PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Peticija za Rakov povratak... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24047)

illusion 17.08.2005. 00:39

da mogao bi se vratiti - vec dugo nije bilo ni jednog stickyja :D

...moj glas :beer:

marko_1 17.08.2005. 00:47

Ja sam za, iako neznam tko je on :beer:

Sam Fischer 17.08.2005. 00:52

Ja vas ne kužim, pa dajte čovjeka ostavite ne miru.

Ajmo svi plazit i plakat račeee vrati seee!!!

Koj vam je? Kaj nemrete bez njega? Zaljubljeni ste?
Pa daaaajte čovjeka na miru ostavite. Nije tolko zbunjen da ode sa voljenog mu foruma jer ga je bubbba uvrijedio :smoke:

:beer:

IceFisherman 17.08.2005. 00:53

Citiraj:

Originally posted by marko_1
Ja sam za, iako neznam tko je on :beer:
pa to ti je Rak .. njega svi znaju

http://www.art-adriatic.co.uk/Assets...AK%204%20B.jpg

a evo i bube

http://www.plum-design.net/galerije/galerija3/buba.jpg

MRKONJA 17.08.2005. 02:14

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman

a evo i bube

Ice legendo
: lol2 :

Paske 17.08.2005. 10:19

RAK je prešel među papučare ... lahki mu đon :eek:

Njegova je tuga prevelikaaaa .... :D

Crash009 17.08.2005. 12:26

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman

a evo i bube

LOOOOL:D

Bran 17.08.2005. 12:30

Nadam se da uživa na zasluženom odmoru. Vratit će se on prije ili poslije.

atha 17.08.2005. 13:13

RAK NE VRACAJ SE, SUPER TI JE DOLJE!

RAK 17.08.2005. 15:27

Re: Peticija za Rakov povratak...

Citiraj:

Originally posted by masni
Dakle dragi forumaši, neznam jeste li primjetili, ali našeg kolege Raka nema na forumu već neko vrijeme i mislim da se tu mora nešto poduzeti...

Molim sve, koji bi željeli da se gospodin Rak vrati na forum, da postaju na ovom threadu i na taj način potpišu peticiju pa se možda Rak i odluči na povratak...:beer:

evo ja sam prvi...:cool:

I čemu to?

Jesam li lijepo rekao da se ne planiram vratiti na PCE ni u kojem slučaju? Treba li još nešto i nacrtati? Koja su dodatna objašnjenja potrebna?

Ne da mi se pisati novela o tome zašto sam odlučio otići. Valjda je to manje-više jasno. Samo mogu reći da sam se u proteklom razdoblju lijepo odmorio bez određene ekipe prepametnih i da sam se punim srcem posvetio sebi, svojim omiljenim TV serijama, slaganju kompa, guranju glave u tuđe kompove, radu i meditaciji. I baš se osječam dobro. Loše je to što me svako malo netko nazove i pita gdje sam. Pa svaki put objašnjavaj ispočetka. Tako i dođoh sada ovdje.

Jedino što bi stvarno trebao napraviti je da se ispričam Fleksu i još nekima što su za sranja koja su pisali popili ban na tjedan ili više dana, dok su određeni zbog istog djela pošteđeni istoga. I to je djelom moja krivica.

Molim da me se skine sa popisa moderatora i izbriše sa mail liste tako da ne dobivam više mailove koji me se ne tiču.

Hvala!

buljo 17.08.2005. 15:35

RAČE vidim da nema smisla nagovarati te...

ŠEFE UŽIVAJ FALIT ĆEŠ NAM!!!:beer:

mc_fish 17.08.2005. 16:02

gle ne pitamo:) nedamo te:p
bar sam kupil onaj gpu hladnjak,

rak sretno:beer:

Fleks 17.08.2005. 16:20

Re: Re: Peticija za Rakov povratak...

Citiraj:

Originally posted by RAK

Jedino što bi stvarno trebao napraviti je da se ispričam Fleksu i još nekima što su za sranja koja su pisali popili ban na tjedan ili više dana, dok su određeni zbog istog djela pošteđeni istoga. I to je djelom moja krivica.

Molim da me se skine sa popisa moderatora i izbriše sa mail liste tako da ne dobivam više mailove koji me se ne tiču.

Hvala!

Rak ja se na tebe ne ljutim. Očemo te natrag i gotovo. RAK vrati nam se.

mc_fish 17.08.2005. 16:26

Re: Re: Re: Peticija za Rakov povratak...

Citiraj:

Originally posted by Fleks
Očemo te natrag i gotovo. RAK vrati nam se.

same here

masni 17.08.2005. 17:10

Re: Re: Peticija za Rakov povratak...

Citiraj:

Originally posted by RAK
I čemu to?

Jesam li lijepo rekao da se ne planiram vratiti na PCE ni u kojem slučaju? Treba li još nešto i nacrtati? Koja su dodatna objašnjenja potrebna?

Nemoj se odmah ljutiti Rače...nisam ništa loše mislio...samo sam mislio da ako dovoljno ljudi potpiše peticiju, možda se poželiš vratiti i zaboraviti na nesuglasice...ali dobro, tvoja je odluka zadnja...

pozdrav...:beer:

FERRYS 17.08.2005. 17:24

evo, nema me pola dana na pcexu i odmah nesto propustim.

svejedno, moj glas za povratak...

Codiac 17.08.2005. 17:40

Rache ako je to radi onog njesra sa bubbom onda u k*rac.

Imho puknes ga na ignore i nedira te... Ipak mislim da bi mogo nama mladjima jos puno pomoci jer zato ovo i je forum da mladjim i neiskusnima pomazu stariji i iskusniji...

Eto ali ako ti neces ja nemogu nista uciniti da te vratim samo razmisli ;) :beer:

Sky 17.08.2005. 17:49

RAK je mod i nema smisla imati nekoga na ignore listi, nego takvi piju ban.

MasterX 17.08.2005. 18:20

otisao Rak = PCE nece jos dugo

Toncek 17.08.2005. 18:31

Rache jes dobio one kabele?

Fleks 17.08.2005. 18:43

Citiraj:

Originally posted by MasterX
otisao Rak = PCE nece jos dugo
True, true.

Nema ni admina više, sve ih polovile životne brige....

Forum svakim danom sve više i više u rasulu...

Pol moderatora uopče ne dolazi na PCeX....

MRKONJA 17.08.2005. 18:48

Ljudi dragi ljeto je. Nekima to godinšnje doba koristi i za odmor:rolleyes:
Pa šta bi svi trebali sjedit 24/7 pred monitorom i visit na forumu. Čekajte jesen i zimu kad četet morat zbog zime bit u kućama pa će i forum živnut.:beer:

mitzek 17.08.2005. 19:12

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Ja vas ne kužim, pa dajte čovjeka ostavite ne miru.

Ajmo svi plazit i plakat račeee vrati seee!!!

Koj vam je? Kaj nemrete bez njega? Zaljubljeni ste?
Pa daaaajte čovjeka na miru ostavite. Nije tolko zbunjen da ode sa voljenog mu foruma jer ga je bubbba uvrijedio :smoke:

jenput si i ti vu pravu....al nije samo Buba............tjah,čul sam se z njim denes vjutro......:( ,zvuči kak da ima doživotnu zabranu dirajnja pipkovnice i sivka,a da ne spominjem lapitopija il slično......:( :(

mmmmm,predugo se znamo, nije on neka furilica tek tak, bojim se da bum tek drugi tjedan u Bakinoj Kuhinji saznal detalje.......

Pozivam braću Žderonje na tihi bojkot dok nam Rakonja ne dojde k sebi i vrne se nazaj!!!!

Mda,vidim da je krajnje vrieme da se organizira Žderonjski Slet, da se rasprave pi.arije iz prve ruke, polomi kakva ruka, noga glava,zub, al i zakopa ratna sjekira i popije koja Žuja pomirenja ,a morti bi se moglo i nekaj prigricnuti.....

A to bez Račine ne prolazi......:rolleyes:

masni 17.08.2005. 20:20

Citiraj:

Originally posted by mitzek
jenput si i ti vu pravu....al nije samo Buba............tjah,čul sam se z njim denes vjutro......:( ,zvuči kak da ima doživotnu zabranu dirajnja pipkovnice i sivka,a da ne spominjem lapitopija il slično......:( :(

mmmmm,predugo se znamo, nije on neka furilica tek tak, bojim se da bum tek drugi tjedan u Bakinoj Kuhinji saznal detalje.......

Pozivam braću Žderonje na tihi bojkot dok nam Rakonja ne dojde k sebi i vrne se nazaj!!!!

Mda,vidim da je krajnje vrieme da se organizira Žderonjski Slet, da se rasprave pi.arije iz prve ruke, polomi kakva ruka, noga glava,zub, al i zakopa ratna sjekira i popije koja Žuja pomirenja ,a morti bi se moglo i nekaj prigricnuti.....

A to bez Račine ne prolazi......:rolleyes:

tako je gospon micek...!!!! očemo ŽDERONJE!!!:beer:

gospar 17.08.2005. 20:31

adio Rak mogo si platit pivu prije nego sto si otiso. nakon toliko godina...nemaris za moje osjecaje uopce... :(

Fleks 17.08.2005. 21:49

Žderonje za boj spremni. Za bakinu kuhinju i PCekspert. Sig heil her Mitzek :D :D :D

atha 17.08.2005. 21:56

pa nije vrag da mi ode jedan od najboljih forumasha...rak, i ja kao i ostali zelim tvoj povratak ovdje. vecina te ovdje cijeni, i tvoje misljenje. jebes ostale. :beer:
ali tvoja je odluka zadnja....

MIK 18.08.2005. 00:28

Nisam od onih kaj imaju nekaj pametno za napisat, više čitam kaj ekipa piše. Tak da će mi biti žao ako cij. g. RAK napusti ovaj forum. Imak je on jedna od ikona PCE, jedan od onih koji je udario temelje PCE.
RAK:May the Force be with you

Crash009 18.08.2005. 00:29

a tko ce sada riješavat hardverske probleme na forumu?

ne znam tko je spasio toliko komponenti...

Paske 18.08.2005. 10:26

Citiraj:

Originally posted by MIK

Fuck the Force, FOR THE HORDE !!!

:D

Paske 18.08.2005. 10:27

Citiraj:

Originally posted by MIK

Fuck the Force, FOR THE HORDE !!!

:D

Lesa 18.08.2005. 10:54

jedan moj prijatelj se 80-tih, nakon gledanja Američkog Nindže, obukao u crnu robu i onda se šuljao noću po baščama u komšiluku. Naravno to je trajalo dok ga neka uplašena baba nije poganjala sa motikom i skoro likvidirala..

Paske, imamo li razloga za brigu:D :D

Paske 18.08.2005. 11:22

Citiraj:

Originally posted by Lesa
jedan moj prijatelj se 80-tih, nakon gledanja Američkog Nindže, obukao u crnu robu i onda se šuljao noću po baščama u komšiluku. Naravno to je trajalo dok ga neka uplašena baba nije poganjala sa motikom i skoro likvidirala..

Recimo samo da 2 handed sjekira u mojoj sobi na koji sam bacil +8 dmg nema nikakove veze sa mojim iluzijama :D

Emissary 18.08.2005. 13:58

Citiraj:

Originally posted by Lesa

Ajme, američka nindža, taj film san vrtio sa 5-6 godina jedno 10 puta na dan! :D To i tri amigosa :D

KDE 27.08.2005. 12:16

a ko je RAK :confused:

Sam Fischer 27.08.2005. 12:51

Citiraj:

Originally posted by KDE
Jedan od cijenjenijih membera PCE foruma, jer se za čovjeka stvarno može reći da ZNA raditi sa računalima :)

JoZ@ 27.08.2005. 13:14

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Ajme, američka nindža,
ajmeeeeeeeee
i ja sam bil NINJA dok sam bil mali :clap: :burn:

illusion 27.08.2005. 14:20

Citiraj:

Originally posted by KDE
hehe :D sta da se kaze, ocito nije vidio niti jedan sticky :beer:

LordNitro 27.08.2005. 14:59