![]() |
Bas si gospodin, nema sta ;)
Vjerovatno si u djetinjstu imao traume od svojih prvih sexualnih odnosa, pa onda danas spominješ "čhild p0rn". Nik te super opisuje, napaljen, ali osjetljiv(vjerovatno iz gore navedenih razloga) Uglavnom, prekrsio si vise pravila, tema ti je sama po sebi nesmislena, vjerovatno nema trenutno modova da ti ju zaključaju, ali vjerujem čim budu tu da ce to napravit. Pozdrav:beer: |
Računaj da je neko pravilo da čim robu odvezeš iz trgovine 20% manja cijena što znači da nema robe sa minimalnim gubitkom u tvom slučaju. Uglavnom zašto ne probaš dati bon za 900kn možda ti se netko smiluje i kupi ga a i prije bi prodao bon po 900kn nego robu po 900kn tj širi ti je krug kupaca. Samim time bi ova tema trebala biti završena jer se ništa pametno dodati neda.
|
Citiraj:
eo ak oš, prodano. PS: budući da sam ja autor teme, bilo bi lijepo da se meni dozvoli dati zahtjev za eventualnim zatvaranjem kad ću smatrat da je vrijeme za to :) ne slažeš se? |
hornyBsensitive, dobio si par prijedloga. Što ozbiljnih, što manje ozbiljnih ali koliko vidim prvo si ti počeo vrijeđati druge članove i da apsurd bude veći, prijavljivati postove. Temi ide lock a ti bi mogao dobit bananu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |