![]() |
Citiraj:
Digla se buna u vezi T-coma na njihovom forumu, ali navodno će se moći pratiti live stream na SPTV web sajtu. Čini se da Peter Windsor ima novi show; The Racer's Edge |
nema baš sveze, no nema ni neke prikladnije teme
|
Počinje :goood:
Fotke: 2013 Australian Grand Prix build-up in pictures Formula One Arrives In Melbourne 2013 Australian GP - Thursday in Pictures Za vrijeme utrke F1LT & F1 on Twitter i poslije utrke Team radio Podcasti za slušanje: Technical Word of F1 2013 with @ScarbsF1 JA on F1 Podcast #1: Hamilton, Perez, and Honda’s possible return to F1 BBC Formula 1 I za kraj mladi Ferrarijev kamp za buduće mehaničare :) |
ima li jos luđaka budnih u ovo doba noci koji prate prvi trening?
|
Citiraj:
Gledam HD super slika |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako mi se čini Hajdi je super brza. Izgleda da će RB opet za nijansu biti ispred ostalih. U odnosu na prošlu godinu im se primakao Ferari. Više će mo znati sutra ujutro (kvalifikacije). |
tesko da ce nastaviti u ovih sat vremena......... ali ajd, dosta sam i vidio u prvim kvalifikacijama :goood:. najljepsi meni - sauber ferrari.
|
Vjerojatno će uskoro ubaciti u box osim promjene guma i promjenu pelena!
|
Nadajmo se sutra boljem vremenu 01,00 po našem, inače će skršiti sve bolide do utrke. Ja sam pratio vrem. prilike pa nisam igrao kladu
|
steta, ovo bi bio jako dobar startni poredak
nakon nastavka kvala opet ce sve biti po starom, vettel naprijed, a ostali kako im bog dao |
ljudi jedno pitanje torrent stream, di vidim ili di nadjem listu streamova, odem na njihovu stranicu i stisnem playlist u onom playeru i tamo bih trebao dobiti trenutno streamove. Ili sam ja nesto opako pobrkao :)
Trazim te Acestream ali ja nigdje nevidim linkove, na koga se mogu nakacit :) EDIT: nasao sam par kanala preko njihovih facebook i twiter stranica... |
Ja isto nisam imao sreće. Šta god nađem, steka. Pokušao gledat, za test, Filipovića i štekalo nolesno. Osuđen sam na Prasička i reklame. Ne moram ni spominjati Nevenove gume :).
|
Re: F1 sezona 2013
ujutro ti stavim linkove sto sam nasao...mrsko mi preko moba kopat
|
Imate na balkansport.info HD stream
|
http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
sve je ovdje, malo glupo posto nije nitko naveo na njihovoj stranici...ali ovdje pisu ace stream-ovi i bitrate |
Probudim se, kavica i sjetim se da je trka. Upalim telku, Sportska Tv i vidim Kimi 1., Alonso 2.
:D |
bravo kimi, bravo lotus, bravo ferrari. bravo i sutilu osim sto ove najmekse gume su kod njega ispale katastrofalno lose..........
mercedes podbacio nekako. hamilton je bio u gornjem vrhu vozaca, ali nikako ono, prijetnja. mclaren je skroz podbacio, ako sam ih vidio par puta u utrci....... webber zaspao na startu, ali generalno i on ok skupio bodova. no lotus i ferrari, uz RB, ce krojiti ovu sezonu. mozda mercedes proradi bolje, nadam se i mclaren, ali po danasnjoj utrci bas i ne :). danas kimi i alonso definitivno najbolji, bolidi su im odlicni, voznja obojice odlicna, zasluzeno prvo mjesto kimiju i alonsu drugo. ovo iza mi je nekako manje vazno, vettel prijetio prvih 5 krugova sa novim setom guma pa nestane, massa isto tako negdje.......... i da, dobra utrka. nije najbolja, prvih 20 krugova puno bolji od ostatka utrke, no ja zadovoljan jer nema sanse da ce biti dominacija RB-a ili jos nekoga ponekad. lotus odlican (barem u rukama kimija), jedva se ceka sljedeca utrka :goood:. |
Ne može bolje, Kimi je rasturio ostatak.
Mclaren me užasno razočarao, ipak sam misoo da će biti nešto konkurentniji |
Citiraj:
|
jos je rano za prognoze
Kimi je demoliral konkurenciju ponajvise zbog cuvanja guma koje mu je Lotus omogucil Massa i Ferrari nisu bili nimalo losi - mozda bi i Massa bolje prosal da nije imal sugavu strategiju ulaska u boxeve Sutil je bil dobar dok mu se SS gume nisu pocele raspadat Mislio sam da ce ovo opet biti dominacija Vettela, ali hvala Bogu pa taj RB jede gume, vidi cuda da je i Newey negdje fulal Bianchi je samljeo caterham i momcadskog kolegu Grosjean i Mclareni toliko losi da nisu vrijedni spomena Williams isto Webbera pod stare dane treba ucit kak se starta Mercedes je u q3 i u utrci malo razocaral |
Ima li netko link gdje ce biti repriza popodne...
|
Ako gledaš SPTV snimak je od 13.15
|
Citiraj:
|
|
Večeras u 3,00 počinju treninzi (naravno da ću gledati). Ovaj vikend će dati dosta odgovora, kao: Da li će gume kod Lotusa davati prednost bolidu na svakoj stazi, je li se Ferari izjednačio s tempom sa RB (izgleda da jeste), stanje ostalih ekipa i sl.
Nadam se da neće biti kiše da se napravi urnebes na stazi. @ Kian - Šta kažu na presici, ne razumijem baš engleski? |
mclaren se ponasa isto kao i Ferrari prosle godine
kukaju kak su spori kukaju da im neide nadaju se da ce protivnici sami sebi izbijati bodove, a da ce oni iz sjene do naslova cak razmisljaju dase vrate na proslogodisnji bolid ukratko - oni su u banani za razliku do mclarena, ferrari je napravil korak naprijed, po meni su oni negdje 1. po brzini u utrci, a u kvalama su dovoljno dobi da okupiraju 2. red a Alonso se i dalje zali - pa dosta je vise, prosle godine si imal pravo na kukanje, ali ove ima da vozis i pokazes svu raskos svog talenta ja se samo nadam da ce Kimi i lotus ostat konkurentni - bilo bi to jako dobro za njih same (mozda bi nasli jos kojeg sponzora), a i opcenito ljudi vole gledat Kimija kak pobjeđuje |
Citiraj:
|
|
Kišica :)
Kimi izgleda dobro i ovaj vikend. Nadam se još jednoj pobjedi. Rosberg prvi u Q1 i Q2, Vettel neuobičajeno daleko lošiji od Webbera. Force India jako brza. EDIT: Malo vode, svi se probude i sve bude naopako :) |
Massa poludio :D
|
ja bi rekao da je RB i ove godine prejak za sve.. Ferarri puno bolji nego prosle godine i AKO gume budu bolje kako sezona bude odmicala, rast ce i prednost RBla..
Kimi je super vozac, ali cini mi se da ce Lotus padat kako sezona bude odmicala.. Žalosno je da je najlošija komponenta na bolidima gume.. a s druge strane, dobro je za gledanost.. Sutra bi mogao pobijediti netko iz Ferrarija, jer kaže Vettel da su gume jako velik problem i dalje.. Bit ce dobra utrka. |
Kimi dobio kaznu od 3 mjesta gore na gridu zbog blokiranja Rosberga. Lotus 10. i 11. :nono:
|
@ fre@k malo sam gledao poslije kvala i slika se odlična. :goood:
F1 2013 Malyasian GP - Ted's Qualifying Notebook 02 Malaysian GP - Friday Press Conference 1/2 i drugi dio Šteta za Kimija. |
Bit ce sutra zanimljiva utrka, jos ako ce opet padati kisa moglo bi biti svasta.
|
kad ti je engleski acestream predobre kvalitete i onda svako malo radi buffering :( kvragu i spora internet veza...
|
Šteta za Alonsa, vjerujem da bi bila jos bolja utrka, sa petoricom koji se bore za mjesta na postolju. I mozda ne bi doslo do svadja u dvije momcadi :)
|
Citiraj:
Download: 150-250kb/s Upload: 30-100kb/s Samo sam negdje na 28 krugu dobio bufering ali mi nije pukla veza ni nista. |
Horner će ispalit :D
![]() :D :D ![]() |
Citiraj:
Meni je sranje a i Hamiltonu je bilo šta nije Nico moga naprid... Opet Turska 2010 je sranje da se dogodi jer onda cili tim puši... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:51. |