![]() |
|
To je odlično, znači probat ćemo novi PES već krajem 7. mjeseca. :zdero:
|
Prvi puta da sa željom iščekujem PES. Baš me zanima taj novi enđin. Nadam se da će biti poboljšanja u svim segmentima.
|
Konami pre-E3 show event http://www.peseditblog.com/2013/05/k...-show.html?m=1
|
|
trailer
gameplay |
Gameplay za PES počinje u 1:04:30 :) Btw. lijepo sve to izgleda, ali ne vidim neku preveliku promjenu, i taj novi engine..
|
Animacije igrača su dosta popravili, to se vidi iz aviona... No opet pričamo o Konamiju tako da ne dižem očekivanja sve dok ne krenem skidat demo.
Evo za prisjetit se trailer za PES4 kako je izgledao, te kako je ta igra izgledala na kraju. :D :D :D |
Citiraj:
E da, kako je to nekad izgledalo :) svaki novi je bio revolucionaran :) |
Još jedan gameplay video, Bayern vs Bayern. :D
Meni ovo za sada liči na težu mješavinu PES-a i FIFA-e 12, a i napokon je riješeno kretanje igrača bez lopte, mnogo mi se sviđa. :zdero: |
Game Features
|
U ovo će biti zakon! Sviđa mi se što kod slobodnih vidim onu putanju lopte! I ona opcija za 3 igrača da stvorim neku akciju, jako dobro!
|
Provokacije... :D Treba dočekat sad demo jer mi 13-ica sad izgleda preloše nakon ovih gameplay videa.
|
|
Ovo izgleda zanimljivo...
|
|
Još jedan PES gdje ću isključiti komentatore... 80% frustracija je radi njih :D
|
The release of the game will be preceded by a playable demo, which will be available from September 11th on PS3 and the following day for Xbox 360.
PES 2014 will be released for PlayStation®3, Xbox 360® and Windows PC on September 19th/20th. Versions for PlayStation®2 and PSP (PlayStation®Portable) will follow. |
|
Yebe mi se za kisu, samo da fixaju glupe stvari u igri i da bude dobar gameplay.
|
evo probao sam demo jednu utakmicu. Mislim da je to demo sa gamescona.
Polako ovaj PES sve vise pocinje liciti na fifu. Igra je dosta usporena, cini mi se, i dosta realnija. Lopta se ne lijepi za igaraca vec slicno kao i kod fife zna bjezati. Kad odigram jos koju tekmu javim dojmove, ali ukratko sve blize i blize fifi |
Gdje si našao demo, leakan ili? Za PC ili konzole?
Može i na PM... |
Slobodno podijeli s narodom!
|
Na konzoli zasada samo, makar kazu da je to neka rana verzija dema. makar nebi me cudili da istu verziju puste za dva tjedna.
|
Citiraj:
|
Evo igram službeni demo nekoliko dana na PS3. Grafika je dobra, animacije su vrhunske, koliziju su u prvom izdanju napravili bolje nego što je onaj Impact Engine sada u FIFI, ima stvarno puno poboljšanja... No igra je dosta sporija i teže se stvaraju šanse, što je imho dobro ali kad se igra tekma na 5min (demo) to je problem. Za sada sam dosta zadovoljan, možda sam čak i očekivao nešto više, s tim da ekipa po netu govori da to opet nije finalni kod i da su finalnu verziju još dodatno uštimali.
|
Citiraj:
|
lol
p.s. jel se moze u tom pesu igrat ko u fifi onaj roleplay nacin kad uzmes jednog igraca i samo s njim halas cijelu tekmu? |
Može.
|
PES 2014 dostupan od sutra 19.09. u gameshopovima u Hrvatskoj, a koliko vidim već danas u privatnim trgovinama. Uživajte :chears:
|
Citiraj:
morma ovo probat mozda mi sjedne za tu i tam bacit. |
dostupna je i verzija svima dobro znana :D
|
Ima li Dinama ove godine?
|
Ermm, prijatelj i ja smo danas zaigrali iz znatiželje malo, i onako, ostali smo ravnodušni. Ali uvijek je to tako, svaka promjena se teško prihvaća, ali onda kad sjedne, dobro je. Način igre je dosta drugačij, fizika igrača i njihovi dueli i kretanja, fizika lopte je potpuno drugačija (na neki čudan, bolji način usudio bih se reći). Također, igra je osjetno sporija i igrači su nekako inertniji, kao da su teži se doima, sve ima nekakav delay kad se igra.
Pozitivna strana, čini mi se dosta optimizirano i nezahtjevno (leti na 20% Gpu opterećenja), a loša stvar, trava izgleda nekako puno lošije. Kao da je zamućenija i tekstura s manje poligona nego u 2013, samo je nekako "jeftino zelenija". Long story short, trebat će privikavanja :) |
Eto, odigrao 4-5 tekmi.
Pros: - fizika - realniji dueli i brzine pojedinih igrača - neke finese pri dizajnu igrača Cons: - hrvatska reprezentacija nelicencirana nakon nekoliko godina (opet Plikoso, Olenbe i slično) - grafika trave, navijača, tribine izgleda kao da je kopirana iz PES-a 3, a ne da je next-gen igra - neke gluposti su ostale, kao npr dodavanje u for koji na najtežem nivou uvijek ide točno u noge zadnjem branilu suparničke momčadi Overall: lošiji nego 2013 dok se neke stvari ne ispeglaju i dok Smoke team ne napravi neki kitserver patch jer je ovo katastrofa što se licence tiče. Kameno doba. |
hmm meni se nekako uspjelo instalirat na francuskom, i stavio sam sve english ali kad upalim ono na početku bude na francuskom, dok ne dođe u menu (''ona'' verzija igre)
|
Citiraj:
|
znači riješio si, HOW, može i pm da ne drobimo
|
Ma kaj, odeš u OPTIONS. I tamo odabereš System settings (tak nekak) i imaš pod sound, Ingame language i Commentary language. I tamo prebaciš na engleski.
Osobno, ja ga ne igram dok se Smoke patch ne pojavi :D |
i kad golman ispucava nemrem micat onu liniju lijevo desno jer mi ne rade ''gljive'' na PS3 kontroleru :/
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |