit...
|
Citiraj:
@svi oni uvoze robu . na asus matičnoj piše da su oni uvoznik i 36 mjeseci garancije :) . za i5 3570k i 1500kn nisam gledao dalje trgovinu :D . |
Ma nemam pojma u čemu je stvar... Znam da imaju nekoliko mailova i na svaki sam im poslao upite o plaćanju i još nekim pitanjima oko ponude i nikad na niti jedan nisam dobio odgovor
|
..nazovi ih najbolje...zasad su susretljivi preko telefona :)
|
meni je stigao rat 5 od njih prije par dana. ali nažalost miš mi ne paše pa ću ga možda prodat...
|
Sto ti ne pase kod rat-a ?
|
Jako je plitak, normalni miševi su više izbočeni prema gore ovaj je dosta ravan...
|
Vrati im ga nazad. Obzirom da je kupljen na daljinu, imaš 7 dana vremena od dana kupnje da ga vratiš i tražiš povrat love.
|
Neću vraćati proizvod koji je ispravan i radi kako je specifcirano, ovo je osobni odabir kako mi miš ne paše.
Ne bi bilo fer, znam da zakonski mogu ali ne bi bilo fer. |
Imaš pravo vratiti ga bez da išta objašnjavaš, što znači da važi i to da nisi zadovoljan njime bez obzira što je ispravan. Ako nećeš, ok, tvoja odluka, ali onda se pomiri s time da ćeš popušiti lovu kod prodaje.
|
Re: Extreme Digital online shop (iskustva)
Citiraj:
|
Sve je to divno, krasno, bajno, ali ima on još trošak za slanje dopisa (desetak kn) + čekanje povrata novca do max 30 dana. Vjerujem da ga može prodati na njuškalu. I pri tom si vratiti troškove miša i dostave. :D
|
Jel se može dobiti ikako ove iz ED na telefon?
Pokušavam cijelo jutro provjeriti informaciju s weba da li imaju ili ne koji SSD na lageru no nema šanse da ih se dobije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel se mogu onda kod njih kupiti ove stvari za koje piše da nisu raspoložive? Dođe li to izvana?
|
Citiraj:
|
Je li neko narucivao a da ne plati odmah karticom prilikom narucivanja? Mene zanima varijanta placanja gotovinom i preuzimanja direktno u radnji, old fashion way. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
..narucis preko weba, odaberes osobno preuzimanje i lijepo te kontaktiraju preko maila a nekad i moba da je proizvod stigao i da mozes doci po njega (u slucaju da nemaju taj proizvod)...kad dodjes platis i nosis kuci proizvod... inace, ako vidis na webu da je dostupan, nazovi najbolje pa provjeri ili ako si blizu jednostavno dodjes u trgovinu i to je to... |
Tako ce onda i biti. :)
|
Šteta šta ne stavljaju podatke o dužini jamstva uz opis/specifikacije pojedinog proizvoda.
Znači mailom ili telefonom, pa se molit da bude odgovora. Doduše uz onako niske cijene (u odnosu na naše web lihvare) treba malo i zažmirit, na pojedine nedostatke. |
Naručio prek neta, sačekao par dana i otišao osobno preuzeti, dečki zasad tamo turbo ljubazni, uglavnom, izašao vrlo zadovoljan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |