![]() |
Chelsea na pripremama (USA turneja)
http://www.givemefootball.com/premie...cfbf217142c3fa Lukaku. :) Novi Drogba. :) Benayun se vratio u ekipu. Eden i Marko dali golove. :) Najs. :) Moglo bi biti nekaj od te ekipe. :p |
Ajduk na Inter a Dinamo (ako prođe:p) na Šerif i Slaven na Athletic Bilbao.
|
Hajduk i Slaven adijo, a i Dinamo bi mogel ispasti, ipak smo im "stara mušterija" :D
|
Čačić očito zna za Jurčićevu kontroliranu igru :D
|
Dinamo:respekt:
|
jao jos ce se dinamo zguzit i proc dalje nakon ovog smijesnog crvenog
ajmo ljudi, izdrzite jos po ure |
Nemrem vjerovat da je Rukavina zabio 3 gola u 2 utakmice, svetsko čudo! :D
|
Moram kontra dinama navijat, neda mi se opet gledat lose tekme na TV-u :D
|
KMU!!!:D
|
NEMOGU VJEROVAT!! :D:D
|
Pa ja nemrem vjerovati, prijelaz iz 2 u 1, katastrofa
|
U zadnjim sekundama si guzicu spasavaju. :D
|
haha koja tekma
|
Psihijatrija...
|
Citiraj:
|
E da igra Bole top! Dinamo onda svakoga owna
|
Rapsodija!
Jedno vrijeme sam umirao od smijeha, kasnije sam sam imao :stoopid: . :D Ludogorci stvarno nisu normalni, neznam dali je tko primjetio tipa kod (Vidinog)trećeg gola kak se baca u gol na glavu i kasnije vrišti... :roller: Svaka čast Badelju, znao je igrati kao pokisla kokoš, ali znao je igrati stvarno dobro:amen: . |
"Sada se mogu odmarat do iduce sezone" :D
|
Ovi iz Ludogorca se valjaju skoro ko i Barcini igrači:p
|
|
Pa dobro koliko je to kazne dobio Leko kad još ne smije igrat?:stoopid:
|
Čačića maknut, ovo je katastrofa.
I još nešto, od 70-ih idem na tekme Dinama, nikad, ali nikad nisam čuo da se navija protiv Dinama. Mislite o Mamiću kako god, ali ovo nema smisla, kakvi su to navijači?!? Na poluvremenu sam otišao sa utakmice, Dinamo definitivno nema ni trenera, ni igru, ni pravog vlasnika, a nema ni 12. igrača, nema navijače! Boysi, sakrijte se u kanalizaciju zajedno sa Maminjom i nemoje više nikada doći na utakmicu, vi niste navijači i za vas Dinamo nije Svetinja! Sramota! |
Šteta, baš sam se nadao da će Dinamo ispasti...
|
Nije bilo ni za očekivat da se ti nadas prolazu.
|
A za koga da se nadam? Za ove budaletine što trče igralištem ili onog kretena koji njima upravlja i pere narko lovu preko budžeta kluba?
Nije ni Hajduk ništa bolji... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osijek u dvije tekme pobral šest komada i ispal od tam nekog Kalmara:suicide:
|
Al zato je Slaven utrpao 10-ak komada :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Izgleda da ih je šef zajebavo ovih dana pa su se iskalili na Osijeku :D |
Jedva čekam vidjet Bilbao u Koprivnici :)
|
Ionak će doć s rezervnom momčadi...sigurno će Ljorentea natjerat da trči po Koprivničkom pašnjaku, hau jes nou.
|
Citiraj:
|
Trcali su po tom pasnjaku Tristan, Valeron, Andrade, Ginola, Hakan Sukur, Song, Vanger Love, Krasic, braca Berezuckij, Akinfejev, Zirkov, Hleb itd.
Ako je ovom to ispod casti neka slobodno ostane doma.. Slaven se nikad nije osramotio pred domacom publikom, nadam se da nece ni ovaj put. |
Povedi i Pamića da povećaš izglede za preživljavanje :D
|
Citiraj:
Imamo kao profesionalnu ligu bez amatera,igrači stalno treniraju a na kraju su igra,igrači i liga koma |
Citiraj:
Sminda pretpostavljam (po xfireu), ako ne jbg, dobro napisano uglavnom :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:02. |