![]() |
Citiraj:
plan nam za početak izgleda nekako ovako (link). Poslije toga on uzima lijevu polovicu mape, ja pa desnu, planiramo napraviti zapadno i istočno grčko carstvo :D Dobro se zbuksali skupa da možemo blitzkriegati od početka... |
Evo launch trailer....poslijednji koji cete iskusiti na tjubu a ne u igri :D
http://www.youtube.com/watch?v=RscVeOzPiZE |
Ja se dvoumim izmedu obaveznog badass pristupa aka Rim, Sparta:fuming:
ili hipsterskog, vjerojatno niste ni culi za njih recimo Parthia,Suebi:kafa: Naravno to je izbor za prvo igranje al budu svi dosli na red:goood: |
Citiraj:
Inače vi šta ste zadnji uzimali i vi šta inače češće pratite to sve skupa, ima li di popusta? Nekakav greenmangaming.com il sličan sajt? |
|
onda?
priča se da svi već igraju! kakva je? najviše me zanima mapa kampanje. jel istina da izletavaju male frakcije pored ovi velikana. |
Prvo treba 20gb skinut. Tek sam malo prije doso s posla, docekal me key u mailu, radi i sad se tek pocela skidat.
|
zar nije 10GB ? ja jos cekam key, evo prije 10min izvrsio uplatu a na mail nista nedolazi :D, ali bas i nemam vremena danas i sutra da se igram, tako da mi se nikuda nezuri
|
|
10 gig je preload a to je kompresano pa se rasiri na 20gig.
Eto ja odo igrat prologue . Ave! |
hahaha,meni jucer poslali sa G2Playa CDKEY za ROME 2 bez DLC-a.I jutros mi poslali CD Key za Greek DLC i greskom jos jedan CDKEY za ROME 2 onako podignut gore i nespretno uslikan i pomalo zamucen. Ja naravno pošten čoek,nazovem službu za G2P korisnike da im pošteno vratim višak igru i ljudi mi pokloniše na racun 12.000 reward poena ili preracunato u 300 kn zbog moje poštenosti.I onda kažu da se ne isplati biti pošten čoek.
http://www.pohrani.com/f/3w/VA/4rVTdqq1/untitled.png |
skidam kapu na poštenju
nagradu si zaslužio daj mi molim te reci šta su oni rekli kad si im poslao mail da su počinili grešku. njihova rekacija? |
Haha,reakcija je bila "wow,this is really unusual act of honesty and really deserve respect. Sir,for this you shall be rewarded and you accaunt will be flaged as premium plus user" Šta god im to znacilo. Inace kod njih sam dosad potrosio oko 2000 eura sto kupujem za sebe,prijatelje i prijatelje prijatelja i kojekakvim klincima i nikad nisam imao nikakvih problema .Jednom mi se samo desilo kad sam kupio kolegi Diablo III da mu je izbacilo "cdkey is already used".Odmah su reagirali i u roku 5 minuta poslali drugi cdkey bez ijednog pitanja zasto,kako.
|
vjerovatno je to razlog kad su vidjeli tvoj račun tj. koliko si potrošio nisu se htjeli zajebavat sa takvim korisnikom, a i zašto bi netreba im tužba.
enivej uživaj u igri.:chears: |
Igral sam malo prologue i naprasili me, najvise zato jer sam prepustio automatici dost bitnu bitku i izgubio vecinu snaga. Na greskama se uci..
|
Citiraj:
Kad ono umro Silanus:stoopid:.....sta sok,iznenadenje, pa kako ja cezar Kad on bio iza vojske potporu davao a ai fokusirao sve missile na njega i eto koknuli ga:roller: I propade misija...ko da su znali...a kazu da nije poboljsan ai:D |
Ccc
Nisam dobio greek dlc samo basic:hitthewal: Koja fora ja narucim 2mj prije izlaska igre i imaju samo rome 2 key to jedina ponuda...i sad ja mislio to je to jel kad je jedina...eeee. Ispade jedno tjedan prije izlaka pojavljuje se +greek dlc verzija -.- Sad sam naucio, ako se preordera to se cini u zadnji moguci tren Al ajd jesam dobio key po jos nizoj cijeni nego je i sad tak da ako kupim dlc izac ce me ko i + verzija, mozda malo jeftinije. Sad je pitanje dali cekat da dlc dode na neki sale il ga odma nabavit:fiju: I gdje su selucidi rekli su da dolaze free:nono: |
svaka cast!
|
E sad da se vam ja javim sa prvim dojmovima, koji nisu baš pohvalni.
1. Grafika izgleda skoro identično na Low i Extreme, razlika je jedino primjetna sa različitom razinom teksture. Framerate je isto tako više manje zacementiran, možda čak manji na low detaljima, što je još veći misterij. 2 godine stari Shogun 2 ima ljepšu grafiku na jedinicama od ovoga... 2. User interface je korak nazad u odnosu na Shogun 2 - ovaj je glomazniji, nepregledniji i jede puno više vertikalnog prostora. Stvari su rascijepane u menije bez reda, trebat će dosta privikavanja na novi sistem. 3. Multiplayer ne morate niti počinjati, strahota što učinili iz toga. Kalkuliranje turnova traje od 3 minute naviše, neovisno o jačini konfe, što ubi svakom volju za bilo kakvo igranje već u startu. Moj i5 se mučio sa kalkulacijom turnova, a kamoli frendov Phenom 2. Obavezno čekati da riješe to prvo, do onda ja i frend radije nastavljamo coop kampanju Shoguna 2. Nisam uspio niti završiti prvu misiju tutoriala jer mi se zbagirala kod onih balista, kad nije trigerao uništavanje istih. Sutra ću opet pa da prođem taj tutorial prije bacanja na SP grand kampanju sa Icenima. |
Citiraj:
Isto tak ljudi izgledaju plastelinski ne cisti ko u videima. Imam 25-30 u bitkama i 45-50 fps na kampanji.-volio bi da nesto mogu twekat na bar 40-40 u oba slucaja. Cuo sam da moze bit stvar u sjenama. Morat cu probat. Da shogun izgleda ljepše jer je to takoder shogun engine sam modificiran i ocito se jos nisu snasli. I shogun je imao problem s texturama pa je izasao hirez patch na dan 3. Sad jedino sto imaju iste djecje bolesti ko shogun nije pohvalno. 2. Meniji su drugaciji al to je to. Novo je al se da priviknuti. eto kad razmislim sam su shogun okrenuli za 90 stupnjeva prema gore. Battle interface je manje vise isti i kontrole a to je najvazniji dio da stima i bude responsive. 3.Multi je sranje....Di ode Avatar i klanovi :( Ovo su opet random beznacajne bitke. Win/lose...meh, nema veze. A navodno su 'fanovi' to trazili... Ne, nemozemo imati lijepe stvari. Iako u shogunu postoji i stari sistem i novi ne moralo ga se maknut... A taman sam mislio da se multi poceo razvijat. Bolje igrat shogun multi i dalje... Za turnove: To sam i mislio....ah tak i kod civilizationa. Jednostavno te igre koje imaju puno frakcija i svaka ima svoje vojske,diplomaciju itd., treba vremena da to sve proc preradi. Nevidim kako bi to i u bliskoj buducnosti sredili...jedino neki kvantni kompjuter koji to sve izracuna u 1sec. Rado bih da ide brze ali tu nisu oni krivi jednostavno nema nacina kako to napraviti drugacije. Ah klasicna CA igra prvi mjesec ludnica... |
moj se rome još skida gotov sam za 3 sata i bit će najveća fora kad ga pokrenem i shvatim da total war:rome1 je još najbolji :D
mislim da nakon 5 patcheva će sve pokrpat:lol2: dali se može nakon pokoravanja neke od ne igrivih frakcija njih izabrat u meniju? jel netko prčko po configu? :chears: edit: gledo sam malo gameplay unatoć tome šta ja bolja grafika bila u video nego šta je u igri, makar staviš na max. možda će izdat HD dirx11 pack uskoro i to samo 9.99$ :D |
Meni na extreme radi savrseno fluidno na 1080p,ali cim ukljucim v-sync osjeti se lag kad skrolam kroz šumu ili vojnike.Bez vsynca mi se nekad lomi slika po sredini jer ocigledno imam preko 60 fps-a.
|
evo igram već tri sata i igra je solidna ali optimizacija 0 bodova imam malo fpsa i jednostavno ne igrivo možda do drivera a možda ne podržava ati-amd konfu.mislim da treba patch odma.
jel se može kako izbijeć ono čekanje svih frakcija pa da dođeš opet na red. |
Evo performanse,
http://www.pcgameshardware.de/Total-...marks-1086131/ Igra je kao i prosla dosta "CPU limitied" i ide lose na svemu. Srecom pa puno FPS ne treba. Cekanje izmedu turnova se naravno ne moze izbjec jer CPU treba iskalkulirat poteze svih u okolici a to traje vise ili manje, ovisno o brzini proca i memorije. Kod mene je GPU uglavnom ispod 70%, CPU 40-50% s tim da jako optereti prvu jezgru kaj bi mogao bit problem za AMD procesore i pojede preko 1gb memorije. |
prića se da uskoro izlazi patch i to jedan od mnogih a komentari su da je igra u beti i kao takva je plasirana na tržište:chears:
zakon!!!!:fuming: edit:baš gledam kak igra komp optrećuje-kaj se tiće proca tu ga fino stišće ali grafika jedva da radi na 40% wtf stavim grafiku na ultra brutal god level ili na low low low nema promjene u fpsima?? sada sam mijenjo drivere ništa imate kakv savjet!? |
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_1
patch je izašo vi koji ste ga skinuli automatski sa stema kolko ima mb-a i jel bolje ili nije? |
baš gledam na metacriticu, prosječna ocjena koju je preko 1k usera dalo igri je 4.3 :D
svi koji su igru preorderali i kupili prvi dan su skužili da su zapravo beta testeri pa sad mnogi od njih isfrustrirani daju ocjenu 0 ili 1 uz bijesne komentare, premda igra zaslužuje više. ekipa nikako da shvati se total war naslovi kupuju i igraju sa odmakom od barem nekoliko mjeseci, idealno godinu dana. svaki novi nastavak ne nudi ništa revolucionarno novo u ondosu na prethodni i stvarno ne vidim čemu nestrpljivost i žurba i zašto ne bi mogli baciti još koju rundu shoguna ili napoleona dok developeri ne pokrpaju rome pa ga onda kupiti i uživati. al šta ćeš, ljudi ko ljudi.... |
Citiraj:
I neznam neki ljudi se kunu da stima pogotovo s beta driverima od grafa. Ono +15fps. Ja cu tek danas isprobat igrat bas al po testu ispada da mi se smanjio fps za 3-4:stoopid: Ko i igra nekima radi nekima ne:roller: |
Citiraj:
Ajde njubovima oprostit na neznanju al ono ima ohoho veterana sto kukaju. I da zivimo u vremenu gdje igre izlaze nedovrsene al ak se ima soli u glavi to se zna i primjenjuje...ocito ne. |
Veliki san fan total war serial..jos od prvog shoguna..
Ovo je jednostavno katastrofa sto su od igre napravili. Pricat cu samo o gameplayu , ovo s grafikom ce rijesit driveri i patch u pon Igra se jednostavno svodi na capture the flag!!! whf??pa ovo je total war.. Obrisao sam igru jucer nakon sto sam izgubio jednu od tih capture the flag sranja. Branim se. I AI mi stavi zastavu na sredini livade,a iza mene brdo,naravno popnem se na brdo..i mislim si,ok izgubit cu al cu mu barem satrat 50%vise vojske..kad ono AI samo trci na zastavu i to je to. Dok ovo nerjese total war serial je za mene mrtav. Ono sto je bilo najbolje u igri su ubili(taktika) Nadalje: Diplomacija nula bodova,jednostavno neradi Nadalje: Gdje je faction heir???NEMA GA!!, pa jedna od boljih stvari u rome 1 je bilo pratiti svoju dinastiju i famili tree..sad imate samo generale za kojih vas tako rec boli fifi Nadalje: Pomorske bitke??CEMU u k... raditi i razvijati vojne brodove kad su transporteri besplatni(i snjima bez problema unistis vojne brodove na koje placas pozamasni upkeep)? Ima jos tonu gresaka(al ovo gore jednostavno neoprastam) |
haha,pa normalno da ne opraštaš jer su od igre napravili španjolsku sapunicu. Ko fol strategija,a na kraju ispade loš turn based monopoly bez mozga. Ali igra me nije koštala ni kune tako da nisam ni ljut. Zaigrat cu je za jedno godinu dana kad (ako)isprave sva ta sranja
|
Prije nego krenem sa ovom igrom htio bi probat prvu verziju ali vidim da total war franšiza ima već dosta nastavaka ili ekspanzija pa mi nije jasno koju je najbolje isprobat??
Total war shogun 2 kao najnoviju ili?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A posto su svaka u drugom periodu mos birat najdrazi. |
Katastrofa što su napravili od ove igre!
Pokušavam podijeliti vojsku i nikako da je podijelim.. Razmišljam, ok nisam odavno igrao TW pa možda nešto krivo radim. Proguglam malo kad ono wtf ne možeš podijelit vojsku a da nema generala druga vojska!!!??? P.S.Je li postoji mogućnost kontrole poreza za svaki grad pojedinačno? Koliko se sječam to se prije moglo kontrolirat? |
Citiraj:
cak toliko da sam evo pokrenuo Diablo 3 (nakon dugooo vremena) |
Ja igram Company of Heroes 2.Jebeš ti ovo sranje :P
|
Ja sad prašim splinter cell blacklist, i batman arkham city. ovo ću skinut za nekih godinu dana :)
|
zbriso sam rome 2 isto ko i taj coh 2....
total war rome1 rula i to vanila i mod verzija... coh1 sa svima nastavncima je puno bolji od coha2 a da ne prićam kad staviš eastern front mod da coh2 se može sakrit. |
Mislim da nisi u pravu. Samo pogled na taktičku mapu u donjem lijevom kutu govori koliko je COH1 star i zaostao naspram COH2.O grafici necu jer nije ni bitno toliko posto je i COH1 lijepa igra i dan danas. Da ne govorim o bugovima i true sightu koji COH1 nema. Ima milion sitnica,ali to spada pod temu COH2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |