![]() |
Ja kad vozim ne pijem. Niš. jednostavno mi ne treba.
A šta se tiče kineza i njihove vožnje, to ne bi htio komentirat. ili voze spretno ko gronholm ili su izgubljeni u vremenu i prostoru. pretiče se sa lijeve i desne. semafori jako malo znače. a pješaci mogu preći cestu BILO GDJE. mislim u strogim centrima gradova to je dovedeno malo u red, ali drugdje... samo gledaš u pod i ravnomjernim korakom ideš.... been there, seen that, done that :D |
0,5 treba vratiti a kazne drastično povećati za prekoračenje te granice.
Uvesti treba i dodatna ograničenja za mlade vozače, činjenica je da su odgovorni za veliku većinu nesreća. Uz zabranu telefoniranja treba uvesti i zabranu pušenja u vožnji, po meni cigareta je čak i opasnija od telefona. A koliko vidim u Splitu su već vratili 0-5 :clap: |
Citiraj:
|
Smatram da je ok vratiti na 0,5 ili barem na 0,3 jer 0,0 je malo blesavo.Covjeku je dovoljno da uzme par gutljaja piva i nece imati 0,0 vec malo iznad i eto kazna a Jelc je dobro napisao u vezi omamljenih "Danas valjda svaka treća osoba ŽDERE Praxitene, Apaurine, razno-razne antidepresive i slično." To se kod nas pije kao vitamini i mnogo si usporeniji od jedne takove pilule nego malog piva.
|
Ma konačno bi netko tamo morao shvatiti da oni koji uzrokuju nesreće nemaju 0.3, 0.5 ili 0.7 promila, nego puno više, i oni će se natočiti do vrha bez obzira bio limit 0.0, 0.5 kao u većini Europe ili čak 0.8, što neke države još imaju.
Englezi su se nedavno zeznuli na isti štos - oni koji prate TopGear sjetit će se Clarksonove kuknjave kako je smanjenjem limita alkohola broj nesreća ostao potpuno jednak! Slično se, čini mi se, može reći i za ograničenja brzine. Sniženje ograničenja neće napraviti veliku razliku u sigurnosti, jer oni koji se slupavaju ionako na ograničenja u pravilu ne obraćaju pažnju, tako da skidanje na nekoj cesti npr. s 80 na 60 km/h neće napraviti apsolutno ništa za sigurnost, ali će se 99% uobičajenih vozača živcirati što se moraju sad moraju vući kao magla. Korolar? Kao i obično, nismo ništa naučili na tuđim greškama. :mad: |
Citiraj:
|
Kad imaš vezu, boli te k za sve te sraćke :)
Mene su ulovili na krku kad sam vozio motor (ER-5), imal sam 14 god :D Trebao sam na sud i sve te sraćke, al ovaj gore pojam radi čuda :D Jedan telefonski poziv i čist sam ko suza :):D :beer: |
Citiraj:
Ahhh... Vi vezaši ;) . Mi obični ljudi se moramo borit neprimanjem sudskih poziva,žalbama i čekanjem zastare :burn: |
Citiraj:
Kaj si ti mislio da se alkohol lijeva u pluća pa da je onda tamo u zraku. Kolko god ja 0,0 en volio ali treba povećati kod nas kontrole i jako strogo povoditi zakon jer sam vidim svaki dan kak se ekipa vozi. ja sam volim popit ali kad pijem NE VOZIM! Vozio sma jednom pijan i nikad više. Popijem jednu pivu ako, ak pijem idem biciklom ili tramvajem! A kurčenje s voženjem u pijanom stanju bi ja i kažnjavo bičevanjem! jebe se meni kaj će se neki IDIOT ubit neg bu još mene pobrao na cesti ili u autu ili ko pješaka. |
Deca naj se svađati alkohol je zdrav za vas,on vam želi dobro,svi su sretni kad su pod njegovom komandom :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
krasan recept......
sincek tatin navrsi 18 g. i dobije vozacku...... tatek sineku posudi auto od xyz konja... sincek ode u npr papayu i popije 3-4 pivice te ode "pokazat" stroj nekoj curici..... treba li dalje pisat?? pitanje je sto bi bila primjerena kazna za doticnog majmuna kad se zakuca u nekog, i to pod uvjetom da nema onog rođe u muriji ili na sudu |
Citiraj:
ovo je stvar kucnog odgoja sinceka triba kaznit da nauci da sve sto napravi moze imat posljedice ali ultra strogo triba kaznit roditelja koji ga nije naucija odgovornosti a daje mu oruzje u ruke ovako ce svako razmazeno deriste razmislit sta radi da mu tatica ne bi zavrsija u zatvoru |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:17. |