![]() |
ne radi preko weba, ali preko android aplikacije radi. bar meni...
|
Ja od prekjučer,također nemogu pristupit niti jednom mailu
|
Nope, ne radi ni meni.
EDIT: Sad evo radi. |
Meni, nazalost, radi :(
Jedan mail account su mi vec prebacili na outlook i nema vise opcije da se vratim na hotmail izgled :( Mrzim izgled outlooka. |
Ja sam imao manjih problema pristupu mailovima preko outlook.com, ali sada je sve ok. Sučelje nije ok samo će trebati neko vrijeme da se priviknem.
|
Iskreno neznam zasto bi netko htio drzati mailove na toj retardiranoj usluzi (live, hotmail, outlook).
Ionako s pola adresa necete dobijati mailove: http://answers.microsoft.com/en-us/w...1-2549dbca3e94 http://pc-freak.net/blog/howto-remov...ver-blacklist/ |
ja sasvim normalno dobijam sve mailove vec godinama...
|
Citiraj:
|
Nekako mi se čini sterilan izgled, fali mi onaj stari hotmail, navika valjda.
Ali da, konačno novi mail u obliku imeprezime@.... koji nije već zauzet :goood: |
|
Ja nisam imao nikakav downtime, ili nisam naišao na niti jedan...
Inače sam prebacio skoro svu mail komunikaciju sa Gmaila na Outlook, ja sam zadovoljan i čini mi se boljom opcijom od Gmaila (za moje potrebe). EDIT: A i po ovome skoro sve bi sad trebalo biti ok osim Calendara ali to je normalno: Citiraj:
|
nisam ni ja imao problema jer se ne pouzdajem u hotmail/outlook.
ali ocito masu ljudi u svijetu je iskusilo kako je dobar microsoftov "cloud". bilo bi bolje da lovu umjesto u prljavi i jadni anti-marketing uloze u svoje proizvode da ne budu ovako bas losi. |
O čemu ti pišeš i šta je to loše?
Hotmail je besplatan e-mail klijent koji radi savršeno, koristim ga godinama i samo se nedavno dogodilo da je bio zastoj od par sati. Kome se ne sviđa široko mu polje, ima mali milijun drugih servisa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
sta se mene tice, mozes koristiti i goluba pismonosu, to je tu negdje po kvaliteti, samo simpaticniji provider :D |
Znači, da se ovo Googleu/Yahoo-u dogodi reakcija bi bila "meh" no kad je MS u pitanju... :fiju:
|
yahoou se slicno i dogadjalo pa sam pizdio, ali yahoo nije u rangu microsofta, ne kurci se svojim poluproizvodima i ne napada konkurenciju na najjadniji nacin. e i nema vojsku indoktriniranih trolova koji ne poznaju apsolutno nista van onoga sto im veliki vodja ballmer kaze.
smisao ovog foruma je da se dijele informacije i misljenja, ne? |
OK onda, moje mišljenje je da je hotmall sasvim dobar za cijenu koju placas...
|
Pozdrav, ja sam juce otkrio Outlook, jos se cudim sta mi je to sa hotmailom, ali ok - na prvu loptu mail + people + skydrive a sve blistavo bez reklama ne mozes mu reci ne, jedino je pitanje kada i kakve ce modfikacije uvesti.
|
Ima li netko problema s junk filterom? Može li se isključiti? Sve nove mailove mi automatski baca u junk i onda ih sve moram pojedinačno markirati kao sigurne. Zbog te gluposti sam propustio bitan sastanak...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |