![]() |
Mrak, super, odlično, baš me veseli da sam nabasao na ovaj thread :D
|
E to je to. Hvala . dobio sam i ja ipak WH4000 gift. +) super
|
Jel ima koja dobra dusa da mi udjeli key za saints row the third?
|
Ja više ne mogu kupovati :D.
Ne primaju ni moj paypal ni amex ni visu. Kažu da sam previše kupio, a nisam. Samo nekoliko komada (8-9). @Charmander Kupi si pack. Pa ipak je samo 35/36 kn. |
imam sve osim Saints rowa. kupio pack, dobio warhammer kasnije, kolega udjelio titans quest i sad mi fali samo saint row.
|
Ovaj 1$ pack će ti neko još i dat, ali tražit Saints Row je ipak malo previše ;)
Da citiram kolegu, Kupi si pack. Pa ipak je samo 35/36 kn. |
jel ima neka dobra duša da mi kupi iz zagreba pomogzučnosti dajem novceee. Nemam si kak uplatiiti. Hvala unaprijed
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ko ima COH a ne igra mu se ja imam 6 dota 2 key-a pa bi se mjenjao :D
|
Banana jedino da treba čekat zadnje minute ponude jer naknadno ubacuju igre. Nebi imao ništa protiv Titan Questa :(
|
Pa bio je TQ i prije zadnje 2 minute, ja sam uzimao 3 dana prije kraja pa ga imam.
|
http://www.indieroyale.com/
Za cirka 3 € dobijete 5 igri. Samo Nuclear Dawn (osobno) vrijedi te pare tako da još 4 igre uz to - dobitna kombinacija :) Znači u paketu su: Nuclear Dawn Defense Grid: The Awakening Gemini Rue Soulcaster Soulcaster II |
https://www.humblebundle.com/
Deep Silver Bundle Saints Row: The Third Saints Row 2 Risen 2: Dark Waters Sacred 2 Gold $4.77 or more (88% off!) Dead Island GOTY SR3 Full Package (SR3 DLC!) $25 or more (37% off!) Dead Island Riptide |
Kupio. Svaki put si obaćam da više neću al nemogu odolit.
|
Stvarno must-buy. Jedino šteta što su igre vezane na isti ključ jer oba Saints Rowa već imam
|
bome, za 1$ ponuda i pol. ako kome trebaju DLCi za sr3 onda je opet ponuda i pol jer se dobije i DI. riptide bas i nije ponuda i pol sam po sebi ali u kombinaciji sa svim ostalim; daaaammmnnn koji deal.
|
Sljedeći tjedan se još u bundle dodaju Sacred Citadel, Metro 2033 i Risen, tako da je ovo definitivno must buy :)
|
gledam humble bundl i zanimaju me svi dlc-ovi za sr3
ali pošto imam več na steamu obični sr3 bez ičeg dali bi bi taj key otključo sve dlcove, pošto piše ovako "Saints Row: The Third - The Full Package, which includes a bunch of DLC" što bi značilo igra i svi dlcovi u jednom key-u, tj kao komplet igra ili .... |
Ljudi, koji deal...skidam im kapu..svaka čast:care:
Kad kupite ovaj paket, kupi još jedan za 1$ i onda NE KLIKAJTE na link sad nego za 12 dana kad je idući deal:) |
Upravo su dodali nove igre u Deep Silver Bundle (Metro 2033, Risen, and Sacred Citadel), provjerite dal ste dobili.
|
Citiraj:
|
Op, op, novi i poprilično nevjerojatan budle :)
SteamOrigin |
bolestan bundle, ne mogu vjerovat da su Dead Space 3 stavili
nadam se da bi mogli naknadno i dvojku jos ubacit :) |
Vjerovatno najveći bundle do sada, odmah sam ga uzeo ali imam problem, Origin mi javlja error kad unesem Battlefield 3 key, ostali su ok. Vjerovatno privremen problem
|
Citiraj:
|
Evo Mirrors' Edge za Steam- ako tko nema :)
A pretpostavljam da su ključevi za Steam i Origin povezani...? Makar, nekako sumnjam da Steam i Origin komuniciraju- ali valjda igra nekako provjeri kod pokretanja... |
Čekaj, sve to za cca. 5$? :wtf2: :D
|
Odvojeni su keyevi. Imaš tab tamo pod svojim profilom na humble bundle-u za steam i origin. Dobiješ duple keyeve :)
|
Citiraj:
|
Bolesno dobar deal. Koda se netko kvalitetno nadimio u "redakciji" kad ga je slagao!
|
Ma, mislim tipa da se ne mogu na oba "servisa" (Steamu i Originu) redeemati iste igre.
Iako izgleda da Origin ne može preživjeti ovu navalu... :D |
Mogu se. Možeš istu igru i na steamu i na originu aktivirati. Dobiju se 2 različita keya za svaku igru, osim za one koje su samo za Origin.
|
Da li uspjeva tko redemat na originu, meni samo vrti u nedogled. Nikako da loada
|
Citiraj:
BTW ima li itko pojma šta bi se desilo ako bi redeamao BF3 na već postojeći BF3 Premium acc? Ili bolje to niti ne pokušavati? |
Znači, jedan key na Origin, jedan na Steam... znači mogu jedan key primjerice sebi a drugi nekom drugom dati i to je legit?
|
Da.
|
Ništa, treba kupit key i spremit ga pa redemat kasnije na originu dok se malo gužva smiri.
Citiraj:
|
Impresivan Humble Bundle danas, al se nijedna igra ne može redeem-at zbog loada na Originu :D
|
Nadolazi, samo treba ostavit da vrti :)
Što se tiče njihovog zajeba što daju tako jeftino, realno, više manje sve su to EOL igre pa zašto ne malo počastit zajednicu, i malo Origin promovirat. Jer bez obzira na uspjeh BF-a, još uvijek je u sjeni Steama |
evo ljudi, steam višak:) pa ako netko nema
DEAD SPACE -jedinica VNKML-HPNCF-E72XM BURONOUT PARADISE: GOTY BD37B-DJAZ8-R5XDM |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |