PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Dragon Age III: Inquisition (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=237954)

Bishop 25.04.2014. 23:44

Gle, kuzim te, imam i ja svoje rezerve prema igri, al rezon ti malo kriv. ME3 je tehnicki dobro izvedena igra, sa zanimljivim stvarima ali produkcijiski pravac je totalno profulan, (da ne spemam sad krivu temu s objasnjavanjem), takve stvari se dogode, krivi ljudi budu odgovorni, al to ne znaci ni najmanje da bioware ne zna napravit dobru igru vise niti je imalo pokazatelj da DA3 nebi mogao biti dobar.

Garro 25.04.2014. 23:55

Živi bili pa vidjeli, ali nakon DA2 i ME3 ja ne vidim neki pozitivni trend. Kada se samo sjetim što su za te dvije igre obećavali...

bluefluid 25.04.2014. 23:58

Osim samog kraja ME3 je epic

zhecky 26.04.2014. 02:42

Citiraj:

Autor bluefluid (Post 2585147)

ME3 je nedovrsena hrpa smeca koja je mogla bit epic, ovako je samo otvorena rana. never forget, never forgive!:D

u biti je u DA2 najgora stvar bila nedostatak nekakvog prostora, sve je bilo u onom šugavom kirkwallu i u par copy paste dungeona, ovdje su barem obećali neka velika prostranstva za istraživanje tako da mi to daje nekakvu nadu odmah. dalje priča jednostavno nije bila tako impresivna (što mi se isto za sad barem čini popravljenim) i lošiji likovi no u originsu (to za sad ne mogu komentirat, al mislim da neće biti nešto pamtljivi)...

željno iščekujem da se pojavi na našim najmilijim servisima :pirate:

Garro 26.04.2014. 05:48

Citiraj:

Autor bluefluid (Post 2585147)

Ti si jedan mučki provokator!:D

BladeRy i ja imamo tikove kada netko spomene BW ili Caseya Hudsona, hehe. :roller:

BladeRy 26.04.2014. 09:28

Citiraj:

Autor Garro (Post 2585184)
Ti si jedan mučki provokator!:D

BladeRy i ja imamo tikove kada netko spomene BW ili Caseya Hudsona, hehe. :roller:

Bas si ga morao spomenit, jelda.

ME3 never forgive, never forget.

Garro 26.04.2014. 09:52

Svaki put kada vidim tvoj potpis ga se sjetim.:D

blava 09.07.2014. 18:32

Novi gameplay video/trailer

Hmm..govore o nelinearnosti i open-worldu,a dobijam dojam da je sve puno dead end koridora i da te u biti vodi igra na predodreni put,samo eto cini se kao da nije.

Budemo vidjeli,inace magije su :D

blava 21.09.2014. 23:24

Cudno sto je slab interes u ovakvu igru od BioWarea,kao da pricam sam sa sobom u ovoj temi hehe
Evo par videa,glazbena podloga i malo o Skyholdu,prijestolnici moci.

Glazbena tema je na razini Originsa :)

Utvrda koja je centar moci

Malo duzi gameplay video.

Trailer

Borba i featuresi

I jedan hype trailer :D

ivan77 22.09.2014. 18:53

Citiraj:

Autor blava (Post 2664849)
Cudno sto je slab interes u ovakvu igru od BioWarea,kao da pricam sam sa sobom u ovoj temi hehe
Evo par videa,glazbena podloga i malo o Skyholdu,prijestolnici moci.

Glazbena tema je na razini Originsa :)

Ma nije slab interes, nego sam bio oduševljen sa DA 1,skoro 200 sati utukao u complete edition, preordao DA2, za full
cijenu od 50€, i onda dobijem "ono". Skeptičan sam dok ne vidim.

blava 23.09.2014. 12:35

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2665220)
Ma nije slab interes, nego sam bio oduševljen sa DA 1,skoro 200 sati utukao u complete edition, preordao DA2, za full
cijenu od 50€, i onda dobijem "ono". Skeptičan sam dok ne vidim.

Razumijem te,ako nista barem cemo imati dobru pricu nadam se i soundtrack :D

Vratili su puno stvari iz Originsa,no vidi se opet onaj konzolaski UI i ostalo,nadam se da nece razocarati...

Morrigan is back,mora biti dobro ! :goood:

drazac 23.09.2014. 13:21

Citiraj:

Autor blava (Post 2665556)
Morrigan is back,mora biti dobro ! :goood:

Nadam se da su Bioware devs ubacili conversation opciju: Bitchslap Morrigan cim zine.

Ako ne, cekam mod za to

blava 23.09.2014. 13:28

Citiraj:

Autor drazac (Post 2665571)
Nadam se da su Bioware devs ubacili conversation opciju: Bitchslap Morrigan cim zine.

Ako ne, cekam mod za to

Slazem se,jos su sa onim DLC Witch Hunt dodatno zakomplicirali pricu i onim ogledalom i odlukama,nesto je bilo spomena u dvojci kad pricas sa Flameth,ali pored toga nista.

Inace u trojci je postala savjetnik nekoj kraljici kako pise na dragon age webu,bas me zanima sto je BioWare spremio sa njome :)

blava 09.10.2014. 13:44

PC maksimalne postavke gameplay :chears:

bor1s 09.10.2014. 15:50

Grafika je još ok ali dojma sam da će ovo biti mix jedinice i dvojke. Još dok vidim da je gameplay igran sa kontrolerom na PC-u nisam dugo izdržao :lol2:

Bishop 15.10.2014. 18:30

http://www.dsogaming.com/videotraile...r-pc-controls/

Igranje s misem i tipkovnicom. Osobno, ono sta ja vidim je texture pop-in, dosta los lip sync i jos uvijek NEMA KORICA...a igra izlazi za mjesec dana:(

blava 11.11.2014. 12:08

Jos malo :)

​11 Things You Should Know About Dragon Age: Inquisition

Nope. Turns out, there are seven (!!) other comparable regions in the game (plus several other smaller ones), and each one is different from the others. There's a sprawling desert, a lush Elven forest, a rain-battered coastline, war-torn plains, a haunted swamp, a mysterious oasis, and more. You're free to explore as you wish in between the more constrained, scripted story mission.

Dragon Age: Inquisition is an exceptionally good-looking game. BioWare has transitioned to using EA's Frostbite Engine—the same engine that powers the near-photorealistic Battlefield games—and while I sense that the engine is responsible for a lot of the previously mentioned technical weirdness, it compensates by offering some spectacular vistas. Every new area offers views that stretch off into the distance, with fog-shrouded castles and mountain-sized sculptures looming against the horizon.

gmax 11.11.2014. 16:37

Dragon Age: Inquisition review

Inace obozavam kad placeni oglasi, khmm ovaj recenzije izlaze tjedan ili vise dana prije izlaska same igre. :D

Gemmy 11.11.2014. 19:57

sve recenzije su odlicne zasada, gameplay je dosta dugacak, tako da vjerujem da bi moglo biti dobro

ivan77 11.11.2014. 20:02

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2689669)
sve recenzije su odlicne zasada, gameplay je dosta dugacak, tako da vjerujem da bi moglo biti dobro

IGN 8.8/10
Gamespot 9/10
Polygon 9.5/10
Eurogamer 8/10
Game Informer 9.5/10
PC Gamer 87/100
Videogamer 8/10
Destructoid 8.5/10
Joystiq 5/5
GamesBeat 87/100
Shacknews 9/10
Gaming Trend 95/100
AusGamers 9.2/10
PlayStation Lifestyle 9/10
Digital Spy 4/5
GameCrate 8.8/10
Gamesradar 4/5
Gaming Nexus 9/10
Stevivor 8/10
Hardcore Gamer 5/5
God is a Geek 8/10
Softpedia 8.5/10
XboxCulture 95/100
CheatCC 3.8/5

, izgleda obećavajuće.

Garro 12.11.2014. 05:13

I DA2 i ME3 su izgledali obećavajuće, pa svi znamo kakav su nadnaravni drek od igara.

Vidjet ćemo kada hype prođe. A i da je najbolja igra na svijetu, BW igre piratiziram jer su mi dužni lovu za DA2 i ME3.:D

ivan77 12.11.2014. 07:53

i ja. dao sam sve skupa 80€ za DA 2 i ME3,
pa bez grižnje savjesti, po ovo u "dućan".

Gemmy 12.11.2014. 08:36

Da 2 i Me 3 nisam kupio, dok ima sve kvalitetnije starije naslove.
Dvoumim se dali uzet ovo za pc, gdje necu moc uzivat u high detaljima, ili na PS4 gdje cu imat sve naj, ali sam osuden na gamepad

Drvoje 12.11.2014. 08:43

A da malo sačekaš "probnu" verziju, pa vidiš koliko ti paše gameplay i kako se vrti na tom PC-u?

Ako budeš zadovoljan kupiš - vuk sit ovce na broju :D

blava 16.11.2014. 16:29

Nema nista od probne verzije,igra koristi Denuvo DRM kao Fifa 15,a dobro znamo kako je stanje sa Fifom...

Ima key za 25 eura,ali za rusko podrucje,valjda se moze prebaciti na multilanguage,ako moze kupujem ...

Orthodox 16.11.2014. 17:30

Imaš i eng verziju za 25 eura.
Greška, isto je ruska verzija, ali mislim da se može skinuti lang patch sa origin-a

blava 16.11.2014. 20:01

Citiraj:

Autor Orthodox (Post 2691819)
Imaš i eng verziju za 25 eura.
Greška, isto je ruska verzija, ali mislim da se može skinuti lang patch sa origin-a

Istoga casa bi platio karticom,samo dvije stavke,kao prvo treba da ne mogu igrati barem na nekim high postavkama ( ako gledamo da ima low-medium-high-very high-ultra ) i treba da se ne moze prebaciti na engleski jezik :hitthewal:

A nestrpljiv sam sam,jedva docekao Inquisition :)

vahha 16.11.2014. 21:33

Sto se tice ove nove denuvo drm zastite na prvu sam pomislio, napokon kvalitetna zastita, koja ce privuc mnoge razvojne timove da se okrenu ponovo izradi igara za pc, da ce se pocet radit kvalitetnije, ali na kraju kad bolje promislis...toliko su svi izdavaci gladni para da ce ipak na kraju forsirat da se izbacuju poluproizvodi. Jedino ako se ponovo uvede praksa da se prvo izbaci demo mozda se moze ocekivat da ce bit i kvalitetnijih naslova. Inace bolje je imat mogucnost "provat" igru pa ako je vec dobra izvojit pare za nju.

33€ za EU key nije ni malo, a ni puno...

blava 17.11.2014. 20:59

Koliko vidim,ljudi ne mogu pokrenuti DA Inquisition na dual core procesorima tako da zaboravite na igru bez cetiri jezgre ;)

P.S nabijem BioWare na lijepu stvar :)

http://forum.bioware.com/topic/51990...-dai-pc/page-2

ivosimec 17.11.2014. 21:06

Citiraj:

Autor blava (Post 2692338)
Koliko vidim,ljudi ne mogu pokrenuti DA Inquisition na dual core procesorima tako da zaboravite na igru bez cetiri jezgre ;)

P.S nabijem BioWare na lijepu stvar :)

http://forum.bioware.com/topic/51990...-dai-pc/page-2

Znam da bioware s ovime zbilja faila, ali ono iskreno ako si danas netko ne može priuštit proc s 4 jezgre a da za igre daje 300+ kuna neka sve ide k vragu.

Primjer, neki dan se prodavao i mislim da se još uvijek prodaje i5 750 za ono 350kn, proc koji tjera apsolutno sve današnje igre na full. Da ne pričam o novim jeftinim amd-ima s 4 jezgre.

Gemmy 17.11.2014. 21:11

Ozbiljno?
Onda je nabavljam na ps4

blava 17.11.2014. 21:14

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2692346)
Ozbiljno?
Onda je nabavljam na ps4

To je sve na rekla-kazala,ali vecinom "black screen" probleme imaju ekipa sa dual core procesorima.
Moguce je opet nekakav problem sa driverima,konfiguracijom ili trece,a povezano sa dualcima,ili je bioware jednostavno odbacio dual core :nono:

Citiraj:

Autor ivosimec (Post 2692342)
Znam da bioware s ovime zbilja faila, ali ono iskreno ako si danas netko ne može priuštit proc s 4 jezgre a da za igre daje 300+ kuna neka sve ide k vragu.

Primjer, neki dan se prodavao i mislim da se još uvijek prodaje i5 750 za ono 350kn, proc koji tjera apsolutno sve današnje igre na full. Da ne pričam o novim jeftinim amd-ima s 4 jezgre.

Taj procesor za 350 kn ??? Jesi li ti siguran ?

Zasto jedan RPG naslov koji nema za danasnje standarde neku extra special eye candi grafiku niti 300+ npceva istodobno u jednom frameu mora pomicati granicu ? Nije mi to jasno,igra graficki po nicemu nije posebna iz prilozenoga,ajde da jedan GTA V zahtijeva to,ne bi nista rekao.

ivosimec 17.11.2014. 21:19

Još gore i5 760 za 350kn.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=264273

Pa ono ne moraš sad meni pisat svoja mišljenja kad sam rekao da failaju s time.

Ali ako gejmaš zbilja je glupo ne imati quad core, pogotovo sada kad su tolko jeftini.

Gemmy 17.11.2014. 21:44

Jos najbolje da radi da3 prodam i3 i kupim i5.
Do sada je bio dobar za igre i bice jos neko vrijeme.
Probat cu igrat test verziju, i ako mogu igrat na solidnim detaljima bez rusenja ide na PC, ako ne PS.

blava 17.11.2014. 21:48

Citiraj:

Autor Gemmy (Post 2692367)
Jos najbolje da radi da3 prodam i3 i kupim i5.
Do sada je bio dobar za igre i bice jos neko vrijeme.
Probat cu igrat test verziju, i ako mogu igrat na solidnim detaljima bez rusenja ide na PC, ako ne PS.

Test verzija ? Ako mislis na test verziju sa drogom,toga dugo nece biti.

Ili ima neka druga test za koju ne znam ?

Drvoje 17.11.2014. 23:59

Citiraj:

Autor ivosimec (Post 2692349)
Još gore i5 760 za 350kn.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=264273

Pa ono ne moraš sad meni pisat svoja mišljenja kad sam rekao da failaju s time.

Ali ako gejmaš zbilja je glupo ne imati quad core, pogotovo sada kad su tolko jeftini.

Sve super divno bla bla, ali probaj nac maticnu za taj socket zato cijena i jest toliko niska ivo :rolleyes:

Inače slažem se za šta više jezgri, noviju arhitekturu itd., ali ovaj naslov nema šta tražit toliko resursa :D

Pa nije ovo fast paced FPS na Crytekovom odronu ili BF/COD multy.

Ili je engine igre syeban (neoptimiziran) ili nabrzinu sklepan port s konzola (to šta je "sandbox" tip igre, nije ujedno i alibi za klanje hardwera).

Da sumiram slažem se s blavom i ne pišemo tebi direkt nego lamentiramo općenito (da ovo i ne pokrenem na svom AMD-ovom šestaku BMK, a šta se tiče kupovine igara kad tek izađu na tržište i cijena istih u odnosu na naš standard - e to je već bolje ne komentirat čik pogodi di to vodi :banned:).

d0X 18.11.2014. 01:12

Igre uopće nisu više toliko skupe pojavom g2a, g2play i sličnih stranica, nego smo se mi navikli svaku cijenu uspoređivati sa onom gusarskom (besplatnom), pa nam je sve skupo. :P

Manuel Calavera 18.11.2014. 01:15

Igra je na najnovijem frosbiteovom engineu + open world, skoro pa "next-gen" igra - nije ni to kiki-riki. U MP BF4 taj enđajn zna dobro upregnit i 8 jezgri FX-a. Realno je za očekivat da će dual core-cima kad tad odzvoniti u AAA igrama, jbga to je prirodni slijed događaja, ionako se iznenađujuće dobro drže dugo vremena

BTW mene više vuče Witcher 3

blava 18.11.2014. 19:14

Citam komentare i neki imaju problem ulaska dalje od main menua i navodno javlja ekipa da igra uredno sa dualcima...

My friend is playing with a i5-2410 dual core just fine for 5 hrs and i am sitting here with phenom x3 720 with another friend using i7. So i guess that might not be quad-core problem but something else.

Manuel Calavera 18.11.2014. 21:58

inače taj laptopski i5 ima HT, a win prepoznaju to kao 4 logičke jezgre. Isto vrijedi i za stolne i3

To kažem čisto informativno, ne kažem da možda igra ne može raditi na dual coreu

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31.