![]() |
Citiraj:
Što se tiče Cyberpunka, ja sam ipak optimisitčan i mislim da bi je, igricu jel :D, mogli vidjeti u 2019. Kako god da bilo, nešto od gameplaya ćemo vidjet polovinom kolovoza pa ćemo bit pametniji. |
Drago mi je na optimizmu, ali nećeš je igrati u 2019.
|
Kladim se da nije slučajnost :)
|
Službeno potvrđen komp
koji je tjerao E3 demo: CPU: Intel i7-8700K @ 3.70Ghz MB: ASOS ROG STRIX Z370-I GAMING RAM: G.SKILL RIPJAWS V, 2X16GB, 3000Mhz, CL15 GPU: NVIDIA GEFORCE GTX1080Ti SSD: SAMSUNG 960 PRO 512GB M.2 PCIe PSU: CORSAIR SF600 600W Nije loše :) Dok ju izbace, nova GPU generacija (ili čak i ona nakon) će biti vani. Više detalja. |
Citiraj:
|
Igrao sam trojku kad se CP još nije previše spominjao,
ne bih se ovoga nikad sjetio. Nisam završio, iz nekog razloga, pa sve planiram to ispraviti .. samo, gdje naći 100 sati slobodnog vremena :) |
|
😂 cyberslav 2077https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e4b1d77def.jpg
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
Citiraj:
poljaci su pre pametni da to propuste |
Procurio je audio dio gameplay prezentacije na internetima pa ko oće nek izgugla. Meni osobno to nije napeto ali bože moj...
|
My body is ready. :amen:
|
Nadam se da ste odgledali demo, po meni od Stalkera nije bilo takvog naslova. Totalni hit.
|
Na ovakve stvari se masturbira...
|
Za one koji nisu pogledali vjerojatno najbolju igru ikada :D
https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0 |
Bome, nije loše - što se same igre tiče.
Jebemu kontroler i mizeran FOV :hitthewal: |
Auuu na što ovo liči u bilo kojem pogledu! :care:
|
vuče da nabacim preorder :D
|
Jedina igra koju bi preorderao... CDPR FTW!:)
|
|
Pas masters kako ovo dobro zgleda
CDPR ponovo imaju HIT Ludi poljaci xD Sent from my LG G6 |
Omg
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ipak su naučili lekciju i odma se ogradili da neće možda ovako izgledat finalni proizvod (valjda još bolje :-) ) za razliku od "in-game footage" trailera za Witcher 3
|
Ovo je nevjerojatno dobro.Zamislite mogucnosti koje ce ova igra pruzati.
Vjerojatno ce promijeniti dosta toga ali je svijet toliko realan da izgleda ko neki jeben sf film. |
Kupujem PS4 Pro, telku 55 inča.
|
I like it, i like it alot. :zdero:
|
Citiraj:
|
Dok ovo izađe PS5 bi trebo biti aktualan.
Al da, witcher 3 i PS4 nisu najbolji par. |
Nebi.
Najavljeno je za PS4. I da, ovo izgleda brutalno. |
Ovo je valjda jedina igra za koju ću napravit preorder....samo ne znam na čemu ću ju igrat :stoopid:
Ništa, imam cca godinu dana da nađem negdje 15k kuna za novi komp hahaha |
Pa kolko sam vidio, ovo se vrti na PS4 i vrti se jako dobro, tak da ono neznam di je problem :stoopid:
|
Auuu, pogledao prvih 8 min, dovoljno, ovo se kupuje orgigi odmah :D
|
Bojim se da će ovo bit razlog da napokon prodam Sandy Bridge konfu.
|
I ja mislim da bi ta igra mogla postati novi benchmark za "radi mi na 60 FPS-a" znači da imam dobar komp :D
Kao što je bio Witcher 3 svojevremeno. |
Pa javna je tajna da developeri igara i hardvera (ATI, AMD, NVidia) rade ruku pod ruku po tom pitanju....izdaš ovako jebeni naslov koji svi žele i odmah prodaja grafičkih na primjer skoči 200%....i onda NVidia nekako već nagradi developere dotične igre i tako to unedogled...ruka ruku mije :zdero2:
|
Sad ostaje samo pitanje koliko ce promijenit igru do izlaska.
Mislim da to prije 2020 nebu doslo. Di pise da je to na ps4 igrano? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je footage sa E3 demoa, igran na PCu. Par postova iznad ti je konfiguracija. Tog se i ja bojim, izgleda mi previse konzolaski. |
Pa vrti se na PC-u, kao i uvijek (baš bi konzola to mogla glatko sažvakati),
ali je igrano s kontrolerom - jasno da promptovi na ekranu neće prikazivati miša/tipkovnicu. Što se konzolaškog štiha tiče .. nema nekog posebnog iznenađenja, sasvim očekivano. Igra će po svoj prilici biti popularna i dobiti hrpu modova, tako da i nije neki problem. |
A čemu modovi? Pogotovo kod Poljaka... Nikad nisam imao potrebu instalirati ništa osim samo njihove igre.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |