![]() |
Citiraj:
al evo |
e fino si ju složio..
možda još par rubova photoshopnem jer sam perfekcionist.. ali fina pozadina, svaka čast..:beer: evo napravio sam i ja jednu sa njom u prvom planu... davno.. ako koga zanima.. ;-) http://img300.imageshack.us/img300/8...a6final3wx.jpg ali ovo je debelo OT.. pa pogledaj EDIT mog prošlog posta ;-) |
Proc je na 3,35
grafa na 395/945 voltaza je 1,2 OT Kad sam slago sliku ti rubovi su mi tolko digli zivac da sam ostavio kak je |
|
Citiraj:
jer to su bolsni clockovi meme.. čime to hladiš?? |
Citiraj:
A fleks ti svoju vozi na 941 i radi normale |
moja piči na 941 sa pasivcima od vv700 bez beda :)
|
Radi i moja beba...
joj, samo da mi je pomaknut taj faking treshold :fuming: :fuming: Nema artefakata, samo ga uspori za 50 %... facking treshold Voltaža 1,4 V. EEEE, da mi je 16 pajpi :D Btw, ne obraćajte pozornost na desktop ikone, priličan je nered... Svega isvačega kud ne pripada.. beba tuče :D |
465 mhz ?!?!? :eek: :eek: :eek:
|
E Zed dali ti na grafi imaš stock cooler ili neki drugi
|
Citiraj:
@Sam Probaj memu jos potkurit u powerstripu |
Nisam još išel OC svoju leicu, javim kad bum...vidim da ide to, a? Zanima me jel valja stavljat pasivce na memoriju s onom ljepljivom pastom, jer kad sam to skinul s nortbridgea i del pravu pastu pala mi je temperatura istog za par stupnjeva!:smoke: Kaj je najbolje zmislit za hladiti memoriju na grafičkoj?
|
Citiraj:
Radi na 915-920... Koji retardizam.Ti facking NV driveri... Vozim ju na 450 mhz i radi i onda faking brejk 3 sekunde i prebaci ju na stock, 300 mhz :fuming: :fuming: :fuming: Probat ću s nekom omegom. Koje vi drivere koristite? 77.77? Ja imam 71,89 :smoke: |
Citiraj:
Ja sam probavo sa 78.10 betom i jos su bolji al 2d prikaz je za qurac |
Jedno malo OT pitanje za one koji su naručili tu asusicu iz linksa: Jeste naručili preko web-a il telefonski il kak? I kak ste dugo čekali?
Ja sam naručio jučer i odem danas oko 15h pogledat stanje narudžbe na linksovim stranicama kad tam još uvijek stoji "neisporučeno"! :confused: |
Ja platio preko weba karticom i kartica je stigla slijedeće jutro
|
Evo pred pola sata sam dobio mail da je narudžba poslana... :clap:
Živjeli :beer: |
|
Ajd da pitam još jednu stvar:
Trenutno imam A64 3200+ Winchester, 2×512 DDR400, 2×HDD IDE, DVD-RW, DVD-ROM, Audigy zvučnu, WLAN karticu i R9600XT. I sve je radilo do sad OK sa 300W Chieftec-om. Zanima me, s obzirom na to da gf6800 grafe troše dosta snage, hoće li to napajane biti dovoljno i sad kad upiknem 6800le ili da tražim novo? :confused: |
12 pajpi:confused:
fino fino:clap: :smoke: evo moga sa 16 pajpi... na samo 10mhz većem clocku jezgre i memorije od uobičajenog( inače je 385/885)... http://img7.imageshack.us/img7/9259/shot0ew.jpg za 2 slabije od tvoga sa 12 pajpi :D ... i to je sa jezgrom na 1.2V .. planiram flashat na 1.4V .. tebi nije bilo problema sa dizanjem voltaže... jer neke 6800GT ne rade kako treba sa tom voltažom...:confused: |
mislim da ti je vrijeme za novo napajanje...
min 400W. |
Citiraj:
najvjerojatnije bi bilo dovoljno ovo koje imaš..... ali ako oćeš clockat bilo bi dobro da novo neko upikneš.. tog chifteca možeš fino prodat i kupit chifteca deltu 350W ili chifteca 410W... |
Citiraj:
Al moraš uzet i ostatak konfe, Barton na 2380 mhz naspram 3,5 ghz... A windowsi su mi koma, 15% je CPU load u Idle-u...Hrpa svega. tako da napravim clean install bi mogo probit 5k...sa 12 pajpi :clap: Flashana na 1,4V. Driveri mi rade sranja, vraćaju je na def clock, kad je clockam više od 435 mhz... Znači, na 435 mhz radi stalno, dok na primjer kad dignem na 440 odvrti prvi 3dm test na toj frekvi i onda dok učitava drugi ga spusti na 300 mhz...ala idiotizma...:fuming: Dobro bi mi došo clean install... |
Citiraj:
ipak ima 2 harda giga rama... |
Buljo opet širiš dezinformacije. 350w je čist fajn. Lepy imaš brdo testova i takvih pitanja na forumu malo prekopaj.
|
@ Sam Fisher
Da sam još malo digao frekeve memorije i malo proc klokunu na 3.6 okinuo bih 5000 garant... btw. probaj testove vrtit na 800x600x16@60hz desktop rezoluciji , naravno da ćeš smanjit texture quality na high performance u nvidijinom CP... i stavi crnu pozadinu, smanji broj ikona na desktopu i iztweakaj bios do ludila... i to sve na clean instalu i garant okidaš 5k :beer: |
Windows 2K SP2 - najbrži OS za benchanje
|
Citiraj:
pa bolje da sad kupi jače pa da bude miran. |
Citiraj:
Fora je jer su 12 paji...Prilično moćno :D |
poprilično moćno.. ali probaj stavit 16 pajpi samo da odvrti test...
ili su ti pipe teško skurene... pa neće ni to ić.. btw... OVO je najbolji OS za benchanje :D zovem ga SIROS XP :beer: :D http://img26.imageshack.us/my.php?image=shot6ja.jpg zanemarite ove word dokumente pri dnu... sestra se iživljavala na kompu :smoke: ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel smeta višak struje?
koliko ja znam ATX2 napajanja toše samo onoliko struje koliko je potrebno, nema viška koji odlazi u toplinu, il se varam? |
Citiraj:
Naravno da ne smeta ali smeta bespotrebno bacanje para za 50w više:rolleyes: Ako ti se tolko sviđaju wati uzmi jnc-a od 600w,a meni daj sharkoona od 370:rolleyes: |
nisam mislio na toliko
recimo ovak neš: 430 W TAGAN Super Silent... em tiho em dobro |
1 privitaka
Citiraj:
|
Evo danas mi sigla Asusica i otključao sam je na 12,5:clap: i full sam sretan!!:D
E sad imam par pitanja,zašto nigdje ne vidim temperaturu i da li i vama vent jaaaaaako zuji čak i na 20% ili ja svoj trebam podmazat? Inače ovo sve ostalo ja +5:D E da,pošto dugo nisam imao nvidiu koji tu silencer ide,ima ih više a ne da mi se sad istraživati,moram klokat ovu bebicu i to sve:D |
Vent je full bucan,za popizdit
Probaj u everestu bi ti trebalo prikazivat temp i neke napone Gore ti ide nv5 |
Ni u Everestu ne prikazuje ništa:confused:
Jel to ovaj silencer? |
To je taj silencer
sam oprez moras zmodat molex s napajanja ak ga mislis stavljat gore posto je konektor na grafickoj okrenut prema gore,al vec sam ja to razradio. Sto se tice ocitanja kak nema nista? Koje drivere imas |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |