![]() |
Imam problem s viberom... Naime ta aplikacija traži da veza stalno bude aktivna ali nisam nigdje našao kako namjestiti da veza stalno bude aktivna, dok otvara preglednik neku stranicu veza je aktivna ali čim je učita veza se na statusu isključi... :hitthewal: Npr. what's up radi normalno a viber dok na pregledniku stavim da otvori neku stranicu tih par sekundi proradi:fuming:
Inače internet mi preko mobilnih podataka bezproblema radi, pokušao sam i preko kućnog Wi-Fi ali opet isto... ima li tko koristan savjet?:stoopid: |
Pitanje, da li se isplati zamjeniti Lumiu 520 za 808. Posto sam koristio veoma malo 808 ne znam kakva je za mailove i za malo surfanja?
I da trenutno imam L920 (L1020 mi je van dometa cijenovno), tako da se poceo zaljubiljavati u fotografisanje :). |
itekako isplati, nema trenutno bolje kamere na mobu ukljucujuci 1020,
stavis delight belle 1.4 firmware (mail,surfanje,widgeti), sve radi glatko. |
Uzeti mob sa zastarjelim OS-om, bez mogućnosti nadogradnje, drugim ROM-ova, manjkom aplikacija,... samo zbog dobre kamere mi se baš i ne čini pretjerano lukav potez.
|
Citiraj:
Surfanje će u većini stranica raditi ok, no imaj na umu da sad sve više ide HTML5, a 808 i HTML5 se baš ne slažu najbolje. Opera radi bolje, no i to je daleko od besprijekornog. Ukratko, ako stranica radi, radit će glatko i fino, u protivnom, neće :D |
ljudi, nabavih 808icu (za smješnu lovu - 400kn) čisto zbog kamere, i - mob je došao s nekakvim custom firmware-om već gore, neki kinsy ili tako.
pokušavao sam na sve žive i mrtve načine natjerat da se delight instalira, ali me ne doživljava 2 posto, u phoenixu stoji NO CONNECTION i ne mrda štagod da mu radim, iako se nokia suite uredno spoji na mob. koristim win 7, phoenix iz delight tutoriala, zadnji delight, sve po ps-u, ali phoenix ne vidi mob i neće startat upgrade. ima netko volje da pomogne? ovaj fw koji je gore je ružan u 3pm. |
dead phone flash googlaj
|
Citiraj:
any help? jer ovo šta je sad gore je odvratno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |