![]() |
Malo su nas navukli. :D ako ovo bude bilo dostupno do nedjelje, bit će jako jako dobro :D
|
Stavio sam skidat SDK Base 2007 i automatski mi je počelo i 2006 verziju uz to skidat. Jel to normalno ili bi trebalo ić samo 2007 ?
|
Citiraj:
|
SKinulo mi je oboje i kolko vidim 07 nemože bez 06 tak da ostavljam, sad jedino još treba samu igru skinut :D
|
|
da, sad i mene pili sa 2006 :D jebote 4 GB to dvoje ima, malo too much :D
Citiraj:
|
Eto, eto, ko kaze da torrent nije uredu :D:D:D
|
Ja nemam facebook account, ali koliko vidim, netko je dao link od servera, pa možda ide kaj brže :D neka neko ko ima fejs posta ovdje link ;)
|
Citiraj:
:chears: |
Sto osim navedenog torrenta treba skinuti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sa steama
|
Citiraj:
Code:
Open the Steam window. |
Citiraj:
steam sam juče instaliro pa se nesnalazim :chears: |
kakva im je ono cudna certifikacija kod reganja na forum :stoopid:? neka catcha il kak se vec pise, koja kolko sam skuzio trazi odgovor, a ne da se prepise ono sto pise :stoopid:.
i kaj ti ju baci na steam ili ne? Ak je ko instaliral
|
|
pojavilo se na usenetu. al kazu da ne radi skinuto sa astre i gige.
moj torrent je naglo ubrzao, na 349 KB/s :D još 2 sata...
|
meni skida preko 1 mbajt u sekundi... al vam ga zato i uploudam skoro 150kb :D, ostavit cu preko noci, pa nek ljudi cuclaju :D.
|
ne kuzim. ovi na guru placu svi da im sporo ide. meni ovaj gore stavljen torrent stalno skoro radi na 250 na koliko sam ga zbloko :stoopid:. i jos je i official ako sam dobro skuzil, znaci nebi trebalo bit nekih problema snjim ak sam dobro skuzil.
Citiraj:
sad skidam ono sa steama pa ide 320 |
Meni torrent skace od 50 do 500kB/s...nije bas stabilno.
Prijeđoh na Rapidshare linkove... :) |
Skinuo, odigrao sat vremena. Vjerovatno će biti mnogih koji će igru popljuvati, ali ja sam dobio točno čemu sam se nadao. Original s boljom grafikom. Nije baš za pasti na dupe, ali nije ni loše. Sviđa mi se što se pazilo na detalje (crteži na whiteboardovima, prikazi na monitorima, itd.)
|
Skinuo sam prek ovog weba u .de sto sam stavio linkove, ide 1mb/s.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavil sam skidat igru:) |
dije faking pajser :hitthewal:
il ga nema il sam ga fulal :fuming: |
haahha.mora da si ga fulo! jer ak nema pajsera fulali su igru!
meni je torent aktivan doma na kompu,al sam na poslu,a jos moram ucit cjeli vikend.uuuzas! |
http://www.youtube.com/watch?v=rrYEZWJfTC0
Mora bit crowbar :) |
Citiraj:
a tam ga nisam našo |
Pajser je u igri, ne brini. Zabijen je u jednim vratima (nakon ta dva lasera)
|
Igra je zanimljiva :P
Jesam li to samo ja ili su koristili zvukove deformacije metala iz silent huntera :P |
Instalirao sam danas ujutro jer nisam imao snage čekati da se skine sinoć, pa reko samo da probam malo, da vidim pol ure... i eto mene u Blast Pitu :D
Naravno da sada grafika nije bog zna što, ali je superiorna naspram orginala. Half Life 2 serijal, meni je to za ovu igru zadovoljavajuće. Ne znam, možda je netko očekivao Crysis2/BF3 grafiku, ali budući je ovo fan-made mod, ovo je i više nego odlično. A i sve radi fluidno bez nekakvih trzavica ili gličeva. |
Citiraj:
hmm imam sdk imam igru skinutu, instaliranu, i restartam steam i nema igre u library...odem add game i svašta pokušavam neće :/
kak da pokrenem faking igru? :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |